0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (416 puan) tarafından
Sabah esimi yolcu ettik sonra uyudum geri uykumda yemek yıyorduk mutfakda yatak odamın kapısı acılıp kapanıyordu dolap kapakları oğlumun besıgı hızlıca sallanıyordu ama ben yaklasıp oğlumu alamıyordum sonra sesine uyandım besıkde uyanmıs oynuyodu korkdum sabah sabah ya hamileyim bide bayadır gormuyordum böle seyler 

7 Cevaplar

0 oy
(3,029 puan) tarafından
Bazen oluyor canım uyanmak istiyosub uyanamiyorsun yatmadan önce mutlaka abdest al yat oku kendini.
(416 puan) tarafından
Evet oda oluyordu onceden
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Ağırlık gelmiş çökmüş üstüne benim de ilk evlendiğimiz zamanlar oluyordu eşim erken gidiyordu işe özellikle o gittikten sonra zor uyuyordum o zaman geliyordu bana 
(416 puan) tarafından
Banada ilk evlendım sene oluyordu öyle bilmezmiyim ya
0 oy
(9,887 puan) tarafından
Ayyy hamilelikte neler gördüm neler çok değişik korkunç 
(416 puan) tarafından
İnsan hamıleyken daha cok etkılenıyor oncesındede neler gordum ama böle daha cok korkuyosn
(9,887 puan) tarafından
Ayn öyle bolca oku
0 oy
(112 puan) tarafından
Korkutmuşlar canım ayetel kürsü nas felak oku öyle yat 
(416 puan) tarafından
Öyle yaparım artık
0 oy
(8,779 puan) tarafından
Hamilelikte böyle şeyler görünüyor malesef bende çok gördüm oğluma hamileyken
(416 puan) tarafından
Ben muska takıyordum subyan vardı oğlumdayken bunda. Bısey yok ama korkdum
0 oy
tarafından
Bir an elime kına yakmışlar postu sandım...

Geçmiş olsun sabah aksam bismillahillezi duasını oku canım 
(416 puan) tarafından
Okurum kuzum sağol kınadan korkmuyorm benmde yakmıslardı oğluma hamıleyken
0 oy
(984 puan) tarafından
Cnm hamile iken beni hep korkuttular ben lokusalimi bu yüzden ağır atlattım inşirah süresi ayayel Kürsi Felak nas Fatiha ihlas oku 3 tane yatmadan bana iyi geliyordu yatmadan önce 2 rekat namaz çok iyi geliyor şükür namazı kıl bol bol rüyada korkmam gayet normal hamilelikte çok oluyor bogle şeyler ben ailemde görmedim hiç ama ben çok kötü şeyler görüyordum agliyarak yada çığlık atarak utanıyordum genelde eşim görevde olmadığında izin günlerinde eli ile beni sever dua okurdu başımda sesli ben o günleri hiç birşeye deyisme dua ettim de başımda öğle güzel rüyalar gorurdumki Allah'ım o anı tekrar yaşatmayı nasip etsin 3 4 sene sonra inşallah dua ile gerçekten huzur buluyordum eşim ben varım derdi korkma derdi içim rahat ederdi ama görmek istemedim bu rüyalar çıkıyordu bazıları psikolojimi çıktıktan sonra çok etkiledi birtanesi var belkide rüyamda elime o dua verilmese lokusalikta hayatta deyildim 
(416 puan) tarafından
Allah koruyor böyle seylerden gercekden bazen dusunuyorum bız ruyada dayanamıyoruz basına gelen ınsanların daha zor okurum bende canım sağolasın

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 912 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 754 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 407 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Reyhan1414 (53 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 595 göst.