Bunları buraya yazacağım aklımın ucundan geçmezdi hersey 2 ay öncesine kadar başladı mutlu gıden evlılıgım bır kızım cok ıyı dik bir sorunumuz yokdu takı ıkı ay öncesine kadar benden uzaklaşması kendı tarzı dışına çıkması parfum ler VS cesıt cesıt alması en onemlı si yanıma gel dememe ragmen yorgunum gelemem demesi bende şüphe uyandırıyordu ama telefonun şifresini bılıyorum herseyde bakıyorum yok yanı bu belirtiler dışında bırsey yok neyse ben abartıyorum dedım gunlerım boyle yarı kavga ederek gectı takı kardeşini tren garına bırakana kadar biz kızımla da gelelim dedım olur dedı telefonu arabada ydı kızım durmayınca etrafa bakayım susturacak bırsey bulayım dedım bir baktım flas hem pc hem de telefona takılan cinsten telefona taktım takmaz olaydım dunyam başıma yıkıldı derken yolda kavga ederek geldık Bn ıkıncı gunu annemlere memlekete gıttm 1 ay kaldım orada hanı pişmandır bir hata yaptı gormezden geleyim falan dedım eve geldım aynı şeyler devam ediyor pazartesi boşanıyoruz yazıklar olsun anlamıyorum eşin senden seni isterken sen nasıl olurda elin kadınla harama girersin ben bunu anlamıyorum sorum şu BİR ERKEK NEDEN ALDATIR ALALH AŞKNA HER ERKEK MI AYNI YOKSA BANA MI DÜŞTÜ BU