Baya uzun olacak ndndndn
ilk kızıma hamile olduğumu gecenin 3 ünde eşime kalk karpuzu getir dediğimde anladım jdjdjd ve koca kesilmemis karpuzu öyle yedim ki kabuklarda kırmızılık kalmadı
eşim şok oldu bu ne dedi noluyor 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Yine ilk kızımda 1.5 günde tam 8 kilo mandalina ve elma yedim başka bisey yiyemedim 4 ay boyunca mide bulantısından
Yine ilk kızımda Adıyaman cig köftesi yedim bilen bilir Adıyaman cig köftesi acidan dolayı rengi simsiyahtir çok acıdır 6 dürüm yedim içine turşu biberle tabi 1 saat sonra hep çıkardım
ama sızısı 1 hafta geçmedi ne midemden ne boğazımdan
Ve gebelik boyunca doğuma giderken bile yediğim limonla maydanozun hattı yoktu eşim kahvehaneden gelirdi ve bakkal var burada kahvehanenin yanında her gece bana rahat 4 tane limon getirirdi artık bakkalcı demiş ki sen ne yapıyorsun bu kadar limonu günlük alıyorsun diye çok yerdim yani doğuma giderken bile limonla maydanoz yiyordum
Küçük kızımda ise canım mangal istemişti eşim Mangal yaptı ciğer kırmızı et tavuk o kadar yemiştim ki herkes döndü önündeki kemiklere baktı benim önümde bir yığın kemik var bi 2 3 kilo kesin yemişimdir yani öyle böyle değil aşırı derecede yiyordum yani Mide bulantım geçtikten sonra kimse beni tutamıyordu asla ağzım boş kalmazdı
Çay demledim yanına da çekirdek kavurdum 2 tepsiye öyle dalıp yemiştim ki hatta Görümcem buradaydı en son bitti dedim Siz bunu benim önümde neden almadınız ben kendimi tutamıyorum diye Bizim burada bir komşu var onun kazları o kadar çok yer ki yani böyle daldılar mı tamamdır bana dedi ki abubun kazı gibi dedi giriştin Ne yapalım alamadık dedi önünden
Bir de doğuma gideceğim gün o gün yani doğuracakmışım hiç bilmiyordum tam 35+6'dayım öyle canım yumurta istedi ki kalktım önce bir kendime tam 6 tane yumurta kırdım ama tereyağını biraz da salça ekledim onu koca Bir demlik çay ve 2 tane ekmekle yedim ardından kapuska yapmıştım tencerenin yarısını da yedim
eşim geldi o kapuskayı pek sevmez dedi ki bir sofra Kurda yemek yiyelim açım dedi ben tokum Şu anda da biraz sancım var sen hazırla dedim mutfağa girdi 6 tane yumurtayı sen mi yedin dedi Oho bizim önümüzde dedi bir ay var Kesin sen o zamana kadar daha beter iştahlanırsın doğuramazsın bak dedi çok kilo alır çocuk biraz dikkat et dedi
Kalktı 3 yumurta da kendine kırdı kokuyu aldım ya dayanamadım kalktım gittim ben de yedim bir ekmek de öyle gitti anında peynir zeytin gömüyorum böyle gece kalktım o kalan kapuskayı da gömdüm sabah da zaten sancılandım İyice sancıların tamamen çoğaldı Ambulans geldi direkt hastaneye Eşim diyor ki bu sancı değildir diyor sen çok yedin kesin diyor mide fesadı geçiriyorsun