0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından
Çık samimi olduğum evine gidip evime gelen yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir komşum var. Bir yere gidecek olsa benden rica ederdi bırakır mısın diye bende götürürdüm eşlik ederdim arabamla. Kendime ne aldıysam ona da aldım. Neyde geçen hafta benim eşim istanbula gitmişti dönüşü de ben eşimi gidip almam gerekti ve yemeğimi felan yapıp eşimi karşılanan gerekti. O günde komşum dolandırılmış bana bir numara gönderdi sende yaz bakalım cevap verecekler mi dedi bende yazdım hatta komşum adına konuştum cevap yazdılar sonra da kahkaha felan attılar yani dolandırmışlar. Aradım sesi kötü geliyordu hemen yanına çıktım o da hemen üzerini giyip ağlayarak karakola gitti. Ben hiç değildim ayrıca 1 saat sonra da eşimi gidip almam gerekiyor ve yemeğimi hazırlıyorum. Neyse o hızla gitti bir de asansörde kaldı. Beni aradı hemen başımı felan kapatmadan indim çıkardım ki sonra refleks olarak gülmüşüm ama hiç farkında bile değilim. Sonra arıyorum açmıyor mesaj atıyorum yazmıyor felan. En sonunda yazmış ki komik miydi güldün yanımda olmadın ben olsam seni götürürdüm felan yazdı. Bende açıklamamı yaptım birkaç kez evine gittim telefon açtım ama o bana kısa kısa cevaplar yazıp hiç ne aramadı ne de mesaj atmıyor hiç. Bende rahatsız ediyorsam daha yazmam aramam yazdım o da yok kapatalım konuyu yazmış. Ama eskisi gibi aramıyor mesafeli yüz yüze konuşmak istiyorum ama hep adım atan da benim siz olsanız ne yapardınız? 

13 Cevaplar

+4 oy
(4,990 puan) tarafından

Sen onu götürmeye getirmeye alistirmissin canm bak bir gün yapmayınca senden kötüsü olmamış

Bence sende mesafeni koymalisin 
(296 puan) tarafından
Aynısını annem söyledi evet nereye gitse ben alıştırdım arabamla götürmeye yanında olmaya bir gün yapmadım güldün diye bahane bulup böyle davranıyor. Kendisi bilir valla gidip yüzyüze görüşüp konuşmak istedim ama gerek yok değil mi asıl uzak durması gereken kişi benim
tarafından
Vala özel şoförü gbı kullanmış kadını en iyisi mesafe
(296 puan) tarafından
Aynen öyle valla. Annemlerde kaldığımda yaa eşim gitti beni felan yere götürür müsün diyordu bende ***** gibi olur diyip götürdüm ama bir gün götürmedim diye yanımda olmadın güldün dedi asıl uzak durması gereken benim.
(4,990 puan) tarafından
Besbelli ortada goturmemissin diye bunu yapmış kuzu
Kader aynn canm bulmuş özel şoförünü ☺️
tarafından
Kesinlikle öyle uzak dur canım
-Reklam-
+1 oy
(9,109 puan) tarafından
Afedersin ama deveye diken insana şey yapan diyolar ya doğru gerçekten. İyilik yapmayacaksın kimseye. Boşver sen yapman gerekeni yapmışsın g.ötünde mi koşup duracaksın 
(296 puan) tarafından
Aynen insana birşey yapan gerekiyor. Lanet olsun valla insanlıktan iyilik yapmaktan bile soğudum.
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Kendi bilir neye güldüğünü neye gülmeyeceğini bilmeyecek kadar seni tanımıyorsa zaten hiç arkadaşın olmamış demektir 
(296 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum hatta inansın diye büyük yemin dahi ettim. Bana diyor ki güldüğünü görünce dünyam yıkıldı mahvoldum. Ama ben ona gülmedim refleks olarak olmuş olabilir. Ama nankörlük edip ben iyiysen iyiymiş demek ki
(7,459 puan) tarafından
Aynen öyle uzak dururum bende o yüzden
0 oy
tarafından
Kımınle çok yakın olursan kardeşim diyecek kadar fedarkarlık yaparsan ılk tekmeyi ondan yiyorsun bunu çok acı bi şekilde tecrübe ettim yenı eve taşındım komşuyla hiç samimi değilim dışarda görürsem selam selam en iyisi bu 
tarafından
En doğrusunu yaparsın canım Buda sana tecrübe olsun kımseyle fazla samimiyet kurma
(7,598 puan) tarafından
Ne iftirası attılar kız evden çıkacak kadar
tarafından
Nasıl anlatıyım benım bi akrabam var canım bizimle beraber yaşamıyor arada gelip gidiyor bizim ev sahıbı de üst katta oturuyor kızları nişanlı 18 yaşında bu kızları ile benım akrabam beraber olmuşlar bunun hesabını bize sordular bizi sorumlu tuttular sırf o kişi akrabamız diye ıkisi de 18 yaşında çocuklar bana iftira attılar böyle böyle dedi ayarlardı vs diye ama öyle bişey asla yok niye uğraşiyim o işlerle ben mi yatın dedım onlara onlar yattığında bile ben burda yoktum öyle iste bizi çağırdılar ıkısının çıplak fotosunu gösterdiler şok geçirdik oha dedık haberimiz yoktu ama herşeye ramen bizi sorumlu tutup iftira attıkları için lanet olsun dedık taşındık
(7,598 puan) tarafından
Ayy canım kabak size patlamış 18 yaşında kos koca insanlar sen zorla birbirilerine şey ettirecek degilsin ya . Üzüldüm canım yıpratıcı bir sürecmis . O değil ciplakken kim çekmiş fotoyu kız mı?
tarafından
Kız çekmiş canım oda ailesinin eline geçmiş olay patlamış ne bilim daha ne özellerini anlatmış çocuğa biz yatın diyecek değiliz aksine baştan çok uyardık bak bizi rezil etmeyin ıkınizde gençsiniz sakın başınızı önünüzden kaldırmayın kız başkasıyla nişanlı nişanlısı da 18 yaşında neler neler anlatmış neler neler duyunca ağzım açık kaldı banane onlardan ben yoktum burda anneme gitmiştim eşim akşama kadar işteydi biz nerden bilelim defalarca yatıp kalktıklarını kız okula gidiyorum diye çıkıp 18 saat çocugun evinde beraber oluyorlarmış 2 ay çocugun peşinden koşmuş çocuk yüz vermemiş sonra bakmış olacak gbı değil bu çok istekli beraber olmuşlar
0 oy
tarafından
Fazla kaldirmissin bacım bı taraflarını ben olsam onun yüzüne bile bakmam..
(296 puan) tarafından
Bende öyle yapacağım canım. Artık ne ararım ne de sorarım. Yazık ama eminim insanlara benim üzerime güldü beni yalnız bıraktı deyip insanlara yalan yanlış söylecek ama umrumda değil isteyen istediğini düşünsün bıktım artık valla
0 oy
tarafından
Cok yuz vermissin belli bence hicc uğraşma derim
(296 puan) tarafından
Evet çok yüz verdiğim doğrudur. Kendime ne aldıysam ona da aldım dışarıdan birşey sipariş edecek olsam ona da alırdım aslında bunları söylemek doğru değil ama samimiyet derecemiizi anlamaya çalışıyorum. O ise bir gün yanında olmadığım içün ya da ona güldüğümü düşündüğü için bir çırpıda nasıl bunu yaptı işte insanlık
0 oy
(7,598 puan) tarafından
Böyle insanlar omuzda yüktür bence hazır araya mesafe girmisken hiç muhatap olma . Bu kadar verici de olma kimseye karşı sonra bir kere yapmazsan diğer yaptıklarında çöpe gider ...
(296 puan) tarafından
Öyle de oldu zaten. Tecrübe kazanıyorum işte
0 oy
tarafından
Çok yüz vermişsin. Niye her yere götürüp getireyim, her aldığımdan ona da alayım. Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Senin evinde kendinde söz hakkıda bulur zamanla kimseyle bu kadar samimi olmaya gerek yok.
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Ayni iyiliği düzenli yapınca onu senin görevin zannederler muazzam bir nankörlük çeşidi...
0 oy
(682 puan) tarafından
Keşke insanlarda nankörlük duygusu olmasa
(296 puan) tarafından
Keşke...
0 oy
(402 puan) tarafından
valla yakit olmus dunyanin oarasi.bi insani bin hun sirtinda tasisan da 1 gun indirirsen senden kotusu olmaz.komsun iyi degil sen iyi oldugun icin komsun iyiymis.asil sen mesafe koy
(296 puan) tarafından
Bence de ben iyi olduğum için o iyiymiş. Ama cidden yazık yaa valla Allaha havale ettim
0 oy
(3,199 puan) tarafından
Vaybe resmen özel şoför olarak kullanmış seni 

Gülmen ona Bir bahane 

Esas sebeb onu arabanla götürmemen

Boşver mesafe koyması gereken kişi sensin 

O belli bir zaman sonra gene kapında biter 

Sakın götürme 

Yolunu göster 
(296 puan) tarafından
Evet gülmek felan bahane bence de. Ben insanlık ediyordum arkadaşım komşum deyip yardım ediyordum ona ama o bir kere götürmedim diye bahaneler bulup kendince uzaklaştı. Ama bu benim işime daha çok yaradı ama işte insan şaşırıyor valla. Demek ki ben iyi olduğum için o da iyiymiş yazık. Kendi karakterini gösterdi ben birşey kaybetmedim. Aksine zarardan kurtardı Allah beni
(3,199 puan) tarafından
Tabiki de şuanda sen daha rahat ettin boşver
Yazık sırf araban olduğu için seninle arkadaşlık etmiş

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 546 göst.
1 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Evrim.34 (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 284 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Zeberced (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 601 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (985 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 664 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (985 puan) tarafından soruldu

403,608 soru

12,092,390 cevap

36,385 kullanıcı

...