0 oy
411 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (254 puan) tarafından
Cumartesi davetim var ıspanaklı gül böreği yapmak istiyorum ama öncesinden yapıp buzlupa atmak istiyorum iç harcı pişecek yufkaya sarıp şekil verip dondurcam sıkıntı olur mu acaba?? Deneyen var mı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben atıyorum mis gibi duruyor
(254 puan) tarafından
Saol canım elimin altından kalksın istiyorum
-Reklam-
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Ben böreği yapıp pişiriyorum canım soğuyunca buzluğa atıyorum sonra çıkarıp ısıtıp yiyoruz yeni pişmis gibi oluyor 
0 oy
tarafından
Hicbisi olmaz at gitsin. Hazırda o şekilde satiliyorya 
0 oy
tarafından
Pişirip at bence ben hep öyle yaparım 
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Birşey olmuyor ben hep atıyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
30 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mizginhavin (893 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 561 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 127 göst.
17 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu

403,651 soru

12,093,560 cevap

36,388 kullanıcı

...