Lütfen bir fikir verin kızlar özelikle bu durumu yasayanlardan fikir istiyrm .Kesin olmasa da mart ayında esimin öğretmen atama durumu olabilir .Bende egitim alıyrm o dönemde de alacgm .Ataması olursa kendi gidecek bende kendi evimde kaynanam ve kayınbabamlarla kalacakmsm ona göre .Evimiz kira bize ait degil .Ben onların yanında kesinlikle rahat degilim ki bir de üç dört ay beraber çok zor olur yıpratır diye düsünüyrm beni .Sonra sınava çaliscgm yani kendimle olmak daha iyi benim icin .Sürekli gelsinler arada kalsinlar diyrm esime kabul etmiyor .Esi asker olanlar göreve gidenler tek kalanlar nasil kaliyor diyrm yine anlamiyor .Yani atanmasini bile istemez oldum cok sıkıntılı bir sürec olacak .Kendi egitimimi bırakmayı düsünyrm ama ona da o kadar emek verdm .Zaten sancıli bi evliligimiz oldu yıllardır yeni yeni düzeliyrz ayrılık konusu büyük bir sorun
kayınvalidemlerle beraber kendimi sıkmam ayrı bir sorun olacak bizim icin .Böyle bir olasılıga ne yapacgım ya bi akıl verin düsündükçe canım sıkılıyor.