0 oy
346 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (481 puan) tarafından
Kizlar 3 gun once amcam vefat etti  5 çocugu var iki ogaln 3 kiz kizlari  ömürlerini almanyada geçirdiler ne babalarini geldiler ne bir aile saddeti yaşadilar ogulari da hayirsiz  çocuklar  anneleri bir kaç yil önce vefat etti annelerine de hayirlari yoktu  amcam ilk eşi oldukten sonra ikinciyi aldi  her neyse  bu gun ablam anlatiyo. Canazeye ikinci gun geliyorlar kilzari ilk geldilerinde. Soyledikleri ilk sozler. Biz mirasi paylaşmaya geldik niye toplandiz. İşimiz gucumuz var diyorlar yaa insan babasina hiç mi uzulmez allah aşkina. Bu nasil bir insanlik amcamda  çok iyi biri hani kotu baba desem  haklilar ama. İyi biri omru boyunca tarlada çalişarak geçirdi  kazandi onlara iyi bir gelecek kurmak için ve varlikli birisi oldu onlarda. İlk olarak miras paylaşmak icin geldiler bu nasil bir vicdan çok yazik rabbim herkese salih hayirli evlat nasip etsin öldüğümüzden arkamizdan üzülen bir evlat olsun 

6 Cevaplar

+2 oy
(7,106 puan) tarafından
Aralarındaki meseleler bilinmez bence yargılamayın . Bizide beni doğuran kadın istemedi .eşi de umrunda olmadık . Ama insanlara anlatırken evlatlarım beni istemiyor diye anlatılıyor . Evin içini dışını bilemezsin . 
(12,796 puan) tarafından
Çok üzüldüm ;(
(7,106 puan) tarafından
Üzülme Eminem hayat bir şekilde başka insanlarla devam ediyor ❤️❤️❤️❤️❤️
(1,142 puan) tarafından
Katılıyorum.benim şu an babam ölse cenazesine bile gitmem.ben de hatta bazen derim olse de anca boşanıp maaşını alırım diye
(7,106 puan) tarafından
Öyle de demiyorum . Rabbim herkesin taksiratini affetsin . Rabbim olselerde merhametiyle sinasin
-Reklam-
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Onlarada çocukları yapınca görürler 
(481 puan) tarafından
Degil mi valla çok yazik çook ya birisi bile bir goz yaşi dokmememis babasinin cenazesine makyajla gelmiş tirnaklari kirmizi ojeli
0 oy
tarafından
Aminn canım. Rabbım hayırlı evlatlar nasip etsin. Ne ekersen onu biçersin. Yarın onların çocuklarda onlara yapar 
(481 puan) tarafından
Vallahi diyecek soz yok  çok üzücü bir durum yaa
0 oy
(4,386 puan) tarafından
böyle durumlar çok üzücü gerçekten 
(481 puan) tarafından
Aynen canim ya
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Kimse yaşadığını yaşamadan ölmez ama bağları da yokmuş ya yazık Allah baba anayı eksik etmesin 
(481 puan) tarafından
Amin amin ya  vallahi diyecek soz kalmiyo
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Yazık ya amcaya fatiha okudum evlatlarindan beklerdi ama allah rahmet eylesin 
(481 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok sagol  evlatlari miras pesinde malesef

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 560 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 386 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asmnnn (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 316 göst.

411,009 soru

12,369,259 cevap

42,268 kullanıcı

Kategoriler

...