0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (3,805 puan) tarafından
Ben küçükken köpek kovalamisti beni o gün bugündür köpeklerden korkarım beni kovalayacaklar zannediyorum hep. Hele bugün sokağa çıktım kocaman köpek bana bakıyor hemen yönümü değiştirdim arkamdan takip etti belki sevilmek istedi belki de yiyecek istedi ama ben korkuyorum işte. Ama kedi gördüm mu sevemeden duramam 

30 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından

(⁠;⁠ŏ⁠﹏⁠ŏ⁠)(⁠;⁠ŏ⁠﹏⁠ŏ⁠)(⁠;⁠ŏ⁠﹏⁠ŏ⁠)(⁠;⁠ŏ⁠﹏⁠ŏ⁠)(⁠;⁠ŏ⁠﹏⁠ŏ⁠)(⁠;⁠ŏ⁠﹏⁠ŏ⁠)(⁠;⁠ŏ⁠﹏⁠ŏ⁠)

FAREEEEEEEEEEEE:sick:

-Reklam-
0 oy
(846 puan) tarafından
Benim fobim en kötü cnm açık alan korkusu var bende çarşıda yuruyemiyorum
(1,023 puan) tarafından
Çok ilginç iikkez duyuyorum bunu çok dikkatimi çektş
(846 puan) tarafından
Evt cnm kendimden başka kimsede bilmiyorum bu sısıkıntıyı.Bunun altında güvensiz aile ortamı varmış YYazıyor.Gerçekten ben kendimi bildiğim bileli annem babam hep Kavga eder..Ne yapalim benimde kaderim boyleymis hic carsiya cikmayan insanlar var işten gücten, Bende çıkmam ozaman neyapalim.
0 oy
(13,898 puan) tarafından
Çok şükür hiç bi fobim yok
0 oy
tarafından
Beni de yavru köpekler kovalamışti büyük köpeklerden fazla korkmuyorum Yavru köpeklerden daha çok korkuyorum

Birde bodrama asla tek başıma inenem illa yanımda biri olacak eskiden asansöre de tek binemezdim ama o korku biraz geçti 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Ben solucandan çok korkuyorum yağmurlu havalarda hep yerlere bakarak yürürüm varsa yerde yolumu değiştiririm görürsem bütün vücudum titrer acayip korkarım yani 
0 oy
(216 puan) tarafından
Arı gördüğüm Zaman bayılacak gibi oluyorum sesini bile duymam yeterlidir  ödüm kopuyor 
0 oy
(482 puan) tarafından
Sokak köşelerinden dönerken bi köpekle karşılaşıp kaval kemigimi isirmasindsn korkuyorum onun için hep genişleme dönerim 
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Tripofobim var. Allah kimseye vermesin bi yerde görünce elim ayağım titriyor. Bi de karınca sinek dahil her türlü böcek cinsi. Kafayı yerim 
0 oy
tarafından
Kopekten karanlıktan ve yükseklik korkum var
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Fare gördüğüm  zaman gözlerim  kızarır  şişer  kapanir ;(((

İlgili sorular

+1 oy
39 cevap 785 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 901 göst.