0 oy
331 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,015 puan) tarafından

Benim çekkrge fobim var görünce resmen kalbim yerinden cikacak gibi oluyir

Birde simdi yutma fobisi cikti basima yemek yerken bogulcagimi saniyorum:( ama atlatcam insallah inaniyirum sizin varmi? 

23 Cevaplar

+1 oy
önce (1,374 puan) tarafından

Derin karanlık sular 😬

önce (1,015 puan) tarafından

O nasik oluyor canim😱

önce (1,374 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bakarken bile kötü oldum image

İnsan cikamicak gibi hissediyor

önce (72 puan) tarafından

Ay bu derin sulara benimde fobim var görünce nefesim kesildi resmen kötü oluyor insan 

-Reklam-
0 oy
önce (545 puan) tarafından

Benim karanlık fobim var. Ama zifiri karanlık.. resmen nefes alamıyorum 

Oda korkunç valla 😱

önce (545 puan) tarafından

Hem de nasıl. O yüzden tek başıma bir odada gece uyumuyorum ya elektrik giderse. Zaten bebekten sonra istesem de yanlız kalamıyorum 😂

Bende oykeydim yeni evliyken hele esim gececi oldugu zamanlar rsmen karabasanlar basiyordu kabuslar goruyirdum neyseki cok sukur aştim simdi onu

önce (1,486 puan) tarafından

Zifiri karanlık olmadan uyuyamayan ben 🥲

0 oy
önce (4,437 puan) tarafından

Yazın bizim bahçeye gelsen yapamazsın desene, her yer çekirge dolu😬 Hız treni fobim var, asla binemem😇

Ayyy yaz gelsin istemiyorum bazn bi mevsimi var onlarin geldikleri zaman balkonda bissuru bide kocaman :(( resmen heryeri kaoatiyirim icefi girmesinkef diye gecenin bi yarisi esimi araksfm geldi öldurdu:)) hizli tren mi hic bindin mi 

Sineklik kullansan yararı olur. Ben öldürmedim hiç, hafif dokununca uçuyorlar zaten. 

Fobim benim, hiç biner miyim 😅 Hem çok yüksek hemde çok hızlı gidiyor. 

Sineklik var canim ona ragmen kaoatiyorum o kadar korkuyorum,ahahah fobi kotü ya sanidkm bemde ucaga binemem hic binmedim ztn daha kismet olmadi

Uçak yine iyi, park edilmiş arabanın içinde sıkış tekiş oturuyormuşsun gibi düşün 😅  

Vala hic tecrube etmedm ama guvenmiyorum kendime🤣

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Benim hayvanlara dokunamama fobim var hiçbir şekilde dokunamiyorum ve korkuyorum

Hepsinden mi canim

önce (55 puan) tarafından

Malesef hiçbir canlı hayvana dokunamam gordugun an urperiyorum ama kızım tam tersi çok seviyor kedileri kopekleri

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Karanlık 😩

Gerçekten o kadar korkuyorum kii 😱

Hele bide korku filmi izlemişsek 😱

Evet zaten ne zaman izlesem böyle oluyor ya. 

Hatta birkaç gündür tiktoktan korku filmi kesitleri izliyorum keşfeti de salmiyor. Tam korkmaya başladım karanlıktan 😱

Sayfayi yenile kiz

Tiktoku sildim yeniden yükledim 😁

0 oy
önce (333 puan) tarafından

Kusma fobisi. Midemin bulandığını hissettiğim an ağlamaya başlarım ve kusarken hüngür hüngür ağlarım o günüm berbat geçer asla toparlanamam. Onun dışında her türlü böcek, sürüngen, çekirge vs.şeylerden tabii ki korkarım 

Abovv cok zor oda ,hic destek aldinmi canim 

önce (333 puan) tarafından

Yok almadım ama çocukluğmdan beri böyleyim kusmaktan nefret ederim korkarım ağlarım saçma sapan 

0 oy
önce (8,049 puan) tarafından

Sürüngen bütün hayvanlar ve köpek fobisi var bende köpek görünce yolumu değiştiririm yılan falan görücem diye bahçemiz var gidemiyorum

Ay evet yilan ve kopek ,bende kopeklerden korkarim daha cok sevmem yani hic hislanmiyorum onlarfan saldiracaklar gibi heran

0 oy
önce (2,682 puan) tarafından

Böyle çinden gelen kargo gemilerinin videoları oluyor ya, onu izlerken orada olduğumu hayal edersem korkuyorum.

Okyanusla ilgili filmleri izlemek de ürkütüyor mesela Pi’nin yaşamı ya da Jaws.

Fobim diyebilirim. 

Oo taze anne🪻nasilsin canim bebiş nasil

önce (2,682 puan) tarafından

Elhamdülillah iyiyiz teyzesi daha iyi olmaya çalışıyoruz  siz nasılsınız bebiş nasıl

0 oy
önce (2,260 puan) tarafından

Benim fare fobim var aşırı tiksiniyorum önceden bacaklarım kabarır yara olurdu gördügümde o geçti ama tiksinmem kaldı 

İyyyy ismi bile huylandirir🥴

0 oy
önce (318 puan) tarafından

Kedi fobim var

Yaaa gercektenmi aslinda en zararsiz hayvan ben severim annemlerde var hemde 5 6 tane😂

önce (318 puan) tarafından

Köpekten asla korkmam besledim dahi ama kedi asla sevmem yanıma yanassa kaçarım bir travmam var o yüzden 

Travma varsa ondandir,benimde cekkrge travmam var asamiyorum

0 oy
önce (3,823 puan) tarafından

Alçak kat fobim var.  - kotları indikçe sanki nefes almam zorlaşıyor ve tsunami 😶

Allah şifanı versin

Oda korkunc heleki mezarlik:( oda kac kat asagisi irkildim valka ,allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederim umarim buda geldi gecti atlattim diyecegim gunler gelir

0 oy
önce (1,306 puan) tarafından

Arı ve kurt sineği gördüğümde sinir krizi geçiriyorum diyebilirim ve aksi gibi hep ben neredeysem orda bitiyor bitek benim üstümde uçuyor arı onca insan var bu benim olduğum sandalyeye geliyor kurt sinekleri de öyle tahammül edemiyom. Evimi iki kez kurt sineği bastı ondan heralde artık çok huylaniyorum tiksiniyorum ve anında cogaliyorlar çok kötü yaa 

Kurt sinegi dedigin ,essek sinegimi oliyir canim

önce (1,306 puan) tarafından

Kız böyle kocaman ya siyah dokunduğu yere kurt yapıyor anında cogaliyor meret buharı bacalarindan geldi havalar soğuyunca sıcak yer ariyor meretler ruzgar esince bizim bacanın tipasini hareket ettirdi içeriye Akın ettiler resmen her gün 15 18 tane arası öldürüyorum psikoljim bozulmuştu bir eustune üstüne uçuyor siyah sineğin büyük siyah halini düşün yeşil olan deggil siyah bunlar kuyrukları kurt dolu

0 oy
önce (940 puan) tarafından

Her türlü börtü böcek ve balkondan aşağı halı çırpma aşağıya düşerim diye odum kopar 

Ah bu korkularimiz:(

önce (940 puan) tarafından

Maalesef 

0 oy
önce (15,309 puan) tarafından

Yok elhamdülillah

Maşallah çiçegim🪻

önce (15,309 puan) tarafından

♥️🌸

0 oy
önce (6,231 puan) tarafından

Yükseklik fobisi var maalesef 

Kalbim duracak gibi oluyor 

Ucaga binebiliyirmusun peki

0 oy
önce (6,193 puan) tarafından

Asansör fobim vardi yalni binmem kalırsam cenazem.ordan cikar zaten

Ona bende binemiyofum abla bosluga duser saniyorum hep

0 oy
önce (3,932 puan) tarafından

Birseyin içinde sıkışıp çıkamayacağım korkusu veya birşeyin benim içimden çıkamayacak korkusu örnek vermek gerekirse gelinlik provasında giydim gelinliği  iplerini bağlayana kadar çatlayacaktım içinden çıkamayacağım sandım hemen sıcaklık basıp kalbim çarpıyor sonra mr a girince dar alan yine kalbim çarpmaya başladı birde doğum zamanı bu bebek benim içimden nasıl çikacak alın benden diye bağırıyordum

Aaa buda degisik vd ilginc fobiymis

önce (3,932 puan) tarafından

Küçükken 8-9 yaş idi galıba abim üstüme yorgan atıp üstüme çıktıydı güya oyun oynuyoruz orda bunaldım nefesim daraldı ben ona bağlıyorum  düğün zamanı da stres vs tetiklendi

Olabikir ztn gecmiste yasanan seyler tetikliyor hep

0 oy
önce (571 puan) tarafından

Karanlık ve su 

Nasl bi su yani banyo yaparkende kormuyomusun canm veya su icerken fln

0 oy
önce (8,622 puan) tarafından

Her hayvandan korkarım ben 😂geçen eşim bir hindi almış temizletmiş bi güzel ben sadece doğrayıp yıkayıp pişirecektim. Elimi içine attım kafasını içine koymuşlar fırlatıp nasıl bağırdım😂 

0 oy
önce (3,962 puan) tarafından

Ben çok var 😅her türlü böcek haşere, karanlık, denizi çok seviyorum ama boğulma korkusu yaşıyorum rüyalarımda çok sıklıkla tsunami görüyorum 🤦🏻‍♀️ çok huzursuz uyanıyorum o günlerde

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 728 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,282 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,213 göst.
20 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,364 soru