0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından
Vücudunda enfeksiyon varmış doktorun yazdığı ilaçlarına yazık ki bulamadık hiçbir eczanede kalmamıştı depolarda da bitmiş farklı bir ilaç verdim Bir de ateş düşürücü verdim ona rağmen ateşi hala 40 derece düşmüyor hastanede de iğne yaptılar kanda bir şey çıkmadı sadece enfeksiyon çıktı doktor endişelenecek bir şey yok dedi bütün tahliller yapıldı hepsi tertemiz röntgen çekildi hiçbir şey yok Sadece ufak bir enfeksiyon var ama neden bu kadar ateş yapıyor bir de ne giydirmem gerekiyor sadece atlet giydirmişim şimdi bacakları kolları falan açık gece yatarken nasıl giydirmeliyim?

6 Cevaplar

0 oy
(1,157 puan) tarafından
Sadece zibinla yatırıyorum ben.
-Reklam-
0 oy
(6,671 puan) tarafından
Gece yatarken kontrol et canım  ona göre fazlaysa pamuklu bı baddaniye falan ört geçmiş olsun 
0 oy
(2,652 puan) tarafından
daha başıma gelmedi canım çok gecmiş olsun ya bilim yok ama yüksek ateşte ılık duş iyi olur diyolar 
0 oy
(1,403 puan) tarafından
İlk önce ılık duş aldır 40 derece çok yüksek. Sonra atlet altına ince bı pijama yeterli olur. Ayaklarına limon suyuna batilirmis çorap giydir ateşine iyi gelir. 
0 oy
(4,793 puan) tarafından
Birinci çorap kesinlikle giydirme kuzum incecik pijama tarzı giydir böyle penye gbi hatta uyumuyorsa atlet ile de durabilir baya yüksek çünkü ateşi soğuk kompres yap 
tarafından
Emin misin oğlum influenza şuan 40 ateşi çorap giydirin üstünü soyun dedi bana doktor
(2,021 puan) tarafından
Bize de hep doktorumuz ince giydirin gerekirse sadece atlet giydir ama ayağında çorap olsun,zaturenin tedavisi var ama menenjit in yok derdi
(2,012 puan) tarafından
Burda herkes doktor oğlum ateslensin giydiriyorum ayaklarına soğuksa ısıtmak gerekir kendim ateşlendigimde dahil çorap giyiyorum
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Çıplak yatırman gerekiyor bu ateşe 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 603 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 617 göst.