Kızlar annem 2 sene once ev aldı, kendı evını sattı, aynı fıyata ev aldı ama ıcını yaptırmak ıstedı halbukı evın banyosu yepyenıydı ama onu da kırdı doktu ev komple ınsaata gırdı su tesısatı dahı degıstı, o zaman bızden 15 bın borc aldı ev hedıyesı olsun anne dedık, daha sonra kızıma takılan altınlrımız vardı altın hesabında 52 gram, onu bana verebılırmısınız altın borcum olsun dedı, o dönem anne altın artar bak ıyı dusun dedım alındı küstü ve tam da o parayla kızıma bır arsa alalım dıyorduk anneme yardımcı olalım dedık verdık sımdı altın yukseldı borcu oldu 110bın yıne anne 10bını almayalım 100 bın ode dedık yanı totalde 25bın almadık annemden, annemde borcunu gram gram altın hesabı yapıp odemeye calısıyordu, bugun almanyadakı teyzem aradı ‘annen bu borc yuzunden strese gırıyor mıgrenı tutuyor sureklı sız bu parayı almasanız olmuyor mu’ dedı, ne dıyecegımı bılemedım para benım degıl kı cocugumun altını, bu durumu esıme nasıl anlatayım teyze dedım sen tek cocuksun o ev zaten sana kalıcak almayabılırsın dedı, iyi de ben bu parayla kızıma yatırım yapıcaktım dedım baya ters ters konustu en son kızıma bu altınları annem banyosunu yaptırsın dıye takmadı kımse teyze dedım kapattım, almanyada dayımın da teyzemın de durumu cok cok ıyı, sırketlerı var aylık gelırlerlı 10bın euro belkı zamanında anneme 5 kurus yardım etmeyıp suan benım paramı hıbe etmemı ıstıyorlar