0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (1,321 puan) tarafından
Benim oğlan daha 21 buçuk aylık normalde bile ne dediği anlaşılmıyor ama uyurken bazen konuşuyor. Bıdır bıdır biseyler diyo gülüyorum ama normal mi sizce

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

İki gündür gelinle yatıyoruz diyorki senin oğlan gece konuşup gülüyor :D

Bazen öyle bir guluyorki insan şok oluyor :D birde habire mama mama diyor

(1,321 puan) tarafından
Yaa bende bitek benimki sanıyorum :D
(6,438 puan) tarafından
Kız szin gelin niye sizinle yatıo kaçmadı mı o nikahını yapmadınız mı resmi imam falan
tarafından
Betiz asko inat ettim yatirmadim sjsjs abim benim resmi ve imam nikahlı kocami evden kovunca sjjss
(6,438 puan) tarafından
Hahahas ne ekersen onu biçersin deseydin :)
tarafından
Dedim hemde öpmeye falan kalkınca vuruyorum sjsjs sirnasma diye. Sen benim kocami evden kovmadan once dusuncektin dediim ben senin nikahın olduğunu bilmiyordum diyor simdide
(6,438 puan) tarafından
Yalana bak deseydin :)
tarafından
Düğünüme 1 buçuk ay bile yoktu ulan gece 12 de yok burda yatamaz dedi gönderdi adamı kocam hala söyler bende 10 gündür cektiriyordum
(6,438 puan) tarafından
Yaaa kıyamam ee düğün ne zaman nikah falan
tarafından
21 kına 22 düğün

Resmi nikah için gün alcaklardi ama kan uyuşmazlığı çıkınca sma testi istediler abim yoktu pazartesiye kaldı resmi nikah düğünden sonraya kaldı herhalde
(6,438 puan) tarafından
Olsun hayırlısı ama zor yaa kan uyuşmazlığı hep karşısına çıkar allah korusun
tarafından
Hayırlısı olsun doktor demiş sonuçlar çıkana kadar gebe kalma bilmiyorki 10 gündür ben bırakmıyorum abim kadına yanassin☺️☺️
(6,438 puan) tarafından
Hahahaha yazık len kedinin ciğere baktığı gibi bakmıyor mu
(2,685 puan) tarafından
Gece gece aklima getirdiniz bak ben ilkokul cagindayken ablam evlendi cocuk akli ablam gidince cok aglamişim akraba evliligi bu arada o kadar cok aglayinca benide ablamla beraber gondermisler grdk gecesi malum ne bilem ablami kiskanmişim enisteyi istememisim oda yetmemiş beni yanlarina alanaca odanin kapisinda beklemişim yapamamişlar almişlar beni iceri yatmişim.ortalarinda tabi uyuyunca beni postalamiş eniştem bi uyandimki ablam yok başka odadayim :))) eniştem tabi unuturmu baldiZz baldizz sen evlen ili gun ortanizda yatacam intikamimi alacam dedi senelerce sonra gunu geldi ben evlendim hadi enişte gitmiyozmu dedim cok gulmustum :)) tabisi gelmediiii
tarafından
Betizzzz yatak odaları daha gelmedi mecbur sjsj ama.yanastigi an yapistiriyorum birtane sjsj

Yadeee bizim meselede böyle abim gocami evden kovuncs haaa sanki koynumami girecekti düğün öncesi Yok sadece içerde odada yatacakti bende kendi odamda sjjs
(1,321 puan) tarafından
Kız nikahın bile varmış yanında bile yatabilirmis nolcak. Ben evlenmeden bı hafta önce eşimle geldim evimi dizmeye o zaman yatmistik birlikte. Nikahimiz falan düğünden 2 ay önce kiyilmisti. Birliktelik desen düğünden günler sonra oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal canım benim oğlan sürekli gülüyor kahkahalar atıyor:Ddd
(1,321 puan) tarafından
Seninki bı üst levelmis :D iyi o zaman normalse ben eğlenmeye devam edeyim
tarafından
Benim oğlan 4 yaşında eşim diyor hurilerimi görüyor yoksa dalgs geçiyoruz:Dd belkide bana çekmiştir ben uykumda cok konuşurum geçen eşim aldatıyordu rüyamda ana bacı sövüyordum rüyamda meğerse uykumda sövüyodum adam kaldırmış beni ben naptım sövüyorsun diyor:D
(1,321 puan) tarafından
Yaa çok komik :D benim eşimde konuşur çok yorgunken uyudugunda. Ben hiç konuşmadım herhalde bilmiyorum kendimden yani
tarafından
Ben eşimi ısırmışım bile rüyamda zannediyorum adamo ısırmışım tekrar uyumuşum:((( eşim benden korkuyor:Dd
(1,321 puan) tarafından
Ooo sen baya şiddet boyutuna bile gecmissin adam haklı bence :D
0 oy
(9,538 puan) tarafından

Normal:)benimkide emziği bıraktı ağzı boş biseyler sayıp duruyor en son ara ara araa diye şarkı söylüyordu 

(1,321 puan) tarafından
PuuHahaa çok güldüm buna
(9,538 puan) tarafından
:Ddd bende gülüyorum izlerken

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 163 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 316 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu
0 oy