0 oy
2,878 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından

Ben 20 yasinda kacarak evlendim 18 yasinda esimle tanıştık iki yillik sevgiliydik sevgiliyken hersey cok guzeldi hic bi sekilde kavgamiz olupta ayrilmadik hatta birinci ayimizda koluna fatma yazdırdı neyse benim ailem beni vermedi kactik bizde mecburen kaçınca kaynanayla ayni evde oturmak zorunda kaldik ben kabullenmek zorunda kaldim ve ailem benimle barismadi hic bi sekilde kimseyle konusmadim evlendikten sonra esimin baska yüzünü tanidim diyebilirim bana karsi iyi ama mesela geçen yazmıştım parfüm kapağından kavga çıkarıyordu sigara külünden bile kavga cikarip bi iki kere bana vurdu bisi demedim baktim yine bos sebepten bana vuruyor bu sefer bende ona karşılık vermeye basladim ksc kere aglayarak gözüm sis uyudum size sayamam esimle kavgamiz oluyor diye esimin aileside beni ezmeye başladı annesi ablasi yengesi bana iftira attilar biz esimle evden gittik hamile halimle kis günü soguk dukkanlarda kaldim hasta olunca aileme gittim ailem beni geri vermek istemedi esimin ailesine esimde 4 ay sonra ayri ev sözü verdi bende çocuğum var diye geri gittim ama yine ailesi beni ezdi hergun hali cirpip cam sildim diger ev işlerini saymiyorum bile esimede surekli yatıyor diyordu sonra esim ayri evden vazgecti annesini korumaya başladı kadin annesi diye bisi demedim ama demedikce uste çıktı sonra benim kart meselem.çıktı oyle tekrardan baba evine geldim geldiğim de yine iftira attilar gece kapi aciliyormusta ben mi gidiyormusum diye namusuma laf attilar artık en son son care ben bosanayim dedim namusa iftira atılır mi ? Siz beki sucluyordunuz belki dayanabilirdim ama 20 yasindayim ben evimde ne dayak yedim nede iftiraya ugradim kendime yediremedim bu durumu 

24 Cevaplar

0 oy
(218 puan) tarafından

Cnm sana kızdım bazı konuda ama konuyu bukadar net açmamıştın kusura bakma bukadar net açmış olsaydın bizde daha farklı değerlendiririk öncelikle özür dilerim hakkını helal et şiddet varsa bu evlilik zaten yürümez hakkında hayırlısı olsun inşallah boşanmak senin için daha iyi olcak ne olsa ailen arkanda hiç korkma sonuna kadarda hakkını ara

-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından

Cok zor Allah yardimcin olsun nerde yasiyosun bu arada

0 oy
(273 puan) tarafından

Çok bile kalmışsın canım kurtar kendini o insanlardan

0 oy
(4,664 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun esin ne diyo bu duruma 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 571 göst.
5 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ᗴᔕᖇᗩᗩ ☘️ (1,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 515 göst.
5 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Merve A (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,786 göst.
0 oy
6 cevap 337 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (8,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,833 soru

23,977,141 cevap

326,346 kullanıcı

...