0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,928 puan) tarafından
Merhaba göz kayma ameliyatı olanlar ya da bilgisi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz. Nasıl oluyor. Zor bi ameliyat mı dikkat etmemiz gerekenler nelerdir 

3 Cevaplar

0 oy
(9,905 puan) tarafından
Benimde korkum o ameliyat oğlumun sağ gözünde hafif kayma var
(9,905 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah cnm
Bende götürdüm ama oğlum izin vermedi göz filmini cektirsin krize girdi 6 ay  sonra tekrar getir dedi
(1,928 puan) tarafından
Diyarbakır da ihsan çaça var. Yorumları okuyun. Biz yıllardır götürüyoruz. 8 yaşında çocuğum artık tam zamanı. Ben ameliyat sonrası sana bilgi veririm inşallah. Lütfen iyi bi doktor bulun
(9,905 puan) tarafından
Bende Diyarbakıra götürdüm ama oğlum izin vermedi asla baksa 5 defa doktor odasına girdik çıktık bizim gittiğimiz devletti ihsan çaça özel mi ve lütfen ameliyattan sonra bilgi ver çok üzülüyorjm
(1,928 puan) tarafından
Diyar  life hastanesi canım mutlaka bilgilendiririm
(9,905 puan) tarafından
Teşekkürler cnm
Bende güzel haberlerini bekliycem inşallah kolay olur zor bir ameliyat olmaz
-Reklam-
0 oy
(75 puan) tarafından
Benim teyzemin kızı olmuştu yanında bende vardım ameliyat çok uzun sürmedi çıkınca ilk 20 dakika falan ağladı sonra hersey normale döndü sonrasında 2 3 saate taburcu oldu 
(1,928 puan) tarafından
Maşallah. Kaç yaşında oldu iyileşme süreci nasıldı. Ve olumlu mu sonuçlandı
(75 puan) tarafından
5 yaşındaydı hastaneden eve geldikten sonra teyzem bakımlarını falan yaptı çok sürmedi toparlandı hemen sonuç olacakta gözünde hiç bir düzelme olmadı tekrar doktorla konuşunca TV ye tablet telefona falan çok bakmış onunla alakalı dedi aileden genetik düzelmez dedi belki doktorla alakalıydi bilmiyorum ama gözü hala aynı gözlük kullanıyor şuan
(1,928 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah. Üzüldüm olumsuz olmasına çook..
0 oy
(1,283 puan) tarafından
kendim oldum bosuna olmusum gb geliyo sabit bi yere odaklaninca hafiften kayiyo yine doktor soylemisti zatn belli bi sureden sonra kayma devam ediyo benmki 1 ay bile olmadan basladi 1 haftada sislikler iniyo gozlerine dikkat etmen lazm toza karsi damlalari aksatma agrisi pek olmyo iki gozumden oldum
(1,928 puan) tarafından
Allah şifa versin kaç yaşında oldunuz. Gözlerde görme kaybı var mı Bi de sürekli mi kaymaydı sizinki oğlımunki kas zayıflığı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 83 göst.
22 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeliii (4 puan) tarafından soruldu

408,309 soru

12,265,638 cevap

37,456 kullanıcı

Kategoriler

...