16 ay arayla iki bebeğim var
Zor ama inanılmaz güzel bir şey. 1 2 sene zorlanacaksın sonra onlar birbirine yetecek zaten. İlki ihmal edilmesin diye olanca çaba sarfettim sonuç olarak asla üzgün suratını görmedim elhamdulillah. Kendimden geçtim evimden geçtim yer yer yemekten geçtim ama onları asla ihmal etmedim. Mutlu bebekler oldular çok şükür. Şuan 3.5ve 2 yaşındalar. Birbirlerini görmeden yapamazlar. Yüküm de azaldı. Şuan 3 5 yaş oğlum tek olsaydı hep bana saracaktı sıkılacaktı, pek arkadaş da yok çevrede. Ama gözlerini açıp gece uyuyana kadar daimi arkadaş var yanında.
Ardarda hamilelik ardarda emzirme süreçleri uzun süre kucakta bebek... Ve bunlarla hayata devam etmek cidden zor. Kolay demiyorum. Ama şuanki mutluluğuma bakınca, DEĞER diyorum
Bir de arada misal 3 4 5 vs yaş olunca paylaşımları az olacak. Bizdeki 16 ay bile inan ki fark ediyor. Biri güzelce boyama yspıyor diperi kağıdı koparıyo Ben aynı dönemde olmalarını önemsedim, istedim. Aynı oyuncaklar ikisini de tatmin ediyo. Aynı bisiklete binebiliyorlar, aynı park idare ediyo vs. Ama 3 yaşa 6 yaş misal . Tamamen ilgiker oyunlar farklı. Daha zor geliyo bana. Velhasıl ben böyle istedim. Rabbim nasip etti elhamdulillah. Düşün taşın kararını ver
Oğlum 13 aylık ben 4 aylık hamileyim asla yapmam çocuk derdim hamileymişim nebilim büyük konuştum şimdi diyorum ki iyi oldu yoksa ben oğlum büyüdükten sonra heralde yapmazdım tam rahatlıcam bide çocuk mu yapcam hiç bna göre değil bu daha iyi oldu 2 sene çok zor diyor tanıdıklarım bakalım Allah büyük
1,491,100 soru
24,367,409 cevap
347,667 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın