Canım benim annen ile bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getiren bir konuşma yaptın mı? Benim annem kovid olmuştu doğumumdan yaklaşık 1 hafta sonra anneme nasıl sinir olmuştum. Zaten bir annem bir babam var. Annemle babam gelememişti yanıma eşimin annesi babası bizden çıkmıyordu. Mecburi sezaryene alındım, 2 gün annem kaldı yanımda taburcu olduk, eşim yanımda iken izin kullanma anne 1 hafta sonra sen kullanırsın dedim annem kovid oldu. Babam da gelemedi annemin yüzünden. Ben ama güçlüyüm,dayanıklıyım bir de kayınvalidem çok uzun bende kalmasın diye 3.gün gözümden yaş gele gele evimin temizliğini yaptım bebeğim var diye hergün süpürge açtım sildim tozunu aldım, eşim kızardı yine de çay demler yemek yapardım gece de ağrılarımdan uyuyamazdım. Kayınvalideme ben işlerimi kendim yapabiliyorum imajı verip gönderdim ama hergün gelip gidiyorlardı ( faydasız) sonra ben çok hasta oldum, hem psikolojik hem bedenen çok yıprandım anneme de dedim herşeyi. Ne vardı da dikkat etmedin, bana böyle böyle yaptılar, böyle oldu diye bir döktüm içimi. Benim annem gelmek isteyip gelememişti ama içimde yara bıraktı yaşadıklarım. Şimdi bebeğim 13 aylık olacak ama hala uktedir içimde, Allah nasip ederse ikinci çocuğumuz olursa annemi istiyorum sadece o prenses gibi baktı sonra külkedisine döndüm. eşimin ailesine tavrı olmasa bana hizmet etmeyeceksin demese kafayı sıyırırdım her halde. Annene anlat bence rahatlarsın o da fark eder, belki çekinceleri vardır..