Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Dün acaba kanser belirtisi mi demiştim (resimli)
0
oy
1,584
göst.
9 Ocak 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
cikan Nisan böyle lütfen iyi şeyler söyleyin dünden beri çok çok kötüyüm eşime randevu aldım ama iki hafta sonrasına allahım sen koru
sağlık
yardim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
36
Cevaplar
0
oy
9 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Ama normaldir cnm
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Ocak 2023
Yade ozcan
(
2,685
puan)
tarafından
cevaplandı
Kiz allah korusun tabi kotuyu cagirma korktugunada ugratmasin rabbimde benim amcamin eşi yengemde bundan bis suru bazen bakiyorum kacak kat cikmiş gibi eniklemiş buyumuş diyorum guluyo hic kansermiyim demedi o seviyo benlerinu oyle siz genede bi gidin bakalim kim ne derse boşa tabi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım et beni gibi, annemde dünya kadar var bunlardan, aldırıyor yaktırıyor geri büyüyor, tekrar aldırıyor. Hatta gözünün altında çıkmıştı, onu patolojiye gönderdiler temiz çıktı Allah'ıma şükür. Korkmayın bir şey yoktur inşallah.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Selo De Bana
(
25,223
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım Allah korusun ama pek iyi olmayabilir. Arkadaşımın yiğeninin diz kapağında böyle et çıktı parça alındı ve kanser teşhisi koyuldu :( temizlediler yayılmamış başka yerlere ama 4 ameliyat oldu çocuk daha 10 yaşında :( hala hastanede yatıyo 15 gündür inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
9 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Bakın mesela herkes bişey yoktur dedi bu tek sizin dediğiniz aklıma takıldı ben de böyle biriyim aşırı takintiliyim
9 Ocak 2023
Selo De Bana
(
25,223
puan)
tarafından
yorumlandı
Herkesin lafına göre hareket etme mutlaka gösterin doktora. En ufak bir sivilceden neler çıkıyor. Ayrıca küçükse ve gittikçe büyüdüyse de tehlikelidir. Bu dediğim çocugun da nokta kadar sivilceydi mesela fındık kadar büyümüştü sonra parça alındı. Sonuç 20 gün sonra çıktı. SSK ya gidersen çok beklersiniz sonuçları
9 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Normal devlet Hastanesinden randevu aldım iki hafta sonrası için
9 Ocak 2023
Selo De Bana
(
25,223
puan)
tarafından
yorumlandı
İmkanın varsa bence özele gidin canım inşallah et benidir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Vallahi ayılıp bayılmaya yer aramayın lütfen ya. Doğruyu söyle şimdi sen et beni olduğunu bilmiyor muydun? Dünkü postuna öyle bir anlatmışsın ki ben de baya kötü bir şey çıktı sanmıştım.
9 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya yemin ederim bilmiyordum yaa ben burda iki gündür kafayı yiyorum resmen onun için sormak istedim
9 Ocak 2023
Selo De Bana
(
25,223
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl bu kadar et beni diye emin konusuyorsunuz. Elbette et beni de olabilir ama bu siğiller kanser belirtisi de olabiliyor. İnşallah et benidir. Başına gelmeyen anlayamaz. Aynı böyle bir siğil yüzünden çok yakın arkadaşımın yiğenine kanser teşhisi koyuldu parça alındı 20 günde çıktı sonuç 15 gündür hastanede çocuk kaç ameliyat geçirdi. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz Allah göstermesin başına gelmeyen anlamıyo işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Cekirdek ailem
(
3,854
puan)
tarafından
cevaplandı
Et benine benzetdim ben ta kokrutma hemennkendini yinede nolur nolmaz dra gifin ama et beni gibi duruyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Amine su
(
3,419
puan)
tarafından
cevaplandı
Anneannem inde boynunda kaç tane var bunlardan hepside boy boy büyüyorlar kökleri inceliyor bazılarını anneannem kopardı :)))) bişey olmuyor benimde burnumun ucunda var deri altında ama bu yıl büyümüş aldircam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Ecrin6516.
(
187
puan)
tarafından
cevaplandı
Yok tatlım ne kanseri bu ben ya ben etti canım hastaneye görünsün yinede ama önemli bir şey değil bence korkma sakın internette de inanmayın ay çok abartıyor geçmiş olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Enes2020
(
4,041
puan)
tarafından
cevaplandı
Doktorlar bunun ne olduğunu anlayana kadar on tane test yapıyor. Nette okuduğuna hemen kanma. Bir de tümör olsa ağrı yapar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Tuba Y
(
982
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım internete fln aldanma bu ben gibi benim babamda da vardı kafasının üstünde parmağında yüzünün bir çok yerinde gitti aldırdı ayağının üstünde de var onu seviyor galiba aldırmadı annemin dudağının yanında tam kaşının ortasında var gözünün yanında küçük vardı benim saçım uzundu ona bağladım bir gecede düştü ama diğerleri aynı senin attığın ben gibi duruyor hala yani hiç bir sıkıntıları da yok şükür:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Piskopos-_civciv-_
(
6,079
puan)
tarafından
cevaplandı
Annemde 2 tane vardı büyüyordu kaşınıyordu kaşıyınca kanıyordu gitti aldırdı.. İnterneti boşver sen evham yapma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Fatocan4545
(
1,521
puan)
tarafından
cevaplandı
Google başım ağrıyor diye yazsan tümör var diyor sakin ol:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
ozgecangursoybursa
(
11,699
puan)
tarafından
cevaplandı
Korkma bacım o onu acittirmistir büyür öyle olunca.doktor aliverir onu iki dakikada.nete de bakma ayak parmağım citliyor yazsan kansersin ayağın kesilecek yaziyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Lavinnya
(
1,147
puan)
tarafından
cevaplandı
Et beni buyür ki zaten.Siz tabiki de doktora gosterin ama o buyuyen benler genelde kirmizi ve deriye yakin benler boyle çıkintili benler degil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy
23
cevap
918
göst.
Çok çok kötüyüm eşimdeki kanser belirtisi mi
8 Ocak 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
sağlık
tavsiye-fikir
0
oy
7
cevap
120
göst.
Akciğerde Kitle Nedir? Kanser Belirtisi Olabilir Mi?
6 gün
önce
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Anneymben
(
633
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
88
göst.
Damakta Nohut Büyüklüğünde Şişlik Kanser Belirtisi Mi? Endişelenmeli Miyim?
9 Aralık 2024
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
0
cevap
44
göst.
Beyaz Kan Düşüklüğü Kanser Belirtisi Mi? Beslenme Etkisi ve Ne Yapmalıyım?
4 Ekim 2024
Aile
kategorisinde
12345678
(
139
puan)
tarafından
soruldu
406,248
soru
12,180,288