0 oy
627 göst.
Diğer kategorisinde (11,929 puan) tarafından
Kizlar durumu size özetleyim.sinif parası istediler gene.cuma günü.o gün sınıf annsini yakaladım çıkışta vereyim hemen dedim.yqnimdaki en ufak parada 100 TL idi.pazara gidiyordum çünkü.bozukluk yokmuş.bozdurup geleyim dedim kadın ise yetisecekmis pazartesi verirsin canım problem yok daha da zaten kimse vermedi dedi.bu arada yani koskoca 38 kisilk sınıftan okul parası dediler en önce şu dul halimle ben denkleyip verdim.daha 30 veli onu bile vermemiş.bu sabahta 20 TL yi cikarmistim giderken çocuğa vermeyi unutmuşum sabahın esselatinda.ogretmenimiz veren çocuklardan parayı almış vermeyenleri tahtaya çıkarmış onca çocuğun içinde.unuttunuz herhalde yarın getirin diye konuşmuş.kizim anne çok utandım diyerek anlattı.bunu anneme anlattım yarın ben gidip bizzati eline vereceğim öğretmenin hem de iki çift laf edeceğim ,ben size şu 20 TL yi getirdim şimdi sizde orada çocuğumun utanmasini kızarmasini geri verin diyeceğim dedim.annem çok tepki veriyorsun diyor ama bu ifsalamak değil mi? Yapılır mı bu allah aşkına.250 TL yi vermeyen velilere yapılmıyor bu 20 TL yi getirmeyen hem de daha ilk gün olmasına rağmen getirmeyen çocuklara yapılıyor.sinirimden kudurdum .haksız mıyım sinirlenmeye?

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
düzenlendi
Bu sene öğretmenlerde velilerde tümden sapıttı mi yoksa hep vardida bana mı denk gelmiyordu o öğretmenler yaptığı kesinlikle doğru değil ne demek tahtaya çıkarıp tek tek unuttunuz mu vs diye saçmalamak bizim meslek ne ara bu kadar ayaklar altına alındı ne ara bu derece düşüncesiz öğrencilerin onurunu haysiyetini ayaklar altına alan tipler türedi kesinlikle cimere ve mebe şikayet edin kesinlikle mesleği haketmiyor onun yerine atanmayi bekleyen pırıl pırıl meslektaslarimiz var çürük elmalar ayıklanır hiç degilse 
(10,443 puan) tarafından
Keşke herkes senin gibi düşünceli anlayışlı olsa eğitmenim☺️❤️❤️
tarafından
Bu düşünce anlayış isi değil be cnm bu mesleği yapan herkesin zorunda olması gereken şeyler okul Türkçe matematik hayat bilgisinden ibaret değildir
(10,443 puan) tarafından
Çok haklısın ama maalesef kimsede kalmamıs bu tür zorunluluklar. Herkes resmen kafayı yemis dibini sıyırıyor
tarafından
Keşke şu 657 kanununda kovulma olsa o zaman çoğu görecek yan gelip yatmayı nasilsa bana bisey olmaz diyerek herseyi kendinde hak reva görmeyi
(11,929 puan) tarafından
Ben çocuğumun üzülmesine utanmasina çok üzüldüm.birde arkadan sınıfa ufak bir gösteri için sihirbaz gelmiş ucretsiz çocuğum diyor ki onunda micparasini unuttum ogretmen sınıftan çıkarır diye korktum diyor
tarafından
Hickimse çocuğuna bunu yasatamaz yavrum benim kimbilir nasıl utandı kendini ezik aciz hissetti bu onda hep travma kalacak tahta korkusu bizim  koydugumuz adiyla lütfen peşini bırakma önce o öğretmen demek istemiyorum kesinlikle bunu evvela onurlu şerefli mesleğime hakaret sayarım o musveddenin suratına çarp sonra cimere detayiyla daha sonra mebe dilekçe ile şikayette bulun çürük elmalar ayiklansin artık
(11,929 puan) tarafından
Yani başına birşey gelmesin soruşturma acilmasin diyorum sürekli fakat şaştım kaldim
tarafından
Bi insanın onurunu şerefini ayaklar altına alırken düşünecekti başına bisey gelmez soruşturma açılır sonra 1 2 defa daha soruşturma açılırsa hakkında o zaman sürgün yer insallah
(11,929 puan) tarafından
Çok utanmis.okuldan aldım çocuğun yüzü allak bullak .noldu dedim sarılıp anlattı.anne bir daha unutma çok utandım dedi.sonrada o sihirbaz olayını anlattı.o an bir dönüp müdüre gideyim dedim sonra dedim ki emin olayım çocuktur farklı anlatabilir.baska bir veliyi aradım o da sordu çocuğuna olay tamda oyle.
tarafından
İkinizde işlem yaparsanız daha çabuk ve net sonuç alırsınız hickimse Bi çocuğa böyle Bi utanç yasatamaz buna hakkı yok
(11,929 puan) tarafından
Yok o veli bunu takmamis send takma kafana çocuk bunlar filan dedi
tarafından
Yaw he he deseydin 10 sene sonra çocuğa sor bakalım öyle diyecek mi o bisey yapmasa bile sen yap
(11,929 puan) tarafından
Tamm bak öğretmene de hak veriyorum ne durumu olanlar vermiyor beş kuruş ama böyle olmamaliydi.gerekirse veli cagirilmaliydi ama cocuklqr bunu yasamamiydi
tarafından
Eğer sadece velileri arayıp söyleseydi bunda Bi sakıncası gormezdim kimsede tepki vermezdi ama çocukları tahtaya çıkarıp ifşa etmek bu haddini aşan Bi durum o tahtaya çıkmayan çocuklar o cocuklarla dalga geçecek alay edecek çocuk bunlar dillerinin kemiği yok ve bu olay cocuklar üzerinde uzun vadede unutulmayacak
(11,929 puan) tarafından
Heh bende tam olarak bundan dolayı sinirlendim.birse bizim sinifta 3 tane çocuk var ki Allah'ım yarabbim.daha ilk haftadan kızıma hakaret etmişlerdi.hemde pis fakir filan demişler.ben o anda aileleriyle görüştüm filan fakat böyle çocuklar varken bende bundan dolayı cildirdim
tarafından
Haksızda degilsin ki
(11,929 puan) tarafından
Ama bir konu olsun bu o zaman cildirmayi görecekler.cocugu başka sınıfa almak için cebellesiyorum su an.aldiramadim.yari dönemde bir daha gideceğim müdüre.
tarafından
Imkanin varsa 2.donem başlamadan aldır ki alışma süreci tam otursun
(11,929 puan) tarafından
Bende öyle istiyorum ara dönemde aldirayim diyorum.birde bir ödev veriyor ki anlatamam.bu gün az dediğimiz gün en az 6 sayfa oluyor.mesela hafta sonu ödevi 18 sayfaydi
tarafından
Ohaa yaa kaç yaşında bu ruh hastası 1.sinif çocuğuna o kadar ödev verilmez
(11,929 puan) tarafından
2. Sınıflar canim ama genede çocuğa çok geliyor.cocuk eve geliyor hemen birşey yiyor oturuyor odeve ta yatana kadar.yatarkende kitap okuyor birde haftada 3 kitap bitiriyor cocuk
tarafından
2.sinif yazacaktım zaten düzeltmeyi unutmuşum.. ilköğretim öğrencisine o kadar ödev verilmez siz sınıfça veliler olarak susmussunuz çocuğun evde kendine ayıracak zamanı kalmaz kalmiyormusta ne biçim bi öğretmen bu yaa
(11,929 puan) tarafından
Siniftakiler mevlam kayira modunda ki canım.ben bunları dile getirince sifrildim resmen
tarafından
Hiç uğraşma o zaman hallerinden memnun köleler demek ki sen sınıfını değiştirmeye bak Bi an önce
(11,929 puan) tarafından
Bende ondan uğraşıyorum inşallah bir sonuç alabiliriz.bir öğretmen var okulumuzda bütün veliler çok memnun onun sınıfına geçirmeye ugrasiyorum
tarafından
İnşallah basarirsin cnm
-Reklam-
+1 oy
(3,819 puan) tarafından
Hiç te büyük tepki vermiyorsun canım. Ne demek tahtaya çıkarmak. Seni arayıp ya da sınıf grubuna yazsın çocuğu rencide etmek ne demek
(11,929 puan) tarafından
Çocuk çok utanmis
0 oy
tarafından
Nerde psikolojisi bozuk insan var öğretmen oluyor bende buna ayar oluyorum 
(11,929 puan) tarafından
Sastim kaldim.yani bunalr ilk okul çocuğu.akranlari zaten yaşı gereği dilinin kemiği yok.dalga geçmeye birebir sebep iste
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Çok haklısın. Bence de yapmalısın bunu.
(11,929 puan) tarafından
Ben gidip saçını yolacagim demiyorum ki iki çift laf edeceğim diyorum
(1,386 puan) tarafından
Hak etmiş bence de. O yaşlarda yaşatılan tramvalar ömür boyu unutulmuyor.
(3,546 puan) tarafından
Çok doğru 7 8 yaşindaydim ödevi yanlış anladım diye öğretmen benimle dalga geçmişti o kadar utanmiştim ki 20 sene geçti ama asla unutmadim o anı
0 oy
tarafından
Keşke herkeste öğretmen olmassa ya da adam akıllı egitilse sanki kedi kö.pek yetştirıo. Karakterının yeni şekillendıgı bır cocuk ellerinde ki bu ne iğrenc bir muamele. Hiç mi çocuk olmadı hiç bişy bılmıosa bıle o yasta kı cocuklarla empati yapsa anlardı
(11,929 puan) tarafından
Yani verenden alırsın vermeyen çocuklara da isim vermeden ifsalamadan anne babanıza söyleyin çocuklar dersin
0 oy
tarafından
Ne kadar çirkin bir davranış ya, ben direkt müdüre giderdim. Bu arada her şeye müdüre giden velilere sinir olurum ama bu durumda direkt giderdim. Çok sinirlendim ben bile burada. Yeğenimin okulunda da beden eğitimi öğretmeni yapmış aynısını, okula top alınacakmış, para getirmeyenler bir adım öne çıksın demiş, hem de lise çocukları. Tek tek annen baban ne iş yapıyor, her şeye para bulursunuz okula bulamazsınız diye azarlamis çocukları, o kadar utandılar ki teyze dedi. Bir de sen vermek için uğraşmışsın yani. 
(11,929 puan) tarafından
Tabiki uğraştım.ne derlerse ince ben verdim götürdüm hep
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Bunuda yapan bir egitimci yazik halimizeeee bencede soylemelisin o cocuk o utanci yasayacak napti nedir yani cok buyuk bir olaymiş gibi
(11,929 puan) tarafından
Yani Allah aşkına 20 TL nedir ya ekmek parası
0 oy
tarafından
Haklısın canim
(11,929 puan) tarafından
Yarın gidip konuşacağım
0 oy
tarafından
B3nce haklısın canım 
(11,929 puan) tarafından
O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki
0 oy
(916 puan) tarafından
Çoook ayıp yâ tahtaya çıkarmak nedir 
(11,929 puan) tarafından
Altı üstü 20 TL yani
0 oy
(973 puan) tarafından
Hiçte fazla tepki vermiyorsun kesinlikle söylediğin gibi yapmalisin öğretmenin yaptığı tam bir saygısızlık oğlum birinci sınıfa giderken iki dk okula geç kaldığı için öğretmenin biri çok sert müdahale etmişti bende ordaydim tabiki hemen bende çok sert bir şekilde tepki verdim müdür yardımcısı geldi bir daha da o öğretmen asla çocuğuma yaklasamadi
(11,929 puan) tarafından
Yani istiyorum ki öğretmene d bir durum olmasın ama olacak gibi degil
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Kesinlikle bu dediğini yapmalısın. Ayrıca gerekli yerlere şikayet de et. Yazık öğretmenliğin adını lekeliyorlar yazık...
(11,929 puan) tarafından
Gidip konuşacağım yarin
0 oy
(3,794 puan) tarafından
 .bizimki para değil hediye istiyodu. Öğretmenler gününde hediye getirmeyenler yarin getirin unutmayin demiş.  Benim almaya niyetim yoktu cocugum eksik kalmasin diye aldim mecbur.
tarafından
Şikayet ette aklı başına gelsin ne demek hediye istemek terbiyesiz yaa
(3,794 puan) tarafından
Ben onu müdüre şikayet ettim kaç kere telde de konuştum tabi başka bi sorundan dolayiydi bu uyarı da yedi yönetimden . Baş öğretmen olmuş sınavı kazanıp onunda kibiri var
tarafından
Yerim onun başöğretmenligini kabul etmiyorum zaten mesleğimizi rezil eden o unvanlari meb ve cimere şikayet ette bak bakalım o unvanı kalıyor mu yüz karasininin
(3,794 puan) tarafından
Valla doğru diyorsun...  her meslekte var çürükler araya karışan.  Her alanda karşımıza çıkıyor maalasef bu da bir başka örneği.
tarafından
Ne yazık ki cnm
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Vermemiş olsaydın bile bunu yapmaya hakkı yoktu. Ne demek tahtyaa çıkartıp utandırmak
(11,929 puan) tarafından
Çocuk çok utanmis

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,397 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 3,504 göst.
0 oy
28 cevap 803 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,113 göst.

411,553 soru

12,389,267 cevap

43,707 kullanıcı

Kategoriler

...