0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (483 puan) tarafından
İyi geceler gececi tayfa aranızda aralıklı oruç yapan var mı gerçekten kilo verdiriyor mu bide bir hafta da kaç kilo gider ortalama ben bir haftadır başladım ama pek bir yol kat edemedim sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum ama bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(6,671 puan) tarafından

Esmoş yapıyordu görürse gelir şimdi ☺️yorum yapar sana post yukarı çıksın

Ben 1 aydır hemen hemen hergun tutuyorum ama borçlarımı ödüyorum 1 kilo vermişim sadece ama ben diyet yapmıyorum 
-Reklam-
0 oy
(5,892 puan) tarafından
Aralikli oruc guzel kilo verdiruo ama  yeme saatindeyim nasilsa deyim herseyi yersen tabiki verilmio. Sabah 10  10 bucuk gibi yesillik salatasi oeynir zeytin yumurta ceviz.öglen 2 2 bucuk gbi kahve. Aksamda 5 bucuk 6 gibi sebze yogurt yada  et salata yada tavik salata balik salata yeyip kapatican gunu. Oyle guzel veriliyir
(483 puan) tarafından
Yani yeme saatinde sadece kuru yemiş falan yiyorum yada her hangi meyveden bir tane yiyorum bir hafta da sadece 1.5 kilo vermişim cok az değil mi
(5,892 puan) tarafından
Az yeyince  verilmiyormgunluk alman gereken kaloriyi doldurman lazim. Ve dengeli. Sistem oyle isliyor.yeme saatinde ben 16 8 yapiyodum.sabah 10 aksam 5 hucuk 6 arasi cok yersem de verilmuo.az yersem de verilmio.ama dengeki saglikli ogün yedgimde gunluk  500 gram 700 gram arasinda garanti verilio.sonra ansizin hamile kaldim. Dogum yaptim fakan.yeniden basladim artik bende.
(483 puan) tarafından
Anladim canım teşekkür ederim cevabın için
tarafından
Haftada 1.5 kilo gayet iyi zatan
0 oy
(657 puan) tarafından
Benim beslenme stilime çok uygundu. 16 saat açlığa 8 saat serbest zaman yapıyordum. Sen nasıl yapıyorsun? Kilo veremiyorsan açlık süresini uzatmak daha mı iyi olur sanki?
(483 puan) tarafından
Bende 16 8 yapıyorum saat 11 de kahvaltı 6.30 7 arası akşam yemeyi aralarda kuru yemiş veya meyve yiyorum akşam 7 den sonra da sıvı harici ağzıma nohut kadar bile lokma koymuyor ama yinede fazla kilo veremedim bir hafta da
0 oy
(7,120 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben yaptım gayet de güzel kilo verdim. Hatta yaşam şekli haline getirdim. Yeme aralığın da bile yediklerime çoğunlukla dikkat ettim. Porsiyonlara dikkat ettim. Benim bünyem aç kalmadan kilo veremiyor malesef. Vücudunu tanıman lazım. Aç kalarak kilo verilmez diyenlerin çoğunluğu yağ tulumu :D Bir de bana göre en önemli kural ara öğün yapmadan 2 öğünle günü kapatmak. 

tarafından
Nasıl yaptınız detaylı anlatır mısınız
(7,120 puan) tarafından
Gün de 2 öğün yedim, porsiyonlara dikkat ettim. Bazen 18/6 Bazen tek öğün yaptım. Aralar da su, şekersiz kahve falan içtim. İlk 1 hafta zor oluyor ama sonra alısıyorsun.
tarafından
18/6 derken akşam 6 dan sabah 6 ya kadar sabah .6 dan da akşam 6 ya kadar mı bişey yemediniz
(7,120 puan) tarafından
18 saat açlık. 6 saat tokluk yapıyorum.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
16 Kasım 2023 Aile kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 120 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
13 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fairytalee (2,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
16 Temmuz 2023 Aile kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

407,424 soru

12,229,589 cevap

36,852 kullanıcı

...