0 oy
2,103 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

image

birlik oturuyoruz kayinbabam tavuk eti getirdi yemeklik ama. Çok cimriler şuan mutfağın kapısını kapattım onlardan habersiz canım çektiği için et kızarttim kendime Allah'ım ne olur bian önce ayrılalım 

29 Cevaplar

+4 oy
(14,126 puan) tarafından
Birlikmi oturuyorsunuz ay bayilcam evin var dairen var sen birlik oturuyorsun ayrilalim diyosun yemek bile yiyemiyomusjn
(123,081 puan) tarafından
bak ayni binayi anlarim dairen ayri olur ama evin kapin ayriysa yeme icme nasi bir olur onu anlamam alirsin cikarsin evjne pisirir yersin kimse zorlayamaz bu konuda
(14,126 puan) tarafından
Ya bir insan evladına şu kadar da yapılmaz evi var barki var kadının hala eziyete bak hayır bir de dairen evin yok gibi ins ayrılalım diyorsun birlik oturuyoruz diyorsun başka bir postta altlı üstlü diyorsun kafanı çözemedim senin
(15,869 puan) tarafından
Kız değişik valla bu adamlar cimriyse o eti o eve bile sokmazlar
tarafından
Aynı apartmanda oturuyorlar ama evleri ayrı değil mi ya, bu kız da bizimle kafa mı buluyor nedir anlamadım
(14,126 puan) tarafından
Evet bir postta altlı ustluyuz diyor bir postta birlik oturuyoruz diyor unuttufumuzu sanıyor heralde
bacim kimse bisi yapmiyo yaa nazli bi farkli bak evimi ayircm hamile kalinca diye haftada 3,5kez gebemiyim diye post aciyo sonra diyoki aile binasi evim ayri simdi birligiz diyo bi ara banyo disarda demisti bi garip yaa ayri evi varken ev ayirmakdan bahsetmesi falan
(15,869 puan) tarafından
Ayyy Eliff bugün bı postta denk geldimm unuttuğumuz sanıyor deyincee☺️☺️☺️Biriside farklı bişey paylaşmıştı bugunn
bak sen nasi bisi
(14,126 puan) tarafından
Hadi ya dikkat etmedim başka bir şey düşünemiyorum.yani unuttufumuzu sanıyor başka açıklaması yok bunun.bir de yine cvp yok bir de o saklı gizli yapilcak bir seymi.direk kokusu var artı bir insan yemeye de karisiyorsa ve hala buna sus pus diruyorsa dairesi olduğu halde yok yani inanamiyorum
tarafından
Evet banyonun kapısının ve apartmanın fotoğrafını atmıştı, yatak odasına kadar biliyoruz ki :) biz de ne fenaymışız:))  bence bizimle eğleniyor
tarafından
Ben bu bayana hiç üzülmüyorum,  resti çekip bir daha inmeyecem deyip yukarı çıktı. Burdaki herkes sakın aşağı inme kararlı ol demesine rağmen yüzsüz gibi lafını yeyip aşağı indi.  Bir kere kendine saygısı yok ki
tarafından
Kimseye de cevap yazmaz
tarafından
Hepsini birlestireyim sizler için nazlı alt üst oturuyor aslında evi ayri ama  yatmadan yatmaya ayri sadece yeme içme ev işleri hepsi kayinvalidesinde oluyor eve sadece yatmaya çıkıyor aşağı kayinvalidesine inmek istemiyor bu yüzden önce eşinden yardim istedi ama eşi kabul etmedi zamaninda senin ablalarin annelerin ninelerinde bu yoldan geçti sende geçeceksin diye 2.alternatif olarak aşağıya inmemek için tekrar hamile kalmak istiyor 2 çocuğum var aşağıya inip kayinvalidemin evinin işini gücünü yapamam diye umarım güzel Bi özet vermisimdir herkese
(14,126 puan) tarafından
Biliyoruz zaten de iste o unuttufumuzu sanıyor bir postta birim bir postta altlı ustluyuz biz zaten her şeyini biliyoruz kendi kendine yapıyor şimdide bilmeyen biri birlik otiruyo sanacak
bacim kafamdaki sorular hamilelik 10 yil surmuyo kaldiki izin vermeyem esi aa hamilesim inme mi diycek istemiyo sevmiyo neden gidiyo neden esinden destek gormuyosa bi bebe yapmanin pesinde
(14,126 puan) tarafından
Başka bir kafada nazlı belliki psikolji brkmamislar
tarafından
Postlari çok dikkat çektiği için benimde aklımda kaldı:)))) bak bu konuda haklısın herseyi kendi kendine yapıyor aslında altli üstlüde otursada aşağıya inip iş güç yapmak istemiyorsa yapmaz kimse buna mecbur değil ama sürekli lafını yiyip şikayet ettigi için millet artık cephe aldi
(14,126 puan) tarafından
Evet kendi yazıyor biz demiyoruz ki inmicem.diyor yarın yine orda şimdide yemesine karisiyorlar ee yaparlar sen kendine bu kadar değer vermessen
anlam veremiyorum es ailesiyle problemli ama esi ne derse o oluyo istemesede yapiyo eee hamile kalma hevesi ne peki derdin ne bacim diyorum kiziyo bide
(14,126 puan) tarafından
Hayır bir de demek istediğim şey bir postunda altlı ustluyuz yeme içme bir diyor bak bu postunda biriz ayrılalım diyor ee bilmeyen biri de şimdi saniyorki birlik oturuyor yani sanki dairesi yok gibi işine nasıl gelirse
tarafından
Evet herşey eğitmenin anlattığı gibi
Hani işte bizimle oyun oynuyor acımıyorum kafasız bir kız diyorsunuz ya benim için
Allah biliyor
(15,869 puan) tarafından
Kimse kusura bakmasın alışmış bu arkadass eşiyle konuşmalarını atmıştı adam resmen Emir veriyor yapacaksın geleceksin diyee buda yerine getiriyor
tarafından
Aslında çok kızmıyorum ona 16 yaşında evlenmiş şuan 21 yaşında hala olgunlasip büyümesi gerekiyor Haa eğer zorunlu sebeplerden 16 yaşında evlendiyse asla bisey diyemem ama kendi iradesiyle evlendiği için yani en azından biz öyle biliyoruz o zaman kendi düşen ağlamaz diyoruz biz bu duruma
tarafından
Zor olan hayatını bir bebekle daha da zorlaştırmasın, o adama bir bebek daha yapmak intihar etmekle es değer bence, karısını değersiz gören erkek, hamile diye pamuklara mı saracak! Yine aşağı in diyecek, hasta değilsin hamilesin diyecek.
(14,126 puan) tarafından
Biz sana kafasız oynuyor demiyoruz kendi kendine yapıyorsun bunu diyoruz cnm anladın mu
(14,126 puan) tarafından
Kesinlikle öyle Mrs.
(14,126 puan) tarafından
Sen kimdin ya ismini değiştin sanırım☺️
tarafından
Ben mi?
(14,126 puan) tarafından
Evet☺️
egitmen bacın16 yas kendi iradesiyle evlenilcek yas degil aile iradesiyle bile olmaz altinda yatan bi sebeb vardir mesela taciz tecavuz gibi gibi o yasda evlenmek icin zorunlu bi sebebi olamaz bi cocugun neyse asil konu su bu arkadas bemce artik vazgecsin su bebek isinden bi aklini nasina toplasin bi soz var ya tas yerinde agirdir diye biraz dedigim dedik olmayi ogrensin yoksa psikolojisi mahvolur olanda cocuklarina olur
tarafından
:)) yok böyle başladım böyle gidiyorum :) ismim Seçil bu arada, sen Elifsin biliyorum, baby boyum da Sevdoş :)) çok meshursunuz buralarda :)))
tarafından
BAKIN EVET EVİM ÜST KATTA AMA AKŞAMA KADAR KAYNANAMİN EVİNDEYİM KAHVALTI YEMEK İŞ GÜÇ EŞİM KENDİ AİLESİNE PARA VERİYOR BİR AN ÖNCE AYRILALIM DEDİĞİM ARTIK KENDİ EVİMDE KALMAK İSTEMEM BEN KİMSEYLE KAFA BULMUYORUM EVET BAŞKA BİRİ OLSA BENDE DERİM AA NE DEĞİŞİK EVİ VAR AMA KAYNANASİNİN YANINDA NE SAÇMA DİYE AMA ÖYLE OLMUYOR MALESEF BEN 16 YAŞINDA EVLENDİM ŞUAN 21 YAŞINDAYIM 9 ELTİYİZ YAŞ OLARAK EN KÜÇÜKLERİ BENİM
AMA ALLAH BİLİYOR YA KİMSE YAŞAMADAN BİLEMEZ ÖYLE OTURDUĞUNUZ YERDEN AYRIL ÇIK EVİNE İŞ YAPMA BEN OLSAM ASLA DURMAZDIM DEMEKLE OLMUYOR MALESEF
ARADA OĞLUM VAR AİLEM VAR EŞİM VAR BUNLARA BİRAZ DAHA KATLANICAM 5 SENEDİR BÖYLEYİM ZATEN
ALLAH'IM SEN GÖTÜRÜYOR SUN
ONUN İÇİN LÜTFEN BİLİP BİLEMEDEN KONUŞMAYIN
GERÇEKTEN YAŞAMAYAN BİLEMEZ
KENDİ ARANIZDA KONUŞUP BENİMLE DALGA GEÇİYOR SUNUZ...
(15,869 puan) tarafından
MrsS ayipp ama beni neden tanımıyorsun ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(14,126 puan) tarafından
Yaaa nasıl denk gelmedik yorumlarını görüyorum bu ara ama önceden sanki denk gelmemiştik☺️
(14,126 puan) tarafından
Biz seninle dalga geçmiyoruz sana fikir veriyoruz yapmıyorsun sonra yine aynı postlar sürekli birilerini düşünürsen sonun ne olacak
tarafından
Zorunlu sebepten kastim aile baskisi yani aile zorla evlendirmeye kalktiysa gibi yada Bi nane yiyip zorunlu evlilik gibi bunlar istisnai sebeplerdir bunlar yüzünden evlenen insanlara asla bisey diyemem... bu arada cnm hic merak etme günümüzde 16 yaşındaki yavrularimiz kendi rizalariyla çok güzel evden kaçıp evliligi Bi halt saniyorlar bunun en büyük sebeplerinden biri fenomenler tv dizileri magazin programları küçücük yavrularimizin beyinlerini yıkayıp o tarz Bi hayata imrenmelerine sebep oluyor günümüz gencliginin kafası her halta basıyor aslinda hiç merak etme
tarafından
Seninle de tanışalım:)))
Nazlı Allah yardımcın olsun, ama kendine bazi kurallar koy nolur, çok küçüksün daha kendini de saydırmayı bil yol yakınken, kimse dalga geçmiyor seninle
(15,869 puan) tarafından
Dalga geçen yok sadece tutarsız geliyor bazıları fikrimizi söylüyoruz ve yapma etme diyoruz
(15,869 puan) tarafından
Yok yok küstüm sana Secill ☺️☺️☺️
tarafından
Evet ben de senin yorumlarını okuyorum, katılıyorum çoğunlukla ama denk gelmemişiz demek ki, bundan sonra seni her gördüğümde yorum yapicam :))
(14,126 puan) tarafından
Ben evlenmesine de bir şey demiyorum hadi ama yazık değil mi yani ona da üzülüyorum daha çok küçük genç bunlarla kendini yipratiyor kendi elinde biraz da es değil köle böyle olur mu
nazli anlamamakda israr ediyosun durumun kötuyse sartlar berbatsa dunyaya bi bebek getirmeye calismandaki amac ne hayatim
(14,126 puan) tarafından
Bundan sonra ben de seni unutmam seçil☺️
tarafından
Yok küslük sevmiyorum :)) 41 sene kimseyle küs kalmadım :)) sadece insanların hayatimdaki rolleri bitti diyelim:) sen de söyle adını, memnun olalım:))
tarafından
Teşekkür ederim Elifcim,  kızımın adı :))
(15,869 puan) tarafından
Amann 41 yasindamisinnn??
(14,126 puan) tarafından
Ya adaşım demek☺️maşallah he 41 ,yasindasin
tarafından
Yessss çok mu büyük geldi yaa, bana hic öyle gelmiyor :)))
egitmen@ aile baskisi  falan onlar eskidenmis yaa inanki suanda 16 yasinda birine istemedi bisi yaptiramazsin haa suda var kendi dusen aglamasin arkadasim bide su var 5 yildir deger gormedigi yere bi bebek daha dunyaya getirmesin yazikdir gunahtir
(15,869 puan) tarafından
Maşallah maşallah ❤️☺️ Zeynep bendee 35 yaşındayimm
(14,126 puan) tarafından
Ben de 32 :⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D
tarafından
İşte elifcim bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz nazliya sen köle degilsin essin kadınsın kimse sana bu muameleyi yapamaz yapmamali buna izin vermemek senin elinde ama maalesef hem dinlemiyor hemde sikayet ediyor buna kızıyoruz biz
elif 90 mi 91 mi
tarafından
Cook memnun oldum Zeynepçim ❤️
tarafından
Nazlı ben mi karıştırıyorum senin iki kızın yok muydu şimdiki eşinden de hamile değil misin
tarafından
Nazlicim bak burada yaşça senden büyük insanlar var, biraz sözümüzü dinle, sözünü geçirmeye calis, onlar kendi düzenlerini kurmuşlar ama senin de onların esirin olmadığını bilmeleri gerek, böyle gelmiş böyle gider diye düşünürsen onların ekmeğine yağ sürmüş olursun. Eşinle aran kötü değil burada gördüğümüz kadarıyla, hatta gayet iyi maşallah, eşinle konuşarak başla, daha hayatının baharindasin, hayatını kimsenin mahvetmesine izin verme
tarafından
Tövbe yarabbim Esmoss sen ne yaptın
Benim bir oğlum var iki yaşında
tarafından
İşte cnm bizde söylüyoruz ama ısrarla anlamak istemiyorsa yapılacak tek şey kendi düşen ağlamaz demek o yüzden bu kadar tepki alıyor ya
(14,126 puan) tarafından
Aynen öyle bu hayatı kendin böyle yapiyorsun kimse seni düşünmüyor senin adına üzülüyoruz 90liyim sevdos
haa nazli bak tek tek okuyosun yazilanlari neden postuna yazanlara cevap vermiyosun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kaynanam çok iyi diye atıp tutuyorsun ne oldu şimdi de cimri mi oldu kadincagiz
tarafından
Bende denk gelmıstım bır yorumunda  bızım aklımızı hafife alıyor sanırım sivri zekalı arkadasımız...
tarafından
Birde arada paylaşıyor kaynanasını çok tatlı birine benziyor tontiş bı nine
tarafından
Bu arkadaş kendi bile ne istediğini bilmiyor. Bir tavuk bu bukadar mk kendine saygın yok canın cektiyse evine çık pişir ya ne bu yani
+1 oy
(2,468 puan) tarafından
Artık bizimle dalga geçme işin gücün yok mu gitte işine bak ya? Bi laf atiyon ortaya kayboluyon sacmaliga bak koku falan gitmiyordur eminim 
0 oy
tarafından
Kokusunu alır gelir kiz
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Kokusu alır canm soleseydin şimdi bir laf ederler yiyemezsin de
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Saka gibi yani bunun lafını mi yapıyorlar ne kadar ayıp sende fazla yap gelir görürse otur beraber yiyelim de gerçekten burda okuduğum gördüğüm şeyler çok garip 
0 oy
iyide senin evin ust kat zaten
yemegi ayirmadinizmi
0 oy
tarafından

Ona da karışıyorlar pes yani .

İnşallah bi an önce ayrılırsın o evden 
0 oy
(3,371 puan) tarafından
Onlardan habersiz olsa nolcak kokusu gitmiştir bile. Aman yenilen içilene karışılır mi be. 
0 oy
(3,523 puan) tarafından
Kıyamam canım rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsin
0 oy
(5,837 puan) tarafından
Tobe ya bu bile lüx mü yani allahim zen yardim et ne hayatlar var bazen cok sükürsüz oldugumu farkediyorum.
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Şaka gibi gerçekten......

Yemiycegi eti niye alıyor bunlar.....
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Kokmayacak mi onlara
0 oy
(2,403 puan) tarafından
Ayy inanmıyorum, bizde beraber oturuyoruz ama Allah var yemek konusunda kayınpederim cimrilik yapmaz. Parası varsa her şeyden alır. Cimridir ama konu yemekse asla. Allah ıslah etsin bu insanları 
0 oy
(6,534 puan) tarafından
Yok artık kendi isteğinle et bile yiyemiyor musun. Ye iç batsın cimrilikleri mezara mı götürecekler 
0 oy
tarafından

Allah im eşinin ailesine hidayet versin Hadi isminin hürmetine çok üzdü bu post beni :ermm:

0 oy
tarafından
Aileniz sizi bu kadar mi özguvensiz yetistirdi yani bilemwdim 
tarafından
Şubatta 28 oluyorum canm yaşliym ben biraz ahaha :) sen kac yasindaydin
(2,983 puan) tarafından
Kız Allah seni neren yaşlı:D martta 26 olucam bende :(((
tarafından
Ben 23'te falan takili kalmisim zihnen simdi 27-28 diyince bi kotu oluyorum :))
(2,983 puan) tarafından
Ay inanır mısın bende öyle:(

Bazen diyorum bir psikoloğa mi gitsem falan yaş konusunu asamiyorum ne ara 26 oldum kendime yakıştıramıyorum sanki değişik düşünüyorum:D
tarafından
25'ten sonrasi cok hizli geciyor ya ilginc gercekten :)
0 oy
(436 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ne zor evinde istediğini yiyememek.Yap ye ne derse desin onlar
0 oy
(11,215 puan) tarafından
Ee git evınde yap ye. Ayrıca napsanda kokar.
0 oy
tarafından
Ay kuzum kıyamam sana ya üzüldüm şimdi. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 984 göst.
0 oy
4 cevap 312 göst.
10 Aralık 2022 Aile kategorisinde Porti kafa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,368 göst.
13 Eylül 2022 Aile kategorisinde Fikose24 (101 puan) tarafından soruldu