Benim amcamın vardı canım eşimin de halasının varmış ama doğumda vefat etmişler 30 sene önce falan benim ikizlerim oldu ama amcamın kızlarının ikizi yok bizim sülalede uzaktan akrabaların ikizi var saysam 6 7 ikiz var eşimin tarafında sadece halasının ben folik asit kullandım birde gebe kalmadan önce de onun etkisi değildir sanmıyorum Allah gönülüne göre nasip etsin sana da
Benim bir kizim bir oğlum var hayalim 2 oğlan 2 kız bazen diyorum keşke ikiz hamile kalsam bir kız biri oğlan ama ne benim ailemde ne eşimin ailesinde ikiz yok teyzem 2 lerini doğumda kaybetmiş onun dışında hiç ikiz olmamış bizde teyzemin kendi çocuklarıda ikiz dogurmamis eğer genetik ile alakalı ise bende imkansız)
Benim annemin ilk çocukları ikiz olmuş ikiz kız. Doğduktan sonra biri 6 ay yaşamış biri 9 ay .. annemin teyzesi 3 tane ikiz doğurmuş hepsi ölmüş.. benm de 9 aylık bir kızım var ikinci ikiz olursa diye çok korkuyor eşim ben istiyorm ikiz olsun ama bilemiyorum yinede )
Ablam,abim,iki teyze kızı ikiz çocukları olmuş.
Amcamın torunun da üçüz oldu.
Bende çıkar diye çok korksamda olmadı Şükür.
Özel bir şey yapiliyormu bilmiyorum ama,
Bunlar Allah vergisi
Rahatlık batmış sana sanırım
Bisey yapmak gerekmiyor Allahın hikmeti ) sadece genetik olursa daha çok artıyor ihtimal. Benim de esimin de çevresinde hiç yok. 3.gebeliğimde çift yumurta görmüştü Dr um. Ama birinde kalp atışı vardı. İkiz deyince şoka girdim bayılıcaktm.. Diğeri kendiliğinden kayboldu Allaha şükür
Kadının genlerinde varsa oluyor canım bende ikiz istiyordum. Anneannem ikiz doğurmuş bir teyzemde ikizlere hamile kalmıştı teki karnında vefat etti ama. Kayınvalidem de ilk çocukları ikizmiş karnında vefat etmişler. Ama tek doğurdum
1,440,381 soru
23,678,966 cevap
310,137 kullanıcı