0 oy
419 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Kizlar eşimle ailesi yüzünden kavga ettik ve çok ağır kelimeler kullandı . Kendi suçlu iken hiç suçu yokmuş gibi gidip annemi arayıp ben kizinizla yapamıyorum aileme kötü davranıyor onlara hiç yemek yapmadı çocuğa bakmıyor diye bir sürü şey ve annme de çok kırıcı konuşmuş duydum ki gorumceler ve kaynna bize geleceklermis bı haftadir eşimle kavgaliyiz ve küsüz ailesi gelirse bende anlatmalı miyim onun yaptıklarını ve ailesine tavrim ne olmalı 

13 Cevaplar

0 oy
(11,941 puan) tarafından
Asıl ailesinin tavrı nasıl sana karşı .adeletliler mi ki onların yüzünden diyorsun.anlatsan da birşey yapmazlar diye düşünüyorum.sana tavsiyem bacım kendi qilende gelsin onun ailesi de .ailen şak şak oğullarının dediğini anlatsın.bqkalim o zaman ne yapacaklar
(829 puan) tarafından
Ya yaptıklarını anlatmıyordum aileme ailemin gözünde küçük düşmesin diye kendi kasindi
(11,941 puan) tarafından
Bende o hatayı çok yaptım.neler yaşadım susutum aileme .sebebte aman küçük düşmesin aman.gerci onlarda ***** değiller ya geldikçe gördükçe anliyorlardi.
(829 puan) tarafından
Eşim Annem  bizi çok seviyor  kızın iyi değil ona diye annem de bi saat geliyiruz annenin çenesinden duramiyoruz kızım yedi yirmi dört çenesini çekiyor ben kızıma hayret ediyorum nasıl dayanıyor diye ailem de gelince görüyordu. Kızımın bebek ceyizinde teyzem kayınpederime hele bak anneannesinin hediyelerine bak dedi kayınpederim teyzeme bizim diğer gelinin bı kamyon çeyizi vardı demiş öbür teyzem kayınvalideme bak sen yanındasin diye aklımız arkada kalmıyor diye kaynana da internetler var demiş ve bunlar anneme söylendi yine kızımın diş buğdayında yine kaynnam diğer eltimi ve ailesini övüp durmuş ay hamile yemek yemiyor da şöyle de böyle  bı ay önce yeni evime geçtim mevlit verdim kaynnam yine eltimin bebek ceyizinden bahsetmiş büyük teyzeme teyzem ay yeter ya bize ne başkasının eşyasından sen nereye gelmişsin neyden bahsediyorsun diye bunların gibi bir sürü şey annem hepsini anlatmış eşime
(11,941 puan) tarafından
Oh iyi demis annen.hele o çene meselesini demiş ya içimin yağları eridi.
(829 puan) tarafından
Aynen ya
-Reklam-
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Ser ver sır verme canım kimseye. 
(829 puan) tarafından
Anlatmayayim mi yani
(3,240 puan) tarafından
Anlatma tabi canım sizin aranız düzelir onlar hala konuşur kimseye birşey söyleme bence
0 oy
(3,545 puan) tarafından
Ben olsam anlatmam nerde görülmüş kaynananın oğlunu atıp gelini tutuğu
(829 puan) tarafından
O annemk arayıp kotulemis ya annem beni biliyor  ailesi sürekli iyidir sessizdir adaletlidor derler merhametlidir derler halbuki öyle biri hiç değil ailesine öyle sadece
(2,684 puan) tarafından
Arkadaşı bilmiyorum ama kaynanam oğlunu tutmaz beni tutar her konuda aynı şekil annem abimi tutmaz yengemi tutar yengem hatalı bile olsa annem abime  senden suçun başı der yengemde anneme bana herşeyini anlatır iyi kötü ne olursa çokta severiz yani . Yengemin hatalı oldugu yerde asla abimin yanında sen hatalisin demeyiz . Ki abim bunu fırsat bilip daha da ustelemesin diye tek kalınca güzellikle konuşuruz çok şükür ki anlayışlı bı yengem var herşeyi anlatır akıl ister ona uyar . Yani demek istediğim her kaynana bir değil belki gelini tutarlar
(829 puan) tarafından
Bunlar sürekli eşime beni ve ailemi kotuluyorlar ya dedikodumu yapıyorlsr
0 oy
tarafından
Bu durum konuşularak tavır koyularak asilamaz ailen arkandaysa hiç durma zaten bu saatten sonra böyle bi adamla nasıl evli kalıp yüzüne bakacaksin
(3,148 puan) tarafından
Canım olur bizde başta birdik sonra aynı mahallede başka eve çıktık baktık hala olmuyordu yani bir gibiydi yine dedim bu böyle olmayacak ev ayrı bile olsa şehir değiştirdik o zaman bile başlarda devam ediyordu 1 yıldan sonra düzeldi eşimde görmeye görmeye benim lsfimla uzaklaştı anca oturdu
(829 puan) tarafından
Biz de ins şehir değiştiririz
(829 puan) tarafından
Ben görmesin demiyorum ailesine destek çıkmasinda demiyorum herşeyi kararında yapmasi daha doğru ailesi çok adaletli bir aile değil eşimi de çok sevmiyorlsr ağızları iyi laf yapıyor parasını yiyorlar  esiminde işine geliyor onlara emek veren biz herseylerine koşan biz kıymete gelince diğer iki oğlu ve benden sonra gelen gelin
(829 puan) tarafından
Ben görmesin demiyorum ailesine destek çıkmasinda demiyorum herşeyi kararında yapmasi daha doğru ailesi çok adaletli bir aile değil eşimi de çok sevmiyorlsr ağızları iyi laf yapıyor parasını yiyorlar  esiminde işine geliyor onlara emek veren biz herseylerine koşan biz kıymete gelince diğer iki oğlu ve benden sonra gelen gelin el üstünde tutuluyor ben buna çok üzülüyorum. Eşim onlara yaranacam diye bizi bile ihmal ediyor maddi açıdan manende yanımda olmadığı için çok yıpranıyorum ailesine laf soyletmiyor
(3,148 puan) tarafından
Aynı aynı bizimkilerde eşimi sevmez kullanır sadece parasını yer. Kıymete gelince diğerleri. Bizden kısıp onlara yediriyordu. Dediğim gibi zor oldu ama çözdüm şuan bans sormadan 1₺ vermez bende verme demiyorum bizim ihtiyacimizi al birikim için ayır hala paran kalıyorsa git ver diyordum ama yok.  Çok şükür artık öyle değil.  8 senedir evliyim 5 sene bunun için savaştım ben çok şükür son 2 3 senedir yapmıyor hele bu sene iyice koptu yani yapmaz vermez hiç. Kendi de gördü saf yerine konduğunu.
0 oy
tarafından
Inşallah ara bulurlar yada sizin kaynananız iyidir sizi anlar ama şundan eminim ki ne kadar haksiz da olsa oğulları tutacaklar. Ben anlatmıştım, ama pglunu tuttu.
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Anlatsanda seni tutup oğlunu atacağını sanmıyorum eğer adaletli biri ii değilse
(829 puan) tarafından
Hiç Adaletli değil olsaydı iş bu durumlara gelmezdi
0 oy
(2,607 puan) tarafından
Bütün pisliklerini abarta abarta anlatırdım madem öyle yapıyor gerçi aileside seni tutar mı bilinmez 
(829 puan) tarafından
Asla tutmaz diyorum ya agzimla kuş tutsam yaranamam ailem maddi açıdan zengin değil diye kıymet veren eşim de bana değil de ailesine inanıyor ailesi de bunu bildiği için herşeyi yapıyorlar
0 oy
(2,684 puan) tarafından
Anlayışlı birileri ise eşine kızıp seni tutanaklarını biliyorsan anlat derim 
0 oy
tarafından
Kaynananın vereceği tepkiye bağlı seni dinleyip oğlunun yaptığı ayıba kızacak ve oğlumda onun kızmasından etkilenecekse söyle yoksa hiç söyleme 
(829 puan) tarafından
Valla sasirdim kaldım ne yapacağım diye
0 oy
(2,658 puan) tarafından
Benim annemi üzeni üzerim net kim olursa olsun anlat oğullarinın yaptıklarını anlar taksın birazda sus sus tepene çıkıyolar 
(829 puan) tarafından
Kayınpederi ile kaynanayi karşıma alıp konusacam ben kayınpeder bilsin kaynanamın esimjn aklina girip yuvamı bozdugunu
(2,658 puan) tarafından
Aynen bi benzeri bende oldu aileler karıştı abimle kayınbabam bizle konuştu filan hep oğlunu paylaşamayan kaynanalar yapıyo napıyosa
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Herkes normal karşılamış ama onun ailesine söylemek yerine çık git ailenin yanına ne demek anneni arayıpta seni şikayet etmek kirli dağınık olsan bile ailene söylememesi gerekir ki öyle biri değilim diyorsun çocuğuna iyi bakıyorsan evine temizsen iftira atıyorsa ne diye yanındasın ki hala ailesiyle ne b.k yerse yesin ailesinide kabul etmeyecektin yada durmak yerine başta çıkıp gidecektin kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygıda hakedilir sırf eşinin annesi diye kölelik yapacak değilsin
(829 puan) tarafından
Söylemeyeceğim ailesine ben sadece onların yaptıklarını yüzlerine söyleyeceğim ne hatam varsa niye böyle yapıyorlarsa bilmek istiyorum diyecem beni sevmek zorunda değilsiniz saygı duymak zorundasınız ben zorla gelip gelininiz olmadım eğer böyle yapıp huzurumuzu bozacaksaniz ben ailemin yanına gidiyorum diyecem ben bu şekilde yapamam
(829 puan) tarafından
Yaptıkları herşeyi yüzlerine söyleyeceğim eğer tüm bunlara rağmen iciniz rahatsa ve devam edecekseniz alin oglunuzu madem çok seviyordunuz ne diye beni alıp günahıma girdiniz madem
(6,437 puan) tarafından
Aynen öyle eşinde bir tuhaf zorla mı sevdirecek ailesini ya arada olmayı bilmiyor erkekler illa bi taraf tutacak
(829 puan) tarafından
Valla ailesi zorla nefret ettirtirdi
0 oy
(25 puan) tarafından
En sevmediğim erkek tipi ne diye ararlar bence insan aileye yansıtmamali bazı şeyleri daha iyi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busrais (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 740 göst.
25 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale5616 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 876 göst.
11 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu

413,863 soru

12,457,370 cevap

46,538 kullanıcı

Kategoriler

...