Eşinden destek göreceğine eminsen bile ikisi arasında en az 3 yaş olsun. Bence ilk çocuk tuvalet alışkanlığı edinmeli ondan sonra 2. Gelmeli. Benim 3 çocuğum var ilk ikisinin arası tam 2 yaş. İkinciyle üçüncünün arası 3 yaşa yakın. Yıllardır ya emziriyorum ya hamileyim. Vücut mahvoldu, uyku zor, hastalansam ilaç kullanamıyorum neden emziriyorum, uzak bi yere gitcem çocuklarla zor gidemiyorum her istediğimde vb. Zorlukları oluyor. Çocuklar birbirine arkadaş oluyor ama ben tükendim. Şimdi bekliyorum daha istemiyorum. He ev işi falan saldım zaten fırsat varsa yapıyorum yoksa kalsın. Eşim de canı isterse yardım eder ev işlerinde (benden güzel temizlik yapıyo :D)
Anlattıklarım korkutmasın seni maddi ama en önemlisi manevi olarak hazır görüyorsan kendini şimdi bile hamile kalsan halledersin. Evet zor ama Allah yardım ediyor. Benim en büyük sorunum eşimin ya şehir dışında ya da çoookkk uzun saatler çalışıyor olması nedeniyle çocuklarla yabancı bi şehirde yalnız yaşamam olmasıydı. Senin ailenden birileri ya da ne bileyim güzel bir çevren varsa, sabırlı biriysen, eşin de anlayışlı anladığım kadarıyla ooo 10 tane doğur art arda yine de zorlamaz :) ev işini boşver o hallolur önemli olan başka şeyler aslında da millet takmış bir pırıl pırıl parlayacak diye heba ediyor kendini... Pis olma ama mükemmel olmaya da çalışma gerek yok :)