0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (440 puan) tarafından
Buraya bu şekilde postlar açacağım aklıma bile gelmezdi ama hayat işte kızım ateşli havaleye yakalandı üç kez suruba başladılar şimdi bir kaç gündür veriyorum ama ateşi düşmüyor yavrumun neredeyse her gece acile gidip serum yiyip geliyoruz mahfoldu yavrum gözlerimin önünde şimdide ateşi var banyo yaptırdım şurup verdim inşallah düşer. Convulex isimli epilepsi şurubu kullanıyoruz sabah akşam daha bişey olmadı çok şükür şurup kullanıldığı halde havale geçiren tanıdıklarınız varmı? Şurubu ihmal ettikleri için olabilir mi yeniden olması yoksa düzenli kullanımda yine olur mu ?

8 Cevaplar

0 oy
(5,330 puan) tarafından
Annem hapını kullanır kullanınca hiç bir şekilde bayulma nöbet olmazdı ama bir akstınca hemen nöbet geçriridi 
(440 puan) tarafından
Ay Allahım Allah korusun çok korkuyorum her an bişey olacakmış gibi geliyor insana :(
(5,330 puan) tarafından
Olmaz inşallah rabbim şifasını eksik eylemsin
-Reklam-
0 oy
(17,239 puan) tarafından
Gorumcemin oğlu 3 senedir epilepsi ilaç aldigindan beri hiç nöbet geçirmedi doktor ilacı kes diyince kesmiş fenalasinca tekrar başlamışlar 
0 oy
(569 puan) tarafından
Allah şifa versin benim kardeşim de epilepsi hastası ama ilacı var yinede arada genelde uykuda geçiriyor ama çoğu epilepsi bir değil normal düzenine devam edenler de var
0 oy
(5,492 puan) tarafından
Canım ben çocuk hemşiresiyim daha önce de yazdım sana evet var. Convulex şurup kullanırken dozu düşük gelir geçirebilir. Öyle çocuklara şahit oldum ki damardan nöbet ilacı serum şeklinde giderken geçirdi ama öyle çocuklar da gördüm ki ilacı 5 yıl kullanıp hiç nöbet geçirmeden bırakıp hayatına devam eden. Şimdi sana geçirmez diyemem geçirebilir evet bir ihtimal bu ihtimal de seni diken üstünde tutuyor biliyorum çok canın yanıyor ama bu ara özellikle bu ara dikkatli olmalısın enfeksiyon yüksek ki ateşi var sen mutlaka çocuk enfeksiyon polikliğine git. Acil de ateşi düşürür gönderir ateşin kaynağını bulup çözmez.
(440 puan) tarafından
Sağolasın zahmet edip yazmışsın teşekkür ederim aynen canım çok yanıyor çok üzülüyorum şuan bile başındayım. Klavunat diye antibiyotik kullanıyoruz ama daha etkisini goremedik hala ateşi var :( belli olmuyor bı iniyor bı çıkıyor.
0 oy
(5,751 puan) tarafından
İlacını aksatmayin bisey olmaz inşallah 
(440 puan) tarafından
İnşallah gülüm sağolasın
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Yıllardır görümcem oğluna kullanıyor düzeni hiç aksatmadı dediğin gibi ateşi çıkınca serum ile düşürmeye çalışıyorlar ve ilaçtan sonra havale geçirmedi hiç. 
(440 puan) tarafından
İnsallah bizimkide öyledir canım çok korkuyorum:(
(1,391 puan) tarafından
Öyledir sen ateşi çıktığında direk hastaneye götürerek durumunu anlat ateş karşısında sıkıntı yaşadığını söyle zaten müdahale ediyolar direk kalan zamanlarda da ilacı kesinlikle aksatma saatini bile düzene sok. Çok geçmiş olsn cnm.
0 oy
(973 puan) tarafından
Küçük yaşlarda epilepsi olan çocukların atlatma olasılığı yüksek kontrollerini ve ilaçlarını akdatmayin Allah'ın izniyle iyi olur çokça dua edin çok geçmiş olsun 
(440 puan) tarafından
İnşallah gülüm Allah razı olsun
0 oy
(982 puan) tarafından
Cnm korkma bak sakin ol geçende yorum yaptım postuna bu konuda tecrübeliyim oglumda nöbet önleyici hap kullandı 5 aydan 8 aya kadar kullandın müddet sıkıntı yok ama sunuda bil haveleninde derecesi var 1 2 3. Derece diye kullananlar ilacı binde birde olsa gecire biliyor fakat iyisini düşün kullanmazken ilacı 3 derece en ağır şekilde atlatıyor kullanırken ise 1. Derecede kalıyor bu bir ihtimal korkma sen doktorlar fitil vermeli ateş  düşürücü ve doktor oğluma birde fitil verdi zor bulduk başka şehirden babam getirdi o fitili nöbet anında 2dkk uzun sürdü de poposunda içeri sık dedi nöbeti anında kesiyordu hiç kullanmadim nasip olmadı çok şükür iyileşti oğlumda toksa pilazma virüsü var doğum sırası oğluma bulaştı yenimde şurup kullanıyor epilepsi için ve ilaca başladı birdaha nöbet gecirmedi elhamdülillah sadece beyindeki sinyaller arada bir bozuk çıkıyor okadar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 298 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
7 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seher vakti (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (804 puan) tarafından soruldu

408,333 soru

12,267,417 cevap

37,500 kullanıcı

Kategoriler

...