esinizden en cok sinir oldunuz huyu nedir
İnatciligi asiri inat burcu geregi galiba boga ALLAH nasip ederse oglanda boga olacak yandim :/ :)
Eşimin Allah a şükür sinir olduğum huyu yoktur ama bazen 1 kilo domates falan al derim mesela o gidip abartısız 3 kilo alır. Bu huyunu sevmiyorum pek :))
Çok inatçı bide bir konuyu uzatıkca uzatır sinir oluyorum bu huylarına
Cok sinirli ve cok konusuyo hep kendi haklıymıs gibi ve surekli beni kırıyo
Uyurken kendini kaybetmesi canim beni nöbete kaldiriyordu gece 3 de askeriye de görevli" aşkım kalk nöbet" geldi diye ilk zamanlar çok şükür düzeldi :))
Cok inatçı ve hep ben haklıyım der
Aniden parlar aniden söner. Bi de herkese karşı çok yumuşak yüzlü
Çok soru sorar. İrdelerde irdeler inciğini cinciğini sorar beni delirtir bendede sabır yoktur nefret ederim uzun uzun anlatmaktan kavga ederiz :D
Telefonla oynaması TV ye çok bakması başka da bı sorunu yok ama bunlarda bana yetiyor
Pupg denen zıkkımı oynaması kiracagim telefonu az kaldi
Kıskanclgıi:):)ama ck sewiorum kiskanmasinida♥️
Aşırı çalışması gece acilden arasalar koşar gider ameliyata :((
Telefonda oyun oynaması başka sinir olduğum huyu yok elhamdülillah ideal eşlerden bin şükür Rabbime :)
Uyurken bana dokunması teni tenime değmesin istiyorum cunki çok kaşınıyorum oda inat gbi değmeden uyuyamaz
En çok var oluşuna sinir oluyorum
Saman Alevi gibi sınırı birden sinirleniyo atarlaniyo kırıyor sonra 1 saat geçmeden özür dilerim demeye basliyo gönlümü aliyo hemen madem bı saatte gecicek sinirlenme yani
Sever ama belli etmez )
Hakli oldgumu bildgi halde ailesi konusunda tutucu
Çabuk sinirlenmesi sevmedigim huyudur
404,101 soru
12,106,035 cevap
36,423 kullanıcı