Kız bunları yapacağını mı sanıyorsun bebek doğunca hahahha garibim o hiç bebe bakmamışki nerden bilsin tuvalete gidemeyecen bırak uzun duşu :DD
Ozaman daha çok özlersin şimdi yapamıyorsan doğunca tuvalete 5 dakika girince şükür ediyon sıcak çay içersen şükür ediyorsun sjsj
Ahahah bu söyledıklerını cocuktan sonra daha cok yapamıyosun suan keyfını cıkar benceyıne dusta saatlerce kalabılırsıncocultan sonra yapamazsn ben tuvalete gidemiyorum fkflflf yüz üstğ yatcam dedım dıkışlerden oda hayal oldu dikişler geçti göğüsler izin vermıyo :)))
Ben 4.hamileligimde doğsun 5000 tl elbise ayakkabı ve alacam demiştim iki gebelik üstünde geçirdim kendimden nefret etmiştim
Kızım 3 yaşında doğalı çok oldu ama hamileyken hep doğsun ilk işim yüz üstü yatmak diyordum normal de yüz üstü yatan Bi insan değilim ama çok özlemiştim
Gerinmek yasak ya, dogar dogmaz gerinicem ohhh, sonra bebegi anneme vericem,masaj alicam sonrasinda 1 saat kuveti doldurup yaticam, yazincada pek bisey yokmus ya o kadar yapicagim
Doğduktan sonra degil de öncesini özledim mesela önceden eşimle gezer tozardk gecelere kadar soğuk sıcak fark etmez. Saatlerce sohbet ederdik arkadaşlar ile istediğim gibi uyur uyanirdm şimdi hiçbirini yapamıyorum doğduktan sonra hayal zaten hepsi
1 aydır mı öylesiniz sadece Rabbım muhabbetinizi daim etsin canm 8 aydr bacı kards gibiyiz hiçbir yasak yokken
Temizlik yapmayı , yüz üstü yatmayı arada da olsa
Ve giyemediğim pantolonları gömlekleri giyinmeyi özledim
Temizliği hızlandırılmış bir şekilde yapacaksın
Esinle olam durumun da Allah bilir
Bakımı da yüzünü yıkasan şükür diyeceksin , dusu da ışık hızı ile alacaksın:)
Ben sadece hamileliğimi özledim :D
Doğunca bunları yapabilecek mısın
412,730 soru
12,426,577 cevap
45,507 kullanıcı