Az daha sabret bulcaksin hemde bayaa bisiyler olcak hatta herseyi bulcaksin ama vakit bulamiycaksin bu yorumu yazan bi annedir oglunu uyutup kafayi yiyen anne .............
Yani kisacasi cnm o isler bebek oldujtan sinra artar
Anlatiyim canim haftada 3 gun dil okulum var evde oldugum gunler 3 gorumce 1kaynim kaynana kayinpeder 8 kisiyiz kahvalti iglen yemegi aksam yegemegi gunde 4 makina bulasik cikiyo bi okadarda elimde yikiyom
Sonrasinda ev 6 oda en kucuk gorumce 5 yasibda heryere s...çıyoo oyuncaklari topla camasir utu imanım gevriyo anlıycam
Sadece yatarken totom yer goruyo anliycan
Valla canım bende 1 bucuk senelik evliyim 3 aylık hamileyim evde haftada 1 2 temizlik günlük rutin işlerim ne varsa hepsini halledip kuranımı okuyorum her gün hatim çıkarmak iyidir hamilelikte sanada okumaya tavsiye ederim sonra petegog Adem güneş in kitapları var bende bebek ve çocuklarla ilgili güvenli bağlanma yı okudum yarında çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar diye kitabı var ona başlayacağım inş daha sonra yemek yapacaksam bişeyler yapıyorum sonra kocam geliyor öyle işte))
Bende 4.aydayım evde hareket halindeyim iş güç hergün yarım saat yürürüm markete gider gelirim hava alırım soguk hava cok severim sonunda sogudu istanbulda havalar. Yemek yap yaprak dökümü izle arada komşuya git gel geçiyo valla
Ben de 7 aylık evliyim 4 aylık hamileyim ben de evde takılıyorum ve çabuk kilo alan bi bünyem var. Acaba biz aynı kişi miyiz canım karbonhidratı tamamen kesiceksin artık bu aydan sonra. Hergün ya pırasa ya ıspanak bir öğünde mutlaka yiceksin. Tatlı kesinlikle yemiceksin artık sadece zarar, ekmek hamurişi tatlı vs. Doktor hepsini yasakladı bana ehihhehiii bazen uymuyom ama genelde uyduğum için pek kilo almadım daha. Onun dışında günde 1 saat yürüyüş verdi. Evde egzersizle olmuyor ne yazık kiii
3 cocukla neler neler yapiyoz gün boyu temizlik yemek akşam nasil oluyor anlamiyoruz valla çocuğun doğsun hayırlısıyla oturmaya fırsat bulamiyorsun tadini cikar canim bugünlerin
Hamileyiz diye birşey yapmak artık imkansız gibi. Son haftalarda yerinden kalkamıyorsun canım. Kiloya gelince kesinlikle dikkat et son haftalarda zaten hızla kilo alınıyor. Az az sık sık yemek yemeğe çalış bol bol su iç. Bunlara dikkat edersen çok kilo almazsın hemde sağlıklı beslenmiş olursun. 36+5 sadece 4 buçuk kilo aldım. Bu kiloyuda 25 den sonra aldım
boool boool uyuyorsun kendin icin ve uyuyamayan tuuum anneler adina bizim icin de uyu . uyumak guzeldir uyu .uykun gelmese bile uyu ......uyuuuusanirim uykusuzlukdan kafayi yiyorum . uyu canim
1,492,993 soru
24,394,460 cevap
349,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın