Ya görümcemle aramız cok iyidir aslında bütün kütü günlerimizde beraberdik eltimle görüşmezlerdi evlerini satırdı çünkü şimdi ise görüşüyolar cocugu olunca eltimin baya sıkı fıkı oldular kaynnm hafatada bi gelirdi buraya görümcemde aynı bu sefer bana gelmez oldular haftada 2 3 eltimdeler konu şuki vaktm mesafe kotfular bnde koydum haftada bi gidym önceden 2 3 günde bi giderdim bndede 3 cocuk var velhasıl kelam haftasonunu anemde geçirdim pazar akşamı eşim almaya geldi dedi annamlara ugruyalım öyle gidelim tm dedim eltımde ordaymı tm girdik önlerine çaylarını poğça vb koymuşlardı görümcem kaynanan seviyomus dedi evet vala cok seviyo deyince bayılıyo sorma dedi eltimle bi ağızdan kaynnmda göldü neyse desim bardağını al gel dediler aldım tm içeri girdim görümce keyfimizin i. C. İ. Ne ettiniz dedi bende kusura bakma abin gidelim dwyince mecburiyeten geldim dedim gelince haber verseydin dedi baya bi takıldı bnde bi dahakine kefini bozmam dedim konu kapandı bu sefer sosyal yardım konuşuldı eşim 5 aya yakın calışmadı kaynnmın hastane işiyle ugraştı o yuzde sosyal yardımlar cıktı görümcemin hem ev üstüne hem calışıyo konu arasında bize hiç çıkmıyo dedi eşimde durumun var ondan cılmıyo dedi görümcemde kızgın bi şekilde bütün yarımlardan faydalanıyonuz dedi eşimde bi sinirle zorunamı gidiyo ne bu tavır dedi kndi sinirlendi yazıklar olsun size dedi cıktı giti anlamadım bizmi sucluyuz bu durumda gerçejten çok üzüldüm beni savunun diye demiyoru. Cidden hattamı yaptık anlamadık
Uzun oldu kusura bakmayın
Özğr dilesemi konuşsamı ne desem bilemedim size danışayım dedim