+1 oy
402 göst.
Aile kategorisinde (5,478 puan) tarafından

Hayırlı günler arkadaşlar lütfen dualarınıza bizide katın  Kaynanamla oturuyordum 5,5 yıl kadar ve başka şehire taşındık 4 aydır eşim iş arayışında bir türlü bulamadı 4 yaşında bi oğlum var ve 31+6 haftalık hamileyim de o kadar canım sıkın ki anlatamam kiradayız  kadar herşey üst üste gelmiş hissediyorum ki anlatamam lütfen dualarınıza eşimide katın kimin duası kabul olur rabim bilir ;(

İsyan etmiyorum herşeyde vardır bir hayır diyorum ama canımın sıkılmasınıda engeleyemiyorum durduk yere gözüm doluyor hamilelik hormonları vs hepsi birbirine karışmış sizden tek isteğim lütfen dua edin 

11 Cevaplar

+1 oy
(756 puan) tarafından
Allah'ım karnındaki bebeğin hatırına rahmeti hatrina sizi selamete çıkarsin inşallah eşinize de hayırlı iş nasip etsin amin 
(5,478 puan) tarafından
Amin inşallah canım rabim dualarını duydun inşallah
-Reklam-
+1 oy
(2,141 puan) tarafından
Rabbim güzel kapılar açsın inşallah bol helal rızık versin canım 
(5,478 puan) tarafından
Amin inşallah canım darda bekleyen kim varsa
+1 oy
(2,235 puan) tarafından
Allah'ım yavruların hürmetine hemen yarın yarından sonra o kadar kısa sürede hayırlı rızık kapısı açsın inşallah hiiiiç bunları yaşamamış kadar mutlu ol canım benim amiiin
(5,478 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim rabim senden razı olsun inşallah❤️
+1 oy
(786 puan) tarafından
Kalbini ferah tut allahım herzaman büyük eşinede allahım hayırlı iş versin benim eşiminde çay ocağı var ama hiç doğru düzgün geliri yoktu çocuklar okuyır falan ama sabrettik cenabı mevlam yardım etti belediyeye işe girdi diyeceğim o'ki dua et ve sabret eşinin yanında ol destek ver çünkü onlar bizden daha çok düşünüp kafalarına takıyorlar allahım yardıcınız olsun 
(5,478 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inan hep dua ediyorum eşimde hep dua ediyor bazen şeytana kanıp isyana tam gelecekken tövbe ediyorum ama inan çok zor
Geçen eşim sen hamilesi dua et hamilelerin duası kabul olurmuş dedi bende sinirle kabul olsaydı kaç aydır olurdu hep dua ediyorum dedim sonra tövbe etim üzüldüm eşimide üzdüm fatketim oda sabaha kadar yatamadı işte biz kular çok sabırsızız
+1 oy
(500 puan) tarafından
Şimdi abdestini al vakia suresini ac oku veya dinleyerek takip et ve en içten duanı et her gün oku  Allahım bize hayırlı helalinden rızık ver eşime iş nasip eyle de ve bu rızkı ihtiyacı olan insanlarada vermeyide nasip eyle diye dua et 
(5,478 puan) tarafından
Kuzum haber et demiştin çok şükür eşim işe alındı yarın part time olarak başlıyacak Allahın izniyle :)
(500 puan) tarafından
Masallah canım benim cok sevindim Rabbim bol bereketli helal kazanc versin insallah okumaya devam bırakmak yok :))
(5,478 puan) tarafından
Allah bin kere razı olsun canım bu kaç gündür okuyamıyordum işim vardı biraz rahatsız dün allahın izniyle yarın yine başlıyacağım
(500 puan) tarafından
Gecmis olsun canım benim
(5,478 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah canım
+1 oy
(242 puan) tarafından
Rabbim sizleri darda koyup kimseye fırsat vermesin hayırlı bi iş nasip etsin Mevlam ver daha darda kalan kim warsa onlarada bizede yardım etsin Aminn.
(5,478 puan) tarafından
Amin amin inşallah kuzum tabim kimseye muhtaç eylemesin inşallah
+1 oy
(2,917 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda hayırlı bol kazançlı bir iş çıkartsın karşınıza. Bizde çok geçtik o zamanlardan. Eşler bu işsiz zamanda dahada üzüntülü kızgın agrasif olur üzerine alınma saakın . erkeklere daha da zor evde durmak. Biz en son pandemide işsiz kaldık . tazminat verildi iş yerinden onunla ufak bir iş kurdu eşim kardeşi felanda biraz destek çıktı. Çevresinde çoğu kişi dalga geçti Bukadarcık dükkandamı işi kurdun yok bu arabaylamı pazarlama yapıcan die. 

Rabbime şükürler olsun yürü kulum dedi. Herşey yoluna girdi

Kimseden istemeyin Allah'tan isteyin bol bol dua edsin
(5,478 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah canım rabim en kısa sürede bize bizim gibilere yardım etsin gerçekten de öyle biraz sinirli agresif bende hamileyim hormonlar karma karışık ister istemez bazen tatsızlıklar oluyor
0 oy
(535 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canm seni en en ıyı ben anlarım 6 aydır benim eşimde işsiz 
(5,478 puan) tarafından
Ne kadar zor bir durum bilirim allahım en kısa sürede hayırlı bir iş eşinin  karşısına çıkartsın inşallah hayat zor evler kira aydat vs o kadar zor ki anlatamam
(535 puan) tarafından
Bızde kıradayız canm ıkı çocuk biri okula gidiyor  günde bılmem kaç tl beslenmesine gidiyor rabbım Yardımcımız olsun rabbım bızı bı dar yerden çıkartsın
(5,478 puan) tarafından
Allahım yardımcınız olsun inşallah benimde biri 4 yaşında bide hamileyim
(535 puan) tarafından
Amin allh bagaışlasın canm
(5,478 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sizinde
0 oy
(82 puan) tarafından
Allah inşallah gönlüne göre iş denk getirsin ama bu 4 ay boyunca günü kurtarmak için bile olsa hiç öyle böyle bir işe girmedi mi ? Hem çocuk hem gebelik var. Hiç çalışan olmadan , hiç destek olmadan olacak iş değil. İyi kötü demeden hemen bir yere girsin önce. İyi kötü bir yerde çalışırken başka iş kovalar..
(5,478 puan) tarafından
Aynı konuyu bizde dün akşam konuştuk canım şuan asgari ücret hay hay razıyız Van’da olduğumuz için iş imkanı çok zor bir kaç yerle konuştu hep dediler arıyacağız dönen olmadı ve bim sözde alacaktı bir dünya evrak vs hazırlatırdılar neymiş havuzda bekletiyorlarmış ve eşim şimdi bile çarşıda iş arayışında bende ona dedim artık sikorta asgari ücret te bakma ne olursa gir bebek doğacak 4 yaşında oğlumda var ve ev kira oda çok üzülüyor pek üstünede gidemiyorum öyle ikimizinde canı sıkılıyor kala kaldık
0 oy
(729 puan) tarafından
Bebeği isteyerek mi yaptın 
(5,478 puan) tarafından
Kuzum bebek biz daha kaynanamlarla yaşarken oldu o zaman taşınacağımız tam beli değildi başımızdan farklı  bir olay geçti 1 ayda taşınmak zorunda kaldık ve o zaman 3.5 aylık hamileydim şimdide 7,5 aylık olduk
0 oy
(827 puan) tarafından
Bundan 3 ay önce öyle dar durumdaydik ki anlatamam neler çektiğimizi bir biz bir Allah bilir okadar kötüydü durumumuz yani hersey tepetaklak olmuştu oğluma bez alamicak hale geldik düşün yani ne kadar kötü olduğunu. Dara düştüğümüz zaman ilk 1 hafta bunalıma girdik eşimde bende çıkmazdayddik resmen ..sonra oturduk böyle olmaz dedik kendimize geldik . İyi şeyler düşündük surekli pozitif olduk bütün olumsuz şeyleri attık kafamizdan . Sürekli dua ettim . Sürekli iyiyiz durumumuz yerinde paramız var işlerimiz yerinde mutluyuz huzurluyuz sağlıkliyiz dedim . Bunları sürekli tekrarladım ve beklemediğimiz bir anda eşimin işleri açıldı herşey eskisine döndü çok şükür ya Rabbim. Demem o ki kalk elini yüzünü yıka geç aynanın karşısına dediklerimin aynısını tekrarla ve bunu düzenli hale getir yap. Kendine 15 dakika ayir hatta eline bir kalem bir kağıt olmasını istediğin şeyleri o kağıda yaz ve bunu her gün tekrarla ozaman herşey düzene girecektir . 
(5,478 puan) tarafından
Kuzum o kadar güzel anlatın ki çoğu zaman dediğini aynısını yapıyorum elbette nasip kısmet diyorum ama sonra etraftan bir akraba ay eşin iş bulmadı mı kiradasınız vs konuşmaya başlayınca tekrar alt üst oluyorum
(827 puan) tarafından
Şunuda ekleyeyim ozaman etrafındaki negatif insanları görmezlikten . Senin canını sıkacak seni geriye cekicek söylemleri kafana takma . Herkes konuşur sen boşver geleceğine bak . Geleceği düşün güzel düşün iyi şeyler eminim seni sizi aileni bulacaktır:)
(5,478 puan) tarafından
Kuzum çok haklısın normalde insanların dediğini asla takmayan biriyim ama herkes oturduğum binada bile herkes soruyor ondan dolayı biraz kafaya taktım galiba
Ama gerçekten de herkesi görmemezlikten gelmek lazım
Çoğu kişide durumuzuza acıyor üzülüyor soruyor oda ayrı velhasıl herbir taraftan soran oluyor

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,265 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Dolunay yin annesi (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 166 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eminekarakas (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 464 göst.
28 Şubat 2024 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu

404,763 soru

12,124,777 cevap

36,483 kullanıcı

...