0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Aslında iyi bı kızdı unutmam iyiliklerini ama gerçekten patpat söyler yüzüne .oğlumu durum paylasmistim çok zayiflamış diye mesaj atmış ben mi alındım acaba .çok hasta oldu bı anda süzüldü resmen çok toplu bebekti 4bucuk kilo doğdu ama şuan 27aylik 12bucuk kilo ama maşallah diyim boyu uzun cokmu zayıf sizce ya bazen diyorum hasta olmasin yeterki zayıf olsun mafoluyo insan hasta olnca kıza hiç bsey yazmadım daha dusunuyom=D 

17 Cevaplar

+2 oy
(4,987 puan) tarafından
Bence sen biraz hassassin bunda kizacak alınacak bir şey yok 
(1,024 puan) tarafından
Belkide kendi annemde sürekli çok zayfladi çok zayfladi baya tombikti çünkü alıştılar o hallerine şuan tuhaf geliyo  sevmeyin ozaman diyom bende =D
(4,987 puan) tarafından
Cocuk büyüdükçe hareketlendikce zayıflar zaten eğer o tombisligi devam etse çocuk ilerde obez olur yani bunu anlatabilirsin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aman kimin ne dediği hiç umurunda olmasın iyi olsunda sağlıklı olsun da gerisi boş kim ne derse desin
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Boyu uzun deseydin yada hiçbirşey söyleme çocuğu olmayan anlamaz bence benim oğlumda zayıf doğdu hic umrumda olmadı 2.5 kilo doğdu birkaç kişi ben 5-6 kilo doğurdum dedi yani olabilir maşallah önemli olan sağlığı mutluluğu şuan 20 aylık 12 kilo hala zayıf gözüküyor 
0 oy
tarafından
Bunda kızacak bişey yok canım ki oylesine düşüncesini söylemiş 
0 oy
(268 puan) tarafından
E kendin diyorsun cok toplu bi bebekti hastalaninca  suzuldi diye oda ondan soylemistir birden zatiflamis gorunce merak  etmiste olabilir yani, alinman gereken bi durum yok cnm
0 oy
tarafından
Başka diyecek bir şey bulamamış mi ben böyle muhabbetleri sevmiyorum sende farkındasın zayıfladığının ve bunu duymak seni iyice üzer insanlar bunları bırakmalı artık ya kilolu olsa kilolu derler lafları hiç bitmez 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Tombik haline alismissa gözu insan şöyler ama zayıflamış diye kötü niyet sezmedim ben ama sen daha iyi bilirsin tabiki,:)
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Bencede alinacak bisey yok.
0 oy
(498 puan) tarafından
Canim çok normal kiza boşuna sinirlenme :)
0 oy
(673 puan) tarafından
Kız neye alinmissin eğriye eğri demekte ne var :) hem kız iyi biri diyorsun dalga geçmek seni aşağılamak için yazmamistir küvet hastaydı teyzesi de geç 
0 oy
(18,725 puan) tarafından
Eğer normalde aranın iyi olduğu biriyse terslemw evet bende farkındayım bu aralar sık hasta oldu iştahı kesildiği içinde kilo verdi. De net bir ifade hem seni üzdüğünü anlasin ki başka zaman başkasına düşüncesiz davranmasın
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Çocuk zayıfsa ve bu söyleniyorsa neden zorunuza gidiyor ki. Asıl kilolu olupta aman kilo almış tombik tombik olmuş demelerine sinir olun. Kilo hastalıktır, sağlık demek değildir, problemdir asıl. Unutmayın ki her kilolu birey zayıflamak ister toplumsal sorunumuz bunu anlamamak:) 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Alınmazdım hatta canı sağ olsun hasta olmasın yeter derdim
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Hasta oldu ondan dersin kötü bişi dememiş bence ya
0 oy
(987 puan) tarafından
Bence alınacak bir şey yok bunda, gözüne zayıf gelmiştir oda düşüncesini söylemiş.

Bende yeğenimi görünce çok zayıflamış dedim.meger hastalık geçirmiş oda.iglesince toplarlar inşallah.
0 oy
(4 puan) tarafından
Sende ona pat pat söyle onun sana yaptığı gibi. Deki kuzum yaa çocuk bu hareket ediyor zayıflıyor ne bekliyorsun yatıp durmasını mı de. Bak nasıl anliycak 
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Evet ablası zayıfladı rahatsızdı çünkü deyin. O da kötü niyetle dememiş bence 
(1,024 puan) tarafından
Evet bikerede hasta oldu demiştim ne çok hasta oluyo niye bu kadar hasta oluyo demişti =D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 477 göst.
22 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde 123elif123 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
76 cevap 2,311 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bala&Hatun_54 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 1,301 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,615 cevap