Valla keşke o ilk gün esin tepkisini koysaydi ondan sonra hiç bisey yapamazlardi.Inan senin adına çok üzüldüm,bende ilk evlendim gittim izinde evlerine önce kendi annemlere gittik bizim de bahçe var annem ordan fasulye falan topladı götür onlara dedi bende götürdüm turşu kurdum birazını da 1 hafta falan geçti aradan bizde öyledir olmuş mi diye bakarsın ve turşusu da çok severim.Tam bidonu elime aldim anne geldi o olmamış olmamış çıkarma dedi 2 kaynim sofrada oturuyor ben anne var bwba ve eşim gelmemişti daha sofraya o öyle yapınca gözlerim doldu kayinlarim bi yukseldiler bağırdılar annelerine ne karışıyorsun istedigi gibi yapsın falan sonra onlar ısrar etti sofraya koydum biraz ama kendim tadına bile bakmadım,o gün bugündür hiç biseyime karışmaz.Allah razı olsun eşime de anlattım bosver gülüm xedi evimize gidince istediğin gibi yap et burda ne dediklerine pek takma dedi sonra kayinlarim da sen anneme bakma ne istersen onu yap falan dediler Allah razı olsun öz abimden farkları yoktur onlar oyle yapınca bana bi daha bisey demedi derse direk sustururlar biliyor.