Herkese iyi akşamlar hanımlar size bi sorum olacak 25 haftalık hamileyim şuan ikinci hamileliğim ilk hamilegimde geçen sene sezeryanla dogum yaptim bebeğimi kaybettim ve emzirmek nasip olmadı ama hiç sütüm gelmemişti ozaman süt sağma pompası ile çok denemiştim bir iki damladan fazlası yoktu olanda kendiliğinden kesildi zaten göğüslerim biraz küçük ondanmi yada emzirmedim içinmi bilmiyorum şuan da bile göğüslerim de şişkinlik hassasiyet yok normalmi yoksa kaynanam normal değil şişmesi lazım sütun olmayacak gibi Allah yardım etsin falan diyince kafama takıldı .
Benim hamile kaldığımdan beri geldi ilk gebeligimde şuanda ikinciye hamileyim göğsüm iki katı oldu daha 7 haftalik kişiden kişiye değişiyor canim küçük göğüs deme benmde küçük ama o bünye ve hormon meselesi ben sütüm gelemz diye laktamil almıştım doğumdan sonra ictim sezeryan bu arada erken doğum içtikten iki saat sonra sagdim kızıma yolladım kuvezde idi sonra sahip dolaba koydum canim sürekli sagdim ve sürekli emdi bol su içtin mi geliyor allahin izni ile stres yapma gelecegi varsa da gelmez
404,048 soru
12,104,026 cevap
36,422 kullanıcı