Şimdi şöyle abim ve annemler bir arada yaşıyor abim de babamin yanında çalışıyor birde biraz temiz hani saf birisi babamdan para almiyor aylik olarak harçlık olarak alıyor ama evim masraflarınla hiç birşekilde ilgilenmez yeğenimin bezini bile babam düşünür yani ama tabi şuan yaşadıkları ev araba ve kirada olan ev abimin neyse işte babam da eli çok sıkı olan biridir yengem hamileydi istediği beşik pahalı diye gitti kendi kafasina göre beşik aldı falan yani yengemin istedikleri olmadı. Ne denilir bilmem sagolsun yengem bunları sorun yapmadı anlayışlı biri. Biz oğluma şu çitli yataklardan alıcaz annemle konuşurken yengem de o zaman suan ki park yatağı bize verirsin dedi bende konuyu değiştirdim geçiştirdim. Yani kendi yağımızıda kavruluyoruz çit yatağı da taksitle alıcaz oğlum sığmıyor diye kayınvalidemler yarısını vericek birde ben park yatağı satsam 1500 falan eder yani onu satıp çiti komple kapatırım diyordum aslında yani bir yanım diyor zaten hiç bir istediği olmuyor kızım ama bir tarafım da diyor babamların durumu var zaten ev araba falan onlar almıyorsa senin durumun yok o beşiği satıp takside girmeden yatağı alırsın çok kararsız kaldım ne yapsam sizce