0 oy
806 göst.
Aile kategorisinde (727 puan) tarafından

Şimdi kızlar oğlum 18 aylık. Şimdi değil de bi bir iki sene sonra 2. Çocuğu düşünebilirim. Eşim herzaman istemişti hiç yoksa iki tane olsun diye.

Şimdi durum şu:  ilk oğlum da eşimden dolayı çok üzüntüye uğradım. Ne yardım etti ne destek oldu tek başıma büyüttüm diyebilirim  bunun yani sıra ev işlerinde bi aksaklık olmadı, yemeğimi herzaman yaptım hergün çeşit çeşit. Ama buna rağmen tabii bende insanım sonuçta 

yardım isteyince üzerime gelip bağrış çağrış kavga kopuyordu evde hiç eksik olmazdı... Sonra oğlum biraz daha büyüyünce eşim sanki biraz daha yumuşadı oğlumla ilgilenmeye başladı-bende resti çektim tabii bu arada sus pus biri değilim. Şimdi de düşünüyorum bu adamdan bi ikinci çocuk ister miyim diye. Yapabilirmiyim benim sinir stresim çocuklara geçer mi çok. Ama biryandan da diyorum tecrübeliyim artık kimseye ihtiyacım yok herşey planlı programlı yaparsam ikisi büyüyüp gider. 

2 Çocuklu anneler bana biraz motive edebilirmisiniz  veya uyarıda da bulunabilirsinuz :D

Lütfen hakaret gibi şeyler yazmayın eşimden nefret ettiğim yok ;)

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
ilk oglum 3.5 .İkinci oglum 6 aylik.bana en zorlandigin nedir dersen ilk.oglumun kiskanmasi.icine.atmasi anne aramasieve bir bebegin gelecek olmasi.durumlari.kabullenemeyisi annesinin baska bi cocugu emzirmesi.sarilmasi annesinin.hasta olup hastanede yatmasi yani sezaryen icin.bunlari onun gozunde gormek bni kahretti.esime yalvardim.esimden istedigim onun kafasini dagitmasi eglendirmesiydi ilgilenmesiydi.bu psikolojiden cocugu kurtaracak.kafa dagitacak ilk cocuga destek olacak bi estii.esim yapmadi cok tartistik bu yuzden ikinci lohusalikta kendi acim ve ikinci cocugu gozum gormedi bile bu yuzden.gecti o gunler simdj ilkiyle ilgileniyor valla gozumde degeri yok.ogluma baktikca icim aciyor.nasil bi baba diye.olan cocuga oluyor demek istedgim.buyuyorlar ama bilincsiz bi babayla.hersey daha guzel olabilirdi.sirf ilk oglum icin istemistim kardesi hala kiskaniyor benimle daha cok.vakit gecirmek istiyor.tek basina yetemiyorsunuz es.lazim esten destek
-Reklam-
0 oy
(446 puan) tarafından
Aynen benimde eşim öyle bu yuzden istemiuorum o istiyor diyede yapamam degisik bir insan 1 tane Allah masil etti onunda benimde kiymetimizi bilmiyor o yüzden yok zaten halimde yok benim yani baskasi 10 20 sene ugrasir olmaz bazilarininki hemen olur iste 9nunda degerini bilmek lazımken hep itiş kakış didişme ben yoruldum 
0 oy
(829 puan) tarafından
Senin eşin hiç olmazsa istiyor . Benimki ilk çocukta başımın etini yedi çocuk istiyorum falan da filan doğdu hiçbir zaman ilgilenmedi herşeyi tek başıma yaptım kaynnam üst katımda olmasına rağmen bir gün bile ne baktı ne destek çıktı . Nasıl oldu bilmiyorum ikinci çocuğa hamile kaldım eşim aldır dedi bez parası fazla alamayiz ha sen ki o kadar mi kötü durumdasınız hayır değiliz eşim sürekli ailesine veriyor parayı onlar ne isterse onu yapiyor kaynım evlenecek daha düğünü olmadı eşim benim bildiğim kadarıyla şuna kadsr verdiği para 70 bin TL civarı bilmediğim de mutlaka var ben bunu öğrenince bana senle aynı evde kalamayiz dedi dilin uzamis kalktı annemi aradı ve buyuk kavga çıktı senle aynı evde kalamayiz dedi ya sen ya ben ne bir yere gitmiyorum sen git dedim millete gelince ,70 bin TL leri vermeyi biliyorsun bize gelimce mi yok git madem o kadar seviyorsun onlarla yaşa dedim çıktı gitti bı saat sonra geri geldi kardeşim şehir dışında babamlar öğrendi kardesim bekleyin birşey yapmayın ben gelene kadsr ona söyleyecek iki çift lafım var diye ayın 27 sini bekliyorum ailem dedi ya ailesi ya siz bir karar verecek bu şekilde olmaz dedi ki ona rağmen bebeğimi aldrmayi düşünmedim hamile halimle bu kadsr strese maruz kaldım bu kadsr para verdi belki diyeceksiniz versin ailesi oyle bir ailes değil ailesi bizim dugunumuzde kimse bize destek çıkmadı bir sürü eksgimiz vardı ne aldıysa borç aldı eşim düğünde takılanları aldılar sonra kayınpederin arabsini sattirip güya bizim borca vermişler öyle birşey yok külliyen yalan bende bu yizden kızdım eksiğimiz vardı destek çıkmadılar onların eksiği olsun dedim 70 bin değil 30 bin olsun dedim diye kavga çıktı eşin iyiyse bakıyorsa neden ikinciyi dusunmeyesin canım oglun tek mi kalsın bir kardeşi olmasın mı 
0 oy
(3,588 puan) tarafından
Yani ekmeğini suyunu bakımını biz yapmıxaz sen yapıcan senn karat ver kızz:Sss

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 212 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.