Kızlar inanın daha ne yapicam bilmiyorum ya .. Eşimin ailesi ben cagirmayana kadar gelmiyorlar. Eşim her haftasonu bana annemi babami ara kahvaltıya çağır yemeğe çağır diyor arıyorum çağırıyorum ısrar ediyorum gelmiyorlar işimiz var diyorlar başka zaman geliriz diyorlar. Kapatıyorum eşim bana diyor ki ben söylemeyene kadar sen çağırmıyorsun bazi şeyleri de kendin akıl et diyor. Daha ne yapicam ya dedim ariyorum israr ediyorum yalvariyorum yine de gelmiyorlar ne yapabilirim dedim. Kavga ettik sesler yükseldi. Dün kayinpederim dişlerini çektirmiş dün akşam gidecektik misafir vardi dunden beri 4 kere aradim gelin çorba yapayım için beraber yemek yiyelim diye yok diyorlar. Eşimde dedi ki sen çorbayı yap oraya gidelim diye hatta tekrar ara de ki yemek yapmayin ben çorba yapıp getirecem de dedi. Bende dedim ben arayamam kaç oldu aradığım yok diyorlar aramaya gerek yok dedim corbamizi alıp gideriz dedim sinirlendi gidip gelmiyosun yapmiyosun etmiyosun diyr çıktı gitti tavir yaptım hiç oralı olmadım sonradan mesaj attım ne benim ailem için ne de kendi ailen için evime huzursuzluk koyma bundan sonra da kimseyi çağırmam haberin olsun evime gelen misafirin başım gözüm üstünde yeri var sanki geldiklerinde hizmette saygıda kusur mu ediyorum hâlâ da beni kötü biliyosun dedim