Ben 13 haftalık hamileyim ve cuma günü yaşanan bir olayı anlatayım
Ilk cocuğum 20 aylık ve cocugumla hala rutin oluşduramadık saatleri belli degil uyku süt yemek cok karışık yeni yeni düzene sokmaya çabalıyorum hala anne sütü iciyor ve ben cok uykusuzum.
Eşim eve geldi cuma günü eksikleri almaya gitdi o sırada cocugumu uyutunca cok sevindim hemen yemek yapdım evi topladim camasir bulaşık kahve fincanina şekeri bile atdımki bir sohbete zamanımız olsun diye gercekden cok sıkıldım gecem gündüzüm belli degil ve hamileyim degisik düşüncelerim var biraz ilgi sohbet bir güzel dözcük beklio insan :-(
Sonra görümcem aradı zamanin varmi dedi esim hemen atladi var diye sonra bunlar normal sohbet edior ama inanin saate bakiorum 1 saat ve morelim bozulmaya başladı hani cocuk uyanikkende konuşabilir ben cocuga bakarım konuşmasina birsey demiyorum
Kapatdi ve cocuk uyandı ve bende dedimki ben kahvenin sekerini bile koydum vakdimiz olur diye sanirim artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun dedim ????
Ve cocugum esimin kucağındaydı
Oda dedi ben en son 1 ay önce görüşdüm dedi ( kardesi türkiyede biz almanyadayiz bu arada) artik farklı düsünmeye basladım dedi sonra aniden mutfakda herseyi yere atdi kepce bicak falan ve cocugum agladi korktu kuacgindaydi sizce bu nedir lütfen bana bir akıl verin !!!!