0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (311 puan) tarafından
Birkac ay önce esimin dedesi vefat etti baya da hastaydi oglum hastalığına sahit oldu neyse cenaze zamani da öldüğünü duymuş simdi de göremiyor ya ölmek yok olmak diye kodlamis yaslananlar ölür diyor bana sen yaşlanınca ben tek başına ne yapacağım falan diyor gecenlerde sacm beyazlamis ilgisini çeker diye gosterdim bak beyaz sac diye aglamaya basladi ne oldu dedim yaslanmani istemiyorum diyor niye dedim yaşlanınca ölüyor insanlar diyor. Ölmüyor Allah baska bi dünya yaratmis oraya gidiyorlar diyorum hepimiz orada buluşacağız falan diyorum ama ikna olmuyor. Siz nasil anlatiyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac yaşında canim
(311 puan) tarafından
5 yaşında
-Reklam-
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Benim oğlum 6 yaşında ve bu aralar anne ölüm kötü bise ölmek istemiyorm diyor. Senin annen neden öldü diye soruyor 
(2,299 puan) tarafından
Melek oldu diyorum  başka bisey diyemiyorum aklı karışmasn diye . Ama ben doyirm sen olsen napayım öyle deme üzülüyor.. seninki kaç yaşında
(311 puan) tarafından
Benimki 5 yaşında melek oldu demek aklıma gelmedi öyle diyeyim bi de bundan sonra
(2,299 puan) tarafından
Aynı yaşta lar hemen heme .n..  bu yaşta merak etmeleri de guzel
(311 puan) tarafından
Güzel de verecek cevap zor ama onlarn seviyesinde anlatmak zor geliyor bana
(2,299 puan) tarafından
Banada canm
0 oy
(64,769 puan) tarafından
evet ya küçücük kalbiyle ölümü biliyo mesela elinden zehir olsa icerim diyorum içme ölürsün diyo enistem vefat etti soylememistim agzimdan kaçırdım çok üzüldü 
(311 puan) tarafından
Nasl anlatıyorsunuz soru sordugu zaman
(64,769 puan) tarafından
cok zor soru soruyorlar insan kitleniyo mezarlik görmüştü biz mi konuştuk.yaninda hatırlamıyorum ki cokta dikkat etmeye calisiyorum ölenler buraya mi geliyor diye sordu. uzaga gidiyorlar diyorum. gecen sene biz neyden olduk nasil boyle duruyoruz diye sormuştu Allah i merak ediyo nerde kıyafeti nasil diyo
(311 puan) tarafından
Evet aynı benimki de Allah nerde nasıl kız mı erkek mi kendi bildiklerimi anlatıyorum ama ona yetmiyor işte onun dilinde anlatamıyorum
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Kuzum çok daha kötüsünü yaşıyorum ben bu dönem atipik otizimli bir oğlum var 3 bucuk yaşında 

Halam vefat etti dedim halayı toprağa gömdüler hala cennete gitti Allaha kavuştu dedim. Nerde ki? Diye sordu allahı göremeyiz diye anlatırken birden HAYIR BİTTİ TOPRAK OLDU dedi. Yani gözü ile görmediği hiç birşeyi olduğuna var olduğuna asla inandıramıyoruz :( öğretmenleri genelde bilimsel odaklı çalıştığı için beyin göz ile görüp dokunamadığı şeylerin var olduğuna inanmıyor çoğu otizimli çocuk diyor ben nasıl aşıcam ne yapmam gerek hiç bilmiyorum :/ inançsız oldur diye çok korkuyorum hayır toprağa gömdük deyip kapatıyor 
(64,769 puan) tarafından
suan cok küçük yagmurum sorguluyorlar kesin net cevap istiyorlar
(1,717 puan) tarafından
Oyyy ikbal ablamm inan çok kafaya takıyorum bu ara anlatmıştım ya daha önce anatomiye taktı googldan resim açıp organ yerlerine bakıyordu eliyle kalbime dokunup kalp böbrek falan diyordu evde kedi var geçen gün bana getirdi açalım bakalım dedi şaşırdım baktım çatal almış kedinin peşinden gidiyor belki görmesem batıracaktı çatalı hay vana içini görmek için bu şekilde devam eder diye ödüm kopuyor kafamda kuruyorum hep
(64,769 puan) tarafından
anam gozunden ayirma hiç isin cok zor
(311 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun daha çok küçük ama takip et zamanla düzelecektir inşallah

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 676 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (8,846 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 2,003 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (3,803 puan) tarafından soruldu
0 oy