0 oy
469 göst.
Aile kategorisinde (1,418 puan) tarafından
Kızlar kızım 9 aylık şuan daha tam manasıyla oyuncak almıyorm çünkü oynamıyor hep bi yerlere tutunup ayağa kalkıyor. Gorumcemin kızı 8 yaşında öyle çok oyuncağı var ki anlatamam yani. Her istediğini almışlar hiç yok dememişler guya durumu iyi degl ama ev oyuncakla dolu. Tabi kayın babam destekliyor onları. Şimdi en ufak bisey alınmasa hemen ağlıyor. Ben geçenlerde kızıma yap boz aldm oda hemen istedi bitane kalmıştı ben aldm. Hani evde oyuncak yok dense tamm ama oyuncak çok alınmadı diye ağladı. Okul Çağı şimdi derslerden oyuncağa pek vakti olmaması lazm. Ama o öyle degl orda defter kitap acik duruyor o oyuncak la oynuyor . Ben kızıma oylr her istediğini almak istemiyorum.  Gorumcem de yarin büyüsün de görün boşuna bizi kinamayn diyor. Ben hiç tabi alirm ya da almam demedm. Çünkü ileride yüzüme vururlar. Siz her istediğini aliyor musunz çocuklarnizn

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızım 15 aylık. Dün AVM de bir oyuncak mağazasına girdik önüne geleni eline aldı ama biz çok pahalı diye hiç birini almadık başka yerden daha makul fiyatlı bir şey aldık oda her istediği değil sadece en fazla iki tane alma hakkımız var oda şu sebepten dolayı çünkü ayda 2 kere falan anca dışarı çıkıyoruz bazen bir kere hatta. 
-Reklam-
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında, oyuncakcıya gidiyoruz biz bile heveslençyorz okadar güzel çeşitler varki, bende belli zamanlarda kaliteli bilgi edinecek oyuncaklar almaya çalışıyorum oyun saati yapıyorz, ve sürekli az oyuncak çıkarıyorum kalanı saklıyorum bir zamn unutuyor onları elindekinden sıkılınca kaldırıp sakladığımı çıkarıyorum değişik sanıyor hoşuna gidiyor, bu şekilde idare ediyoruz 
0 oy
(13,613 puan) tarafından
Kizim 8 aylık bi uyku arkadaşi bi eski uyku arkadaşi ( gündüz de oynuyor anlamı kalmadı diye onu da almadım halası verdı evlenecek oyuncak delisi) bi bebeği var 

Oyuncak ben eğitici şeyler almayı daha mantıklı buluyorum tabi hiç yok değil emekleme topu yuruyen cıv cıv dişlık var 

Şimdi yapiştırmalık şeyler gördüm sıparış vereceğim 

Bence alınmamalı kesinlikle 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Kızım 27 aylık küçük kutu oyuncağı var ve oynamıyor geneld kitap seviyor 3 seri kitap almıştım şuan sadece onlarla vakit geçiriyoruz dışarıda oyuncak görür ama istemez ben kendim alırım agitici şeyler market de de her istediğini almam belli şeyler tüketir onlardan alırım evde bulunsun die o kadar kıyafet konusunda öle mesela kışlık 5-6 parça alırım başka almam kizimda saldirmaz öle herşeye sen nasıl öğretisen o şekilde gider canm onlar önünü kesmemis ilerisi daha zor olcak onlar için 
(1,418 puan) tarafından
Kesinlikle.. eğer ki okuyup meslek sahibi olmazsa kocasinn durumunn iyi olması lazm yoksa o kız her istediğini aldırmak ister.
0 oy
tarafından
Lütfen çocuklarınızın her istediğini almayın ve yapmayın. Çocuk deyip geçmeyin. Gönlü olsun diye her istediğini yapıyorsunuz sonra ilerde büyüdüğünde evlendiğinde hayırı cevap olarak kabul etmiyorlar evlendileri zaman eşlerine sıkıntı yaratıyorlar. Bir tane benim başımda es var canı sagolasica küçüklüğünden beri her istediğini yapmışlar şimdi evlendi ailesi surekli ondan birsey bekliyor eşimde yapmıyor olan bana oluyor beni bunaltiyor ailesi . Yok oğlum bunu yapıyor yok abim bunu yapıyor.  Sonra biz bunalıyoruz . K validem ders almış şimdi bana diyor oğlunun her istediğini uapma diye . Herseyi dozunda yapın lütfen 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Sen soru sorup cevap vermiyorsun yazmicam bir daha sana 
(1,418 puan) tarafından
Bana mı dediniz. Bazen unutuyom bazen de vaktim olmiyor sadece okuyorm
(7,106 puan) tarafından
:);) tamam
0 oy
(25,223 puan) tarafından
Oğlum herşeyi isteyen tutturan bir çocuk değil o yüzden bişey istediği zamanlarda hep alırım. 
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Başlığa göre diyorum ki hayır her istediği alınamaz da yapılamaz da. Çocuk bir şey alındığı zaman mutlu olmalı sevinmeli alınana şeye gözü gibi bakıp değer vermeli. Bunun için alınmamalı. 
0 oy
(5,962 puan) tarafından
İstediği hersey olmamali maddi gelirim iyi istesem herseyi alirim ama alismasin varlığı yokluğu bilmeli 17 aylik oglum avm de gezerken oyuncakciyq girmek istiyor giriyoruz bakiyor eline bir kac birsey aliyor onu birakip onu alıyor param yok cantam yok yanımda sonra alalım diyorum bakiyo oyle yuzume:)) denedim cokda ciktim aglamasini gormedim hic ummadi anda sokarim hadi paramiz var cantama bakar hemen  uyanık:)) alırım hemen ne istese ama her gittim de almam annemlerden cok geliyo ayına yasina uygun zeka oyunlari beceri oyuncaklari genelde aldığı hep araba :)
0 oy
(18,991 puan) tarafından
9 aylık bebek yapboz oynamaz heralde. 8 yaşındaki de isteyebilir normal brnce de kınama. Ama bir ccouga her istediği alınmaz o ayrı mesele 
(1,418 puan) tarafından
Ben ilerisi için aldm. Her halde oynamaz. 8 yaşındaki evet oynayabilir ama ona sıra gelene kadr bir sürü oyuncağı var
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Benim görümcemin kızı da aynı ilkokula gidiyor ama bir şey istesin gece bile olsa almaya giderler ben kızımın öyle olmasını istemiyorum esim de annemle babam dayanamaz alır diyor benim annem babam da aynı şekilde dayanamayıp alırlar bakalım ileride nasıl olucaz
0 oy
(17,216 puan) tarafından
Şu an bir yaşında ama her istediğini almayı istemiyorum çünkü her istedigi olan çocuklar doyumsuz oluyor kıt kanaat davranmak bir şeyleri esirgemek de doğru değil imkan varken yani ama her istediğini hsyatinin her döneminde yapamayacağız bu yaştan bunu öğrenseler daha iyi 
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Ben satın almaktan ziyade evde kartonlarla kutularla kendim biseyler yapmaya çalışıyorum hemde kendileri üretmeyi öğrensin diye. Çok şükür karton görseler makas ellerinde biseyler yapmaya çalışıyorlar. Bu şekilde hazır alınması ve her istediğinin alınması en başta alistirildigi için ciddi sıkıntı. Keşke baştan önlem alsalardi
0 oy
(5,697 puan) tarafından
Ya bn kızıma kıyamıyorum ki hani bı laf var bizim içimizde kalanlar çocuklarımızda olmasın elimden geldiğince alırım bu araler uçak der Tv'de görmüş yer girgirini alır uçak diye evde Gezer yeni doğum yaptım çıkamıyorum bebeğim küçük diye çıkacağım ilk dakikada gidip alacam  elimde deil maalesef cnm 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Her istediği seyi almak doğru deil çocuklar çok doyumsuz oluyorlar sonrasında hicbiseyden zevk almayan bireyler oluyolar tabiki alinir ama her istediği zamn deil
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Öncelikle ayı küçük diye almamazlık yapmayın bazı oyuncaklar gerekli alın kenara koyun çünkü her gün zam yiyor vakti geldiğinde çok fazla para vermiş olmayın. Her istediği oyuncak değil sizin izin vermediğiniz bir şeyi sırf ağlamayı bıraksın diye de vermeyin hayır demeyi öğrenmeli bu onun gelişimi için faydalı. Bırakın ağlasın ağlamak bebeklere zarar vermez aksine her gün iki saat ağlaması gerekiyor diye de bilgi var. 

İlgili sorular

+10 oy
20 cevap 584 göst.
0 oy
25 cevap 331 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ulviye (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 290 göst.
0 oy
18 cevap 392 göst.

406,246 soru

12,180,267 cevap