İnanır ösn benim biyük kızım da öyle doğduğundan beri zor.Psikolojim bozulmuştu hayattan soğumuştum sürekli mız mız bir dakika durmaz işi gücü dağıtmak zararlı ne varsa o.oyuncaklarla oynmaz şuan 3.5 yaşında ve hala inat kendi bildiğini uapar zorla birşey yaptıramazsın ve temas bağımlısı gece uyanıp uyanıp yüzüme dokunup dalıyor.Seni çok iyi anlıyorum kimsenin dediğini bakma bu tarz çoçuklar zor yapabileceğin tek şey sabırlı olmak umursammaya çalış.Mesela tatlı koydum tabağa birazdan yiyicem anne al diyip çatalla getiriyor,sallama çay yapıyorum az içinde bıraksam indirip çılarıyor her taraf çay kardeşini yüz üstümü yatırıyorum söylememe rağmen ittirerek sırt üstü döndürüyor Allah korusun kafası sert çarpıypr kolu altında kalsa sıkıntı evde çiçek yetiştirmem zaten imkansız bir tane var düşüre düşüre canını çıkardı onun da meyve yese kardeşine veriyor üstünü örtütüyor ya da hızlı sallıyor sonra kardeşim beğendi diyor daha düşünsem bir sürü şey çıkar.Can çıkar huy çıkmaz demişler yapacak birşey yok kabullnemeye çalış