0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (1,133 puan) tarafından
Biri 3. Sınıfa giden diğeri 5 yaşında 2 kardeşim var dün akşam annemgildeydim onlarda gelmek istedi akşam büyük kardeskm gelip alacak. Ama sabahtan beri karistirmadiklari yer kalmadı biri kanepe üstünde gezer diğeri benim odan banyo dahil olmak üzere her yeri karıştırir mutfak çekmecelerine bakıp orda gördükleri şeyleri yiyene kadar susmuyor onu ver onu ver diye sürekli darliyirlar oyuncakları dağıtıyorlar toplayın deyince toplamiyorlar. Annem çok sabırlı bir kadındır sabreder tavlar ama ben onun kadat sabırlı değilim hatta hiç değilim. Saat 7 de kalktık daha hala mutfağım darmadağın toplayamadim. Çok seviyorum onları ama böyle düşündüğüm içinde kendime kızıyorum. Kendi çocuğun olsa ne yapardin diye. Şimdi 3 çocukla baş başa kalinca tek çocuğun iyi olduğunu ikinciye gerek olmadığını düşündüm yani

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önemli olan çok çocuk kardessiz kalmasın değil kaliteli çocuk yetistirmektir cnm bide annen galiba kardeşlerine söz geciremiyor anladığım kadariyla yani istediklerini yapsınlar kafasinda sanirim 
(1,133 puan) tarafından
Aslında öyle sürekli araştırıp okuyan uygulaya çalışan bir kadındır ama olmayınca olmuyor bazen 3. Sınıfa gideni annem 2 yaşındayken 2 sene babaanneme bırakıp çalışmıştı o arada ne olduysa oldu çocuğa annem onu bir daha toparlayamadi ikincide ona bakarak yaramaz oldu işte
tarafından
Annene elestirmiyirum sakın yanlış anlama ama kaliteli çocuk yetiştirmekten kastim bu işte
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy bekardim daha komşunun 3 çocuğu var 2si koca koca kızlar yani ortaokul ilk okul cagarindalar oğlan 5 6 yaşlarındaydı kadın sana bıraksam ayıp olur mu cenazeye gitcem 2 saate gelirim dedi tamam dedim hadi güzel çizgi film açtım onlara izlesinler diye ki biz bunu seviyoruz dediler öyle açtım bende mutfağa girdim çocuklara yiyecek biseyler hazırlayın dedim oğlan neyse de o koca kizlar koltuğun tepesine binip atçılık oynamislar oğlan bütün çiçekleri tek tek çıkarmış önce salonun ortasına atmış begenmediklerini camdan aşağı atmış girip yanlarına kontrol ediyorum ama misafir soucta yapma denmiyo ki bilgisayar masasına çıkti küçük oğlan kitapları indirdi orta sehpanın üstüne zigon sehpayi ters çevirip koymuş üstüne çıkıp yere atladı gün gün ses geliyo bakıyorum çocuklarda bişey yok yapma diyemiyorum alttaki komşu iş yerinden kocasını aramış yukarda çok ses var diye onunda çocuğu vardı küçük adam babamı aradı babamda yönetici o zaman ama iş yerinde telefon yasak diye evde duruyo kardeşime dedim alttaki adam ariyo diye numarasını attım kardeşim de calisiyo o zaman aradı adam demiş evde çok gürültü varmış eşim aradı onun için aradım demiş ay nasıl mahcu oldum kardeşim dedi abi kusura bakma işte Mehmet abinin cocukari bizdeymis de onlar durmuyomus birazdan alcaklarmis zaten dedi ayyy çok fenaydı 
(1,133 puan) tarafından
Ben olsam kızardım banane komşunun çocuğundan kardeşlerime bile kızıyorum ben katlanamam öyle ya
tarafından
Ya kadın ilk defa bıraktı bişey diyemedim ne biliyim ben hiç bi zaman misafire bişey demem ki onlar gidince toplarım derim kırılan kırılsın gönüller kırılmasın derim de komşular rahatsız olunca bi de o kadar mı simarilir yani kendi e lerinde de böyle mi yapiyolar o kadının koltuk örtüleri jelet gibi duruyo
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Sevmemekle alakası yok canim küçük çocuk sonuçta ben de çok tahammüllü değilim. Herkesin evi düzeni kendine göre dır annen de evi onlara göre ayarlamıştır. Seninki de büyüdükçe herseyin yeri değişecek. =) yani 3 u de senin olsa zamanla düzen oturtursun şimdi bir anda evde 3 çocuk olunca böyle olması normal 
(1,133 puan) tarafından
Ay öyle valla azcio sabrım olsa sorun kalmayacak ama yok işte
0 oy
(5,044 puan) tarafından
Haklısın ben de senın gıbı yım ama dayan 1 gunluk dagılsın :) 
(1,133 puan) tarafından
Öyle canım ama annem iyi sabirliymis demeden edemiyorum
0 oy
tarafından
Benımde kardeslerım var en küçüğü 16 yasında en buyugu 33 daha bırgun sozumden cıkmadılar anne ve babamdan daha cok ustlerınde etkım vardır: D o yuzden ben onlar kucukken de boyle zorlanmadım ablalık yaptıgım için hep bir otorıtem vardı
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Benim de 5 yaşında kız kardeşim var gelir herşeyi kurcalar ne bulursa alır yer dağıtır toplamaz asla bişey demem ya oyunla beraber toplarız ya o gidince ben toplarım boşversene hiç bişey evlatlarımızdan kıymetli değil ki 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 181 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 339 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
+3 oy
11 cevap 599 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu