+3 oy
581 göst.
Aile kategorisinde (388 puan) tarafından
29+5 hamileyim 2 buçuk ve 4 buçuk yaşında iki oğlum var kızlar.esim gececi 3 günde bir izni var.adam her izninde koylusunu arıyor kahveye gidelim mi diye.İki üç saatligine gidiyor ama ben evde çocuklar da olunca hiç dışarı çıkamıyorm neredeyse.evde bunaldm sıkıldım.bugun saydım sayistirdm bana sormadan kendine plan yapiyorsun diye :-( hamilelikten böyle konuşuyorsun diyo yok köye gidelm demiş ben yok demisim.ben köye de gitmek istemiyorum ne bileyim açık bir alanda oturalm yahut AVM de gezelm istiyorum :-( çocuklarla ne zaman dışarı ciksak yok bunlarla dışarı çıkılmaz sizi dışarı çıkaranin aklına sicaym ben diyor.Yani evin içinde de hiçbir etkinlik yaptığımız yok.oglene kadar yatar öğlen uykusunda çocuklarla ben uyurum öncesinde yemekle uğraşırım uyanirz yemek Faslı olur o biz uyanana kadar hatta yemeğe kadar pubgi oynar sonra ise gider.hrp aynı şeyler:-( tavrim bu kez ağır oldu ama nasl daha tavır alabilirim bilmiyorum.bugun yemekte yapmadım hatta bosanalm biz niye evliuizki dedim sadece cinsellik için bir araya gelmenin ne anlamı var

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yani üzmek istemiyorum seni de ama böyle bir adama 3. Çocuk neden diye sormadan da edemiyorum.
(388 puan) tarafından
Kuzum normalinde bir dedigimi iki etmez maddi manevi.once maddi manevi kisitlamamasai hoşuma gidiyordu.ama bu aralar beni çıldırtıyor ilgisizligi ve sen koylunle mi evlisin benle mi gidip onla plan yapiyosun :-( yani oncesinde lafımı ikiletmiuordu şimdi kafasına göre davraniuo
(1,152 puan) tarafından
İnsan evde bunaliyorum bebimde iki bebeğim var bazen bunaliyorum senin gibi sayıyorum hadi cikalm nereyi gezcez çocukla diyo ben zaten ölmüsum
-Reklam-
+1 oy
(724 puan) tarafından
Diret bu konuda bence çokta sık boğaz etme ama tavrını koy. İnsanın içi sıkılıyor evde birde çocuklarla olunca birde koca böyle yapınca tam kafayı yemelik oluyor 
(1,564 puan) tarafından
Benimde eşim arkadaşınkine benzer,her gün dışarı çıkıyor evde sıkılıyor, nasıl tavır koyabilirim canım nasıl davranmam lazım
(724 puan) tarafından
Ne yapıyor dışarıya cikip ta nereye gidiyor. Her gün gitmesi de sıkıntı yani madem her gün dışarda olacaktın niye aldın beni eve soktun de. Sende onun isteklerini yapma. Trip se trip at tribini sen bişey olmamış gibi davranırsan yaptığı şeyi normallestirecek. Evli bir adam olduğunun farkına varmalı. Hergün cikmaya ne haftada bir iki çıksın tabi o zaman kimse bişey djyemez ama iş her güne çıkarsa orada bir sıkıntı var demektir
(1,564 puan) tarafından
Kahveye gidiyor canım hep böyleymiş dışarda büyümüş erken atılmış hayata.Bu yüzden çok tartıştık 2 yıllık evliyiz hep böyleydi, bugün de tartıştık alacağı para vardı alamıyor bayadir borç falan yaptık,bana diyorki beni rahat bırak.
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ah ah sorumsuz adama babalığı benimseyememiş adama çocugu kurban ediceksin varya yapmıcaksın ama olan olmuş bazıları böyledir maalesef sanki çocukların tek ebeveyni anneymiş gibi davranır kendi rahatına çok düşkündür ve sadece kendisini düşünür böyle insanlar
(388 puan) tarafından
Ah ah kuzum Allah ıslah etsin onu kurban olsun kuzucuklarima millet çocuğu olsun ister didinir uğraşır tedavi görür bu kolaydan eş buldu çocuk buldu böyle yapiyo.kahve yi biraktrmistm köylüsü yüzünden gene başladı.once ilgisiz değildi bu kadar
0 oy
(9,538 puan) tarafından
Yapmasın o zaman tutsun ç.künü derler adama. 
(388 puan) tarafından
Kuzum çocuklar i ben istedim kendi bı kaç yıl çocuk dusunmyirdu yaşım büyük diye olsun istedim.ama şuan bir yere cocuklarls gitmeye fıtık oluyo adam.yani gittiği yerde çocuklar otursun akıllı uslu istiyor halbuki çocuk bu :-(
(9,538 puan) tarafından
Ya canım bizim koca da öyle dısarda tahammulu daha da azalıyor cocugumuza. Üzücü ama erkekler bizim kadar tahammül göstermiyor. Sabır de bosver
0 oy
(829 puan) tarafından
Valla izin günü bir adam eşiyle çocuklarıyla vakit geçirmeli ne demek bunlarla disari cikilmaz sen tek basina mi yaptin bu cocuklari seninde ilgiye sevgiye ihtiyacin var ustelik bide hamilesin sana hassas davranmasi lazim cocuk dogdugunda hic cikmaz artik disari simdiden böyle 
(388 puan) tarafından
Eve geldi bir ton saydirdim kuzum diyo doğumdan sonra gezeriz falan dedim nah gezeriZ iki cockla bir yere çıkmaya useniyon ucuylw mi çıkacaksın.agzima geleni dedim özür diledi ama çok kırıldım artk.bana diyo sende git gez arkadaşlar inla ben çocuklara bakalm.halbuki ben ailemle birşeyler yapmak istiyorum:-(bak
0 oy
(16,656 puan) tarafından
Erkeklerin bir kısmı maalesef hem çocuk istiyor hem de çocukları kendine ayak bağı görüyor 
(388 puan) tarafından
Aslnda çocuklar i hep ben istedim önce kuzum :-( yaşım ilerliyo daha çocuk yapamam sağlık sorunlarım olur da diye :-( ha çocuklarım ixin pişman mıyım asla iyiki var cantanelerim ömrüme ömür katan kuzularm onlar olmasa gerçekten hayatın rengi de yok
0 oy
(15 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bazı cafe restorantlarda oyun alanları oluyo hem sizin için hem çocuklar için çok iyi olur veya hiç olmadı park bahçelere gidin çocuklar mahrum kaldığı için enerji de birikiyo yaramazlık yapmış oluyo. Çocuklarla sende çık ama hava alırsın 
(388 puan) tarafından
Var kuxum var o kafeler bize uzak ama eşimde diyo oraya mi gidecz bunun için.e gitmiyon parka götürüyor çocukları onada bin sitem ediyo
0 oy
tarafından
Canım benim tek çocuğum var eşim hafta içi 8 bazen gece 12 ye kadar çalışıyor sadece cumartesi günleri izinli bi yere gidecek olsak çocuğumuz 2 yaşında kucağımızdan inmiyor en çokta ona gidiyor yüzü asık geziyor ben mutlu bi gün geçirelim istiyorum ama yok herşeye ağlıyormuş çocuk yok istiyormuş sonuçta çocuk bu yani ben 24 saat her gün nazıyla oymuyorum küçük anlamıyor çünkü ama kendi hemen sıkılıyor bende çok istiyorum gidelim falan diye daha bugün tartıştık bende artık takmıyorum çocuğumu da alıp tek çıkıcam gezip tozcam hiç canımı sıkamam uzatmaya değmiyor anlamıyor çünkü ne desem boş sen arkadaşlarınla gez ben oğlumla dedim 
(388 puan) tarafından
Kuzum valla dün bendd gidecektm cocuklari alıp büyük oğlum gitmem dedi tutturdu şu ehliyet i bir alayım diyorum beni çocukları evde acaba görür mü diyorum :-) demekki erkeklerin geneli aynı.bizimki de 5 dk baksa onbeş dk dırdır eder
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Gerçekten boşanmayı düşünmek bu kadar basit mi? 
(388 puan) tarafından
İnsan bunalımda olunca saadece boşanmayı getirse aklına keşke canm :-(
(1,123 puan) tarafından
Aman Allah korusun. Kainatta binbir türlü ihtimal vardır. Sen kötüyü düşünerek o ihtimali uyandırıyorsun ve evren onu sana çekiyor. Güzel düşün güzel olsun inşallah.
(388 puan) tarafından
Yok kuzum evlatlarım için o kötü dusunceyi atıyorum bir kenara onlarin varlığı insana güç veriyor
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Abartmiyorsun ama benim bir bebeğim var ve çok zorlanıyorum zor bir bebek gerçekten eşim bir ara ikimciyle beraber büyürler dedi benim tek cevabım bile isteye olmaz kazara olursa başım üzerine ama önce bir çalışayım maddi olarak artıya geçelim ne zamanki ikinci olduğunda en az 4 5 ay temizlik yemek çocuk bakımına yardım edecek birine maaş ödeyecek birikim olur sonrasinda haftada iki üç gün de devam edecek bu sekilde refaha ulaşırız ben rahat rahat arabamla istedim yere giderim kuaföre işe kendime bir zamanım kalır ancak o zaman mantıklı olan önemli olan benim akıl sağlığım kendimden o kadarda vermek istemiyorum dedim ki eşim evde işlerde ne desem yapar çocukla ilgilenir 
(388 puan) tarafından
Gerçekten akıllı hatunsun canım kesinlikle katılıyorum düşüncen e bende yaş itibariyle çocuk olmaz diye düşündüm bide çok ilaç kullandım tedavi gördüm ilaçların etkisiyle çocuk olmaz belki diye düşündüm ama bazen hata mı ettim diyorum kendimce bazen eşim haklı mı diyorm.evlat sevgisi gerçekten bambaşka bir sevgi ama yetebilmdk önemliyms
(2,174 puan) tarafından
Allah nasip etmiş olmuş evlat sevgisi bambaşka bakabiliyorsan maddi manevi ne mutlu ama eşini öyle rahat ettirme derim babalık eve para getirmek değil kendini yıpratma günün sonunda yapmasaydin olur
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Yani benim 1 oğlum var  bazen cıktıma bin pişman oluyorum sen 2 çocuk artı hamilesin    belkide o yüzden istemiyor olabilir
(388 puan) tarafından
Aynen kuzum çocuksuz çıksak anneme bıraksak hiçbir problem yok.annem yaylada şuan bide ben hep çocuksuz da disari çıkmak istemiyorum onlards en az benm kadar sklyo evde.kucuk daha yeni dilleniyor anne aşşa inek diyo :-) gelde yok de :-)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
28 Ekim 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 333 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,078 soru

12,105,063 cevap