0 oy
106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,469 puan) tarafından

Kızlar kızım 4.5 aylıkken döndü 7.5 aylıkken emekledi daha sonra hemen bi yerlerden tutunup kalkmaya basladi. Şimdi kanepeden kanepeye gidiyor. Şarkı flan duyunca sallanmaya  başlıyor.  Gel gel yapıyor alkış yapıyor. Bay bay yapıyor ama kendi yapıyor. Ben diyorm alkış yap bay bay yap yapmıyor. İlk kelimesi baba oldu şimdi oyle baba diyor. Bu konularda hiç sıkıntı yok.. şimdi kıyaslama yapıyor diyeceksiniz. İnstagram da bi anne takip ediyorm. Kızımdan 1 gün büyük kızı . Öpücük atıyor saril deyince sarılıyor çirkin ol deyince oliyor. Sarılı hiç demedm. Ama bi kaç kere öpücük atmasını gösterdim atmadı. Babasi bazen üflüyor oda ona yapıyor. Ben mi çok abartıyorm acaba. Kendime sen yeterince ilgili anne değilsin bisey öğretiyor diye kızıyorm bazen :(((

4 Cevaplar

0 oy
(1,469 puan) tarafından
......................
-Reklam-
0 oy
(1,469 puan) tarafından

..........

.
.

0 oy
(5,121 puan) tarafından

Maşallah ben kafana takacak bir sorun göremedim? 9 aylık bebekten ne bekliyorsun canım benim oğlum 8 aylık henüz emekleme yok demek ki zamanı var sen de öyle düşün

Her bebeğin gelişimi farklı eğer çok kafaya takip sürekli kıyaslama yapıyorsan bir süre uzaklaş takip etme oyle sayfaları 
(208 puan) tarafından
Aynen benim ki de 9 aylık emeklemiyor emeklemeden yürür diyor herkes bakalım
(14,123 puan) tarafından
İlk oğlum da böyleydi emeklemeden yürüyecek heralde dedik 11 aylıkti emekledi 13 TE yürüdü
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bende aynısını diyorum bende birkac takıp ettiğim var görüyorum herşey yapıyor şaşırıyorum doktora da sordum normal dedi şimdi benim kziim 31 Mart doğumlu 3 aylık dış çıkardı şuan 7 disimiz var 5 aylık döndü 6 ayda desteksiz oturdu 7 ayda emekledi tutunup kalkıyor sıralıyor koltuklarda falan yatarken kendi oturur pozisyona geçiyor ama destek almadan kendi başına kalkamıyor tutunması gerek baba diyor meme diyor alkış baybay kendi kendine yapıyor bişey yediği zaman alkışlar mesela ama komut almıyor mesela topu ver diyorum anlamıyor gel diyince geliyor sadece daha bilinçli komut alamıyor kendi istediği şeyi göstermiyor parmağıyla ben sordum bunlar için erken dedi bende beni anlasın istiyorum az az ama işte 
(14,123 puan) tarafından
10 buçuk aylık yürüdü oğlum yaşına yeni girdi o da şuan gostermuyor ben de takip ediyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 451 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
8 cevap 172 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Dilansbyyyy (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

409,089 soru