0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Kizlar kardesimin kayni iki sene once vefat etti cuzdani kissisel esyalarida kocasina verildi .kardesim cok zor durumda yardimlarla geçiniyor daha yardımı yatmamisti vefat eden kaynimin cuzdanindan150tl almis cok zor durumdaydi kocasindada para yok tu ozman sonra geri yarim yatinca geri koydu ama cuzdanina bir daha da almadi ama cok vicdan azabi cekiyor zor durumda olmasa almazdi kocasininda haberi yok geri koymus ama 

4 Cevaplar

0 oy
(1,102 puan) tarafından
Geri koyduysa niye vicdan yapıyo ki
(28 puan) tarafından
Koydu evet sadece gunahti diyor zor durumdaydim diyor mecbur kaldim aldim ama geri koydum dedi
(1,102 puan) tarafından
Hayır canım geri koydu vicdan yapcak bsey yok
-Reklam-
0 oy
(3,996 puan) tarafından
ya almasa daha iyiymis . bir de gizli almis . olan olmus artik yapacak bir sey yok
(28 puan) tarafından
Cocuklari var cok zor durumda kalmış
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Koymuş bu saatten sonra neyi düşünüyor ki. Niyeti belli sonuçta.
(28 puan) tarafından
Evet koydu geri benimde durumum yokki ben yardım ederdim gunah dedi oyizden ici sıkılıyor aslinda yardimi yatar yatmaz esine belli etmeden koydu
0 oy
tarafından
Valla bu konu hakkında yorum yapamam ama eşinin haberi olmadan neye ihtiyacı oldu bu kadar mrk ettim
(28 puan) tarafından
Esinde para olsada vermiyor esi eside calismiyor aksama kadar geziyor kardesim gecenlerde askere gitti ona harclik vermek icin almis gizli vermis kardesime bir erkek kardesimiz var esi kimseye hicbirsey aldirmiyor uc cocugu var
tarafından
Allah yardicisi olsun cnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 146 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde hfzfyzbl (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nurr3 (21 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 578 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu