Ablalarım, kardeşlerim bir konuda çıkmaza girdim sizin fikirlerinize ihtiyacım var ben 10 Ay önce doğum yaptım bebeğim emmedi sütüm vardı ama emziremedim işte beceremedim daha sonra sütüm kesildi benden 4 Ay sonra görümcem doğurdu onun bebeği emiyordu eşim kaynanam falan bazen gorumcen bebeğine süt versin dedi ben asla kabul etmedim istemedim bebeğim benden soğur diye korktum galiba her neyse 24 ocakta benim doğum günümdü kaynanam ve görümcem sürpriz yapıp gelmişler otururken bir konu geçti eşim de görümcemin kızı ve benim kızım için süt kardes oldular onlar dedi tabi ben anladım o ara kaynanam lafı değiştirdi bende öyle bir şey yaptıysa da artık ne yapıyım öldürecek değilim ya diyip asla tek kelime etmedim 26 ocakta annemin doğum günü için sürpriz yapalım diyip çıktık yola gelirken tekrar konu açıldı bende neden bana sormadın ben istemiyorum demiştim dedim aramızda kavga çıktı arabada bir yerlere vurdu bana vurucaktı zor tuttu kendini evin önüne gelince de annem babam kapıda bizi karşılamaya çıktılar ben eşime gelme sen git eşyalarımı bizimkilere alır dedim ama bir anda aldı her şeyimizi kapının önüne fırlatıp attı sonra arabaya bindi inmesek bizi atacaktı belki de şimdi annemin babamın yanındayım gitmeyi asla istemiyorum babam aramızı yapmaya çalışıyor eşim bir kaç gün kafasını dinlesin demiş annem de bitecekse bitsin benim kızımı çöp gibi atamaz öyle diyor ne yapıyım bilemedim benim yerimde olsanız tavrınız ne olurdu uzun oldu hakkınızı helal edin