0 oy
1,767 göst.
Diğer kategorisinde (1,070 puan) tarafından
Ablalarım, kardeşlerim bir konuda çıkmaza girdim sizin fikirlerinize ihtiyacım var ben 10 Ay önce doğum yaptım bebeğim emmedi sütüm vardı ama emziremedim işte beceremedim daha sonra sütüm kesildi benden 4 Ay sonra görümcem doğurdu onun bebeği emiyordu eşim kaynanam falan bazen gorumcen bebeğine süt versin dedi ben asla kabul etmedim istemedim bebeğim benden soğur diye korktum galiba her neyse 24 ocakta benim doğum günümdü kaynanam ve görümcem sürpriz yapıp gelmişler otururken bir konu geçti eşim de görümcemin kızı ve benim kızım için süt kardes oldular onlar dedi tabi ben anladım o ara kaynanam lafı değiştirdi bende öyle bir şey yaptıysa da artık ne yapıyım öldürecek değilim ya diyip asla tek kelime etmedim 26 ocakta annemin doğum günü için sürpriz yapalım diyip çıktık yola gelirken tekrar konu açıldı bende neden bana sormadın ben istemiyorum demiştim dedim aramızda kavga çıktı arabada bir yerlere vurdu bana vurucaktı zor tuttu kendini evin önüne gelince de annem babam kapıda bizi karşılamaya çıktılar ben eşime gelme sen git eşyalarımı bizimkilere alır dedim ama bir anda aldı her şeyimizi kapının önüne fırlatıp attı sonra arabaya bindi inmesek bizi atacaktı belki de şimdi annemin babamın yanındayım gitmeyi asla istemiyorum babam aramızı yapmaya çalışıyor eşim bir kaç gün kafasını dinlesin demiş annem de bitecekse bitsin benim kızımı çöp gibi atamaz öyle diyor ne yapıyım bilemedim benim yerimde olsanız tavrınız ne olurdu uzun oldu hakkınızı helal edin 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani sen haklısın bu konuda bende istemezdim 

Eşin niye o kadar tepki verdi anlamadım yani 
(1,070 puan) tarafından
Ben çok abartmışım o çocuğumuzun iyiliğini istiyormuş ama ben çok cahilce düşünüyormuşum
tarafından
Cahillikle alakası yok . Benim çocuğumu kimse emziremez yani
-Reklam-
0 oy
(4,986 puan) tarafından
Keşke banada sorsaydınız dedin diyemi seni dovecekti yoksa arada daha sert söylediğin her hangi bir kelime oldumu
(1,070 puan) tarafından
Yalan söylemeyeceğim çok sinirlendim kendime engel olamadım bir de üstüne cahilsin çocuksun sen daha diyince sesimi yükselttim buna karşılık hakaretler başladı ve olay büyüdü
(4,986 puan) tarafından
Anladım canm işte çoğu erkek senin o anki psikolojini düşünmüyor malesef ki
0 oy
(85 puan) tarafından
1.rızan olmadan çocuğunu emzirmesi veya emzirtmesi çok yanlış.agizlarindan kaçmasa belli ki söylemeyeceklerdi daha. 2.si ve en büyüğü sizin eşyalarınızı o şekilde kapıya fırlatması ki ailenin gözünün önünde olmuş bu olanlar.cok üzüldün durumuna.kim olsa senin gibi düşünürdü. Evine asla dönme etme diyemem esini yuvanı en iyi en bilirsin ama burnu epey sürmeli eşinin senden ve ailenden özür dileyip gonlunuzu almali. Ağzıyla kuş tutsa anne babana da sana da pek yaranamaz artık ama.buyuk ayıp etmiş 
(1,070 puan) tarafından
Babamdan özür dilemiş ama annem asla kabul etmiyor bu sadece görünen babama kadar ulaşan kısmı daha neler var neler
(85 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun insallah
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Bacım vurdu mu vuracak miydi ben onu pek anlamadım.ha gerçi arada benim açımdan hiç bir fark yok.adam olan karisina vurmaya bile yeltenmez.al babanı karşına konus.
(1,070 puan) tarafından
Kendini çok sıktı vurucam bak diye delirdi boyun kısmına vurdu sadece
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Başka mevzularda var mı yoksa tek bu süt kardeş meselesi mi? Evliliginizde genel olarak nasılsınız yani mutlu musunuz? Çocuğuna karşı nasıl bir baba? Şiddet var mı??? Bence bir süre ailenle kal ve ondan gelecek hamleyi bekle.. Özür dileyecek mi mesela gelip anne babanın elini öpecek mi pişman olduğunu gösterecek mi bunlar önemli bence.. Çok akıl vermeyi sevmiyorum kimsenin aile içi hallerini bilmiyoruz uzaktan da ne kadar değerlendirebiliriz ama ortada cocuk varsa fevri karar vermeyi doğru bulmuyorum iyicene ölçüp tartmak lazım bir çocuk için anne kadar baba da önemlidir şimdi küçük anlamaz belki ama ileride o boşluğu hisseder canım yine de sen bilirsin iyicene düşün hayat senin hayatın
(1,070 puan) tarafından
Bazen mutluyuz bazen değiliz ailesiyle iyi olmamı istiyor diye sürekli annemi ara kardeşimi ara hasta olunca geçmiş olsun demek için ya inan o kadar dengesiz ki yoruldum bir gün misafir gelecek kızımız hasta hastaneye götürelim dedim ver annem babam götürsün biz misafire hazırlık yapalım dedi arada böyle saçma sapan konuşuyor bazen dünyanın en iyi babası en iyi eşi oluyor bazen de ben niye bununla evlendim kızıma haksızlık yaptım diyorum ne biliyim
0 oy
(5,250 puan) tarafından
Evet haklısın kötü bi olay yasamıssınız ama bosanmaya sebep değik bence. Sınır anınds o da küçük düştüğünü düşünmüştür ailenın yanında
(1,070 puan) tarafından
Bakın bugün pazar ve gelmedi gelmeyi bırak kızını dahi sormadı demek ki umrunda değiliz boşanmayıp ne yapayım
0 oy
(52,225 puan) tarafından
senin iznin olmasi gerekiyordu gizli gizli emzirmek nedir onlara kalmis sanki yok yani emzirdide ne oldu sanki 

ailen destekse kal orda insallah duzeltmek icin cabalar
(1,070 puan) tarafından
Düzeltmek için tek bir çabası bile yok gelmedi kızını dahi sormadı
0 oy
(984 puan) tarafından
Cnm çevremde bir tek kız kardesimin sütü vardı oğlumu emzirmesi için eşimden izin aldım tabiki emzirsin dedi mejburiyetten emzirdi 4 gün kadar süt annesi var birde süt kardeşi . Bu eşinin yaptigi çok ayıp ailemizde yaşanmadı hiç bogle birşey eşim bogle şeylere cokkarsi hatta ama bana yapılmış olsa gidermiydin diye sor ? O kapının önüne atildigim için de olsa sevgim ağır basardı ama herkez bir deyil. Eşim yapmaz biliyorumda
(1,070 puan) tarafından
Ben gururuma yediremiyorum kızını sormuyor gelmiyor bizi istemiyor demek ki
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Valla bacisi annen sahip cikmis ya orda kalbimi birakiyorum ben esimle bosanmak istedikce babam bana dusman oluyodu annem yok maalesef :( boyle arkanda dag gibi durmus 
(1,070 puan) tarafından
Annem de babam da öyledir babam bugün bırak gelmesin gelirse ben göndermem daha dedi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 289 göst.
18 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 569 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 268 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,089 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 282 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (3,436 puan) tarafından soruldu

413,163 soru

12,439,270 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...