Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimle aramızdaki sorunu anlayamıyorum ?
0
oy
423
göst.
29 Ocak 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
28+1 hamileyim ilk gebeliğim. Eşim köyü aşırı seviyor her hafta gidiyor evlendiğimizden beri izin günlerini hep köyde geçiriyor . Bir gün dışarıya beraber çıkmadık. Ben bazen o köye gittiğinde annemde kalıyorum bazen kardeşimi evime çağırıyorum. Gebeliğimin ilk gününden beri heycanlıyım hep bişeyler almak istiyorum eşim hep daha erken bekle bekle diye diye bu haftalara kadar geldik. Ben herşey olup bitsin istiyorum o daha rahat davranıyor bu durum beni yoruyor. Bir günde hadi şuraya gidelim demiyor bana bende söylemek istemiyorum o yapsın bişeyler diye bekliyorum ama yok. Şu bir haftadırda koktuklarda yatıyoruz eşimin kireçleme rahatsızlığı var yatakta rahat edemiyorum diye koltuklarda ayrı ayrı yatıyoruz. Oysa ben yanımda olsun karnımı bi okşasın bi sarılsın istiyorum ama yok. Son 1 haftadır bi değişik çözemiyorum. Ne yapmam gerekir değişir mi bacılar ben yoruldum sıkıldım her gün aynı bıktım monoton yaşıyoruz
sohbet♥️muhabbet
dertleşmek
tavsiye-fikir
dert-aile
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
+2
oy
29 Ocak 2023
Huniliprenses
(
11,925
puan)
tarafından
cevaplandı
En İyi Cevap
Bacım erkek milleti bizim gibi değil.ne imadan anlarlar ne de tripten.birak birde kendisi anlasın yapsın diye bekliyorsun.qma erkeklerin geneli bu .erkeğe birşey yapsın istiyorsan direk lafı dolandirmadan söylemen lazım.sen gebesin.ha ayrı koltuklarda yatmissiniz ha sen yatakta yatmissin.iki canlisin gir yatagina yat bari sen rahat et.sadece senin kocan değil bir çok erkek o şekilde yumurta bir şeye dayanana kadar onlar için hep erken .çünkü beyinleri ermiyor onlar yıkanacak kuruyacak utulenecek diye.al karşına güzelce gerizek.aliya anlatır gibi birşeyler yapmak istediğini sıkıldığını bunların rahat olarak gezilebilecek son günleriniz olduğunu anlat.kendisi yapsın diye beklersen salonda solup gidersin
6 önceki yorum göster
29 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Ah ah bana kalsa şimdiye herşey hazır içim rahat bekliyor olacaktım da olmadı. Gerçekten kafaları başka çalışıyor bunların :/
29 Ocak 2023
Huniliprenses
(
11,925
puan)
tarafından
yorumlandı
O yüzden vallahi canım üzme kendini.iki canlisin sen.yani bu senin kocana özel bir durum değil.hepsi böyle emin ol
29 Ocak 2023
Birmutluluk
(
43
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim bir tane bacım var o da ablam,seni tanımıyorum bile,hoş tanımayı da istemezdim.Sadece bir eleştiri de bulundum,rahatsız oldum söyleminizden hepsi bu.Çemkirmek ne haddime siz dururken.
29 Ocak 2023
Huniliprenses
(
11,925
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay muhatap olamayacağım bende bak öldüm perişan oldum yerlere attım kendimi seni tanımadığım için.sukur tanıştırmayan karşılaştırmayan Rabbime.bir kere daha yorum yaparsaniz bu iş sikayete gider
29 Ocak 2023
Birmutluluk
(
43
puan)
tarafından
yorumlandı
Nereye şikayet ederseniz edin sizden mi korkcam,eleştiri bile kabul etmiyorsunuz ne işiniz var burda hayret bir şey
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
29 Ocak 2023
Aycelennn-12
(
346
puan)
tarafından
cevaplandı
O bekler sen beklerisn çocuk doğduktan sonra alırsınız artık sende bir adım at be kızım erkeklerden bekleme herşeyi hepsi aynı zihniyetteler zaten sen biraz itekliceksin kocani iki cilve yapiver bebeğimize birşeyler bakaalim edelim diye
29 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Kaç kere söyledim inanın daha erken diyip duruyor yapmıyo muyum sanki anlamıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ocak 2023
Yz_gulu
(
1,382
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım para versin kendin al madem lendi düşünmüyor. Hamile iken erkekler ayrı bi tribe giriyor maalesef doğduktan sonra da aylarca sürüyor maalesef
29 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Öylede istemiyor beraber gidecez diyoda onu beklersem doğurcam
29 Ocak 2023
Yz_gulu
(
1,382
puan)
tarafından
yorumlandı
Sancı oluyor bak hazır olalım falan de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ocak 2023
Serapycdgdlky
(
9,098
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne alsanz kar valla her gün üstüne üstüne biniyo. Mecbur alınacak bazı şeyler. Bi de çok geç olmadan ağırlaşmadan hastane çantanı çocugun eşyaları hazırlasan kıyafetleri yıkayıp ütülesen ne güzel olur. 30.haftadan sonra ister istemez çok ağırlaşıyosun. Otur güzelce konuş eşinle. Alıyosak bu hafta alalım yoksa bana para ver ben gidip alcam de. Çocuk yedi aylık olmuş. Nereye kadar erteleyecek.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Erkeklerin dé babaligi kabullenme sureci var sanirim ben eşimin eli karnımda uyurdm o kadar güzel gelirdiki senin neden istediğini çok iyi anlıyorum ama erkekler bizim gibi ince düşünceli değil ayrıntıyı hesap etmezler sen duygularını isteklerini açıkça belirt yoksa o kendiliğinden yapmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
16
cevap
740
göst.
Ne yapsam aramızdaki problem çözülmüyor kayınvalidemle
15 Mayıs 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Portakallltohumum
(
123
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
dert-aile
kaynana-eş-dedikodu
kaynana
+1
oy
15
cevap
410
göst.
Eşimle Aramızdaki Soğukluk
5 Ocak 2025
Diğer
kategorisinde
Pekiyasimdi
(
31
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
sogukluk
tavsiye-fikir
0
oy
4
cevap
384
göst.
Eşimle aramızdaki sorun ne... Çözemiyorum...
10 Eylül 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Birdilektut
(
1,306
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
dertleşmek
+1
oy
4
cevap
180
göst.
Eşimle Aramızdaki Sorunları Nasıl Çözebilirim, Yine Uzaklaşmalı mıyım?
31 Ocak 2025
Aile & Aşk
kategorisinde
Sekerparemm
(
688
puan)
tarafından
soruldu
412,405
soru
12,415,505