0 oy
182 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar buzlukta etim var çıkarıp kavurma gibi yapım dedim nasılsın yapicam bilenler yaza bilirmi

4 Cevaplar

0 oy
(205 puan) tarafından
Kahvaltılık için olan  mı diyon yemekicin mi
(119 puan) tarafından
Akşama yeriz diye düşündüm
(205 puan) tarafından
Suya koy çözülür hemen
(119 puan) tarafından
Düdüklüye atsam olurmu
(205 puan) tarafından
Haşlama olur oda  hasla biraz sonrada tavada kavurun biraz benim öyle yapmışlığım da var yada dudukuye sebzeyle beraber kat çok kk aziz suoyle de güzel olur
-Reklam-
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Canım bi kaba sıcak su koy buzlu etini poşetle suyun içine koy çabuk erir en azından dogranacak yumuşaklığı bulana kadar peteğin yanına koy daha çabuk çözülür 
(119 puan) tarafından
Doğranmış et zaten
(1,382 puan) tarafından
Doğranmışsa en kisikta ocaga koy yavaş yavaş erir zaten suyunu salinca altını açarsn tam çekene kadar
(1,382 puan) tarafından
Bütün suyu çekince az yağ koyup baharatları eklersn az kavurursun yağla miss
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Pişircegin tencereye koy az su koy cok degil kendi donuyla çözülsün  snr yağını falan atarsın
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Et dogranmissa yapışmaz bir tencereye koy buzlu halde 1 çay bardagida su ekle kendi duyunu salsın eklediğin suyuda çeksin ağzını kapalı tut surekli açma orta ateş en ideali .suyu çektikten sonra yağını ekle önce sivi yağ biraz kavrudltam sonra tereyağ ekle yumuşak olsun onunlada biraz kavur afiyetle yiyebilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 442 göst.
22 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 307 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ilklem (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 606 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
3 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukran Serkan (20 puan) tarafından soruldu

412,168 soru

12,407,888 cevap

44,689 kullanıcı

Kategoriler

...