Ilk defa bu karar uzun post okudum cok üzüldüm yengenden allah razı olsun iyi insanlar da varmış demeki hayatta inşallah rabbim evlatrinin bahtı kaderi güzel olur annesi cok zorluk cekmissin guclu ol evlatlarin için Allahım sana güç kuvvet versin rabbim karsina cikan esin arkadasin dostlarinin bile merhametlisini cikartsin karşına kötüler uzağında olsun hep ❤️❤️❤️
Sonuna kadar okudum okurken de kendimden de biseyler buldum . Çok çekmişsin küçücük yaşında neler yaşamış neleri kabullenmissin.. Rabbim aileni ıslah etsin insallah emin ol sana çektiren her kimse eninde sonunda cezasını misliyle çeker bacim... Evet belki bedenen ve ruhen çok yorgunsun ama sen COOOOK GUCLU BIRISIN ASLINDA.. EMINIM KI ESINE KAYINVALIDENE CVP VERMEMEN GECMISTE YASADIKLARINDAN DEGIL SANA YAPILAN HATALARI YAPMAK ISTEMEDIGIN ICIN SUSMUSSUN BELKI DUZELME DEGISME OLUR DIYE. RABBIM EVLATLARINI SANA BAGISLASIN EVLATLARININ ACISINI HIC GOSTERMESIN INSALLAH.. SEN SUANDA YALNIZ DEGILSIN RABBIM VAR O GORUYO SENI SEVIYO SENI IMTIHAN EDIYO NE GUZELDIR KI IMTIHANINI HAKKIYLA VEREBILESIN.. HER NE OLURSA OLSUN NE YASARSAN YASA YASATTIKLARINI EVLATLARINA YASATMAMAYA GAYRET ET EVLATLARIN ICIN SAVAS VE SENIN YASADIKLARINI ONLARDA YASAYACAK DIYE DUSUNME ONLARIN HAYATI GELECEGI SENIN ELINDE..
ASLINDA SEN COK GUZEL COK MASUM VE TEMIZ BI ANNESIN RABBIM BUNDAN SONRAKI IMTIHANINI KOLAYLASTIRSIN INSALLAH..... RABBIME SIGIN KUZUM O SANA DOGRU YOLU GÖSTERİR
DIGERLERINI DE ISLAH ETSIN
Hepsini okudum canım yaa çok kötü şeyler yaşamışsın içim cız etti çok üzüldüm Rabbım yengenden razı olsun iyi insanmış inşallah bundan sonra evlatların seninle gözyaşınız akmasın inşallah Rabbım yardımcın olsun
1,487,592 soru
24,318,146 cevap
345,176 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın