Kizlar ben gene taşiniyorum ankaralilar bilir yukseltepeyi biraz uzak düşüyor bazi yerlere o yuzden o evimi kiraya verip doğup büyüdüğüm mahalleye aileme yakin yere tekrar geldim. Anneannem teyzem yengem kuzenlerim 1 arka sokağimda annemde yurumeyle 4 dakika uzağimda ve ankaranin tam ortasindayim hersey elimin altinda konum olarak harika bi yer. Ama gel gör ki binalar en az 20 senelik eski ve giderlerinde sorun var. Aslinda hiç taşinmak istemiyorum ama şuan en ust kattayim ve asansor yok bel fitiği çikti bende 4. Kata kadar bi elimde cocuk bi elimde posetlerle cikarken anam ağliyo dediğin gibi hic tasinmak istemiyorum bu mahalleden hem ailem burda hemde düz ayak hersey cok yakin ama burda ev yok satilik hep kiralik ve kirada oturmak istemiyorum şimdi sorum şu. Mantik çerçevesinde düşününce hangisi mantikli ?
Çok şükür 2 evimiz var 2 evi satip 1 ev almak mi yoksa 1ini satip 1 ev almak mi ?
Eger ikisinide satarsak herhangi bir şekilde borca falan girmiyoruz ama eger birini satarsak 50bin kadar açik kaliyor onuda bileziklerimi bozdurcam.
Ben iksini satmak istemiyorum en azindan birini satip biri durursa ordan kira parasi geliyor. Sizce hangisi daha mantikli olur