0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (1,415 puan) tarafından
Kizlar ben ev alicam o yuzden evlerimden bi tanesini satmak zorundayim. 2 evimizde de kiraci var bi tanesi duruyo ama digerinin kontrati mayisin 1inde bitiyor. Evi satişa koyduk bugün 20 gun oncesinde de kiraciya soyledik biz evi saticaz diye tamam sorun yok dedi. Bugün de eşimi aramiş ben bu evden çikmam evi gormeye gelirlerse kapiyi açmam vs demiş bide beddua etmis bi ton. 

Yemin ederim normalde kira günü 1-3 arasi kadin bize hep 20 sinde veriyodu bazen iki ay vemeyip ucuncu ay toplu olarak verdiği bile oluyodu bi kere telefon açipta benim param nerde demedim demedik. Kendisi bosanmiş 2 cocuklu bi kadin piyasinin cok cok altinda kiraya verdik dul kadin 2 cocuğu var diye. Binadakilerle anlasamiyor kac kere beni ve eşimi o binada ki komşular aradi bu kadin eve erkek aliyo coluğumuz cocuğumuz var diye her seferinde afedersiniz hepsine sktiri çektik. İnsanlarin hayati bizi ilgilendirmiyor diyerekten. Kadin evde 2 kopek 1 kedi besliyor coğu ev sahibi evde kopek besletmez ona bile agzimizi acmadik. 

Simdi bizim yaptigimiz iyiliklerin karşiliği bumuydu gerçekten yaa açmam diyo gelen olursa kapiyi polis askerde islemez diyo napicam ben 

1 cevap

0 oy
(14,863 puan) tarafından
Polisi alıp gidiyorsun onlar isletirler merak etme arsız insan böyle oluyor 
(1,415 puan) tarafından
Hay onun arsizligina... Poliste uğrasir mi bilmem ki
(14,863 puan) tarafından
Uğraşır kız bir ara konuş
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 675 göst.